Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

Günaydın aile üyeleri. Ailemiz üyelerinden @denizci10 maddi hasarlı kaza geçirmiştir. Aile üyesi olarak geçmiş olsun dileklerinizi eksik etmez iseniz sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ayvalik10 abi çok teşekkür ederim. Utandırıyorsun beni. Çok şükür iyiyiz. Evimize döndük sağ salim. Forumdan sağolsun arkadaşlar arayıp mesaj attılar. Herkesten Allah razı olsun

• ⭐⭐

@denizci10 Geçmiş olsun , umarım iyisinizdir.

• ⭐⭐⭐⭐

@achillesoag iyiyiz çok şükür. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐

Geçmiş olsun @denizci10 iyi olmanıza sevindik, dikkatsiz insanlardan kaç can yanıyor maalesef.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-Gürsoy çok teşekkür ederim. Maalesef öyle. Allahtan kimseye bişey olmadı ona seviniyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@denizci10 biz burada aileyiz her aile bireyi birbirini gözetler iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta her zaman herkes birbirine yardım edecek ki bu yaşadığınız iyi olayları daha yüceltelim kötü olayları en kısa zamanda etkisini ortadan kaldıralım.

• ⭐⭐⭐

Abi çok geçmiş olsun ınstagramda ki postu okuyunca tüylerim diken diken oldu babamı trafik kazasında kaybeden biri olarak en hassas olduğum konudur trafik kuralları.. bir daha basınıza gelmez ve herkes bu konuda bilinçlenir umarım @denizci10

• ⭐⭐⭐⭐

@ayvalik10 abi çok sağol cansın sen

• ⭐⭐⭐⭐

@waterman çok sağol kardeşim. Vallahi biz halen şoktayız. Başınız sağolsun. Allah sabır versin sizlere de. Çok dikkatsiz insan var. Araba kullanmayı çok seven birisiyDİM. Artık nefret etme boyutuna geldim.

• ⭐⭐⭐

@denizci10 Çok geçmiş olsun. Kaza TR'de mi yoksa Amerika'da mı oldu ?

• Çok geçmiş olsun. Sizi şahsi olarak tanımıyorum ancak forumdaki insanlara yardımcı olmaya çalışmanızdan, katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsınız.

• büyük geçmiş olsun.

• ⭐⭐

Tekrardan çok geçmiş olsun Orçun abi, Allah beterinden korusun.

• @denizci10 Geçmiş olsun.
    İnşalah bir daha kaza belayla uğraşamak durumuna düşmezsin.
    Allahtan sağlık durumunuzda sorun olmamış.
    "Cana geleceğine mala gelsin" diyorum.
    İlk şok atlatınca "can malın yongasıdır" durumuna kalmadan, sigortadan hasarınız karşılanır umarım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Programmer TR oldu. Daha gidemedik ki ABD ye.

• ⭐⭐⭐⭐

@kartalveat çok teşekkür ederim. Vallahi öyle oldu bizim için de hem bize hem de karşıdakine bişey olmamasına seviniyoruz. Hiç kafama takmıyorum inan bundan sonrası sigorta şirketinin sorunu çünkü.

• ⭐⭐⭐⭐

@Alper-Bayram teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@corleone132 çok sağolun. Hiçbirimizin başına gelmez umarım. Çok sıkıntılı stresli anlardı bizim için halen etkisindeyiz eşimle.

• @denizci10 Gecmis olsun!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |