[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Gulnaz merhaba, hangi ülkede ikamet ettiyse o ülkenin buradaki konsolosluğundan bilgi alabilir. Her ülke farklı ilerliyor olabilir. Ben izmirde ikamet ediyorum oradaki konsolosluğu aradım randevu verdiler o tarihte gidip daha önce de belirttiğim gibi bir form doldurdum. Vize işlemi için istediğimi belirttim. İngilizce hazırlanmış, mühürlü, ıslak imzalı belgemi 1,5 ay kadar sonra tekrar konsolosluğa giderek teslim aldım. Siz 23 talihlisi misiniz?
-
Biz 2023 green card tahlihlisiyiz, ds 260 forumunu doldururken mail kısmına oğlumun mailini yazdım , oda kendi mailini yazdı bi sorun teşkil edermi ?
-
@new-life Hayırlı olsun. Öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen. Peki neden kendi mailinizi yazmadınız ?
-
@Programmer aklımıza gelmedi :(
-
eylül bülteni yayınlandı 5700 altındakiler için ekim ayı mulakatları başlıyor.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2022/visa-bulletin-for-september-2022.html -
arkadaşlar selamlar, şubat gibi pasaportumu değiştirsem yeni pasaportumla mülakata gitsem sorun olur mu, bildirmem gerekiyor mu bunu. Formda eski pasaportum yazıyor olacak, süresi doluyor kasım 2023te bu sebeple mülakat numaram da geç olduğu için 6 aylık geçerliliği olmayacak mülakata gittiğimde.
Bir de diğer bir konu ben work and travel yapmıştım ve social security number bana vermişlerdi ben bunu forma girdim ama sanırım geçerliliği bitmiş. Bu problem yaratır mı bana elimde pdf şeklinde ssc dokümanım var sadece bu konuyla ilgili bir bilginiz var mı acaba
Çok teşekkürler :)
-
@bates7 eski ve yeni pasaportunuzu birlikte mülakata götürmeniz yeterli olur.Fakat tavsiyem şubata kalmayın yenilemeye her 6ayda bir zam gelir yeni yıl zammı gelmeden yenileyin derim.
SSNin bir geçerlilik süresi olmaz halen aktifdir o numaranız
-
@Emre-Kurtulmuş Çok teşekkürler :)
-
@Gulnaz Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.
-
@svsucr merhaba, "current" olmak bu oluyor degil mi?
-
@huseyincan aynen ilk 5700 case EU için current yani mülakat maili alabilir.
-
Bu ileti silindi! -
@achillesoag teşekkürler. Herkes için hayırlı olsun.
-
@achillesoag, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@huseyincan aynen ilk 5700 case EU için current yani mülakat maili alabilir.
Bu sene geçtiğimiz senelerin acısını çıkarıp hızlı gitmek istiyorlar anlaşılan
-
@TuRquality mülakat sayısı artmadığı sürece cutoff sayılarının pek bir değeri kalmayacak ama umarım aynı düşünceyi ankara da benimser
-
Merhaba,benim cn 24xx bu arada Haziran ayında turist vize görüşmem vardı.cekilisi kazandigimi öğrenince görüşmeyi Nisan 2023 e erteledim.sizce bu şekilde kalması problem olur mu gc vize randevusunda yoksa turist vize randevusunu tamamen iptal mi etmeliyim?.bilgi verebilirseniz çok sevinirim
-
Bence en mantıklısını yapmışsınız göçmenlik isteği varken göçmen olmayan vize almak çok zor @uykusuz
-
@svsucr GC2023 için current olup mülakat tarihleri dağıtılacaksa henüz erken değil mi acaba ? Ekim'de başlıyor diye biliyordum.
-
@TuRquality Umarım aynı hız ile mülakat dağıtırlar EU için.
-
@uykusuz bir sorun olmaz öyle kalabilir erkenden GC mülakatı alırsanız dilerseniz iptal edersiniz turist randevunuzu böylece sizin boşalttığınız o slota ihtiyacı olan biri randevu alabilir ama şu anda bir sorun değil.
Bu arada imzanız 20K olarak gözüküyor mesajınızda 2.4K olarak yazmışsınız imzanızıda düzeltirseniz ilerde gelecek daha spesifik sorularınıza adminler tarafından daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum