Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @The-inception Siz mülakat alabildiniz mi? 3 hazirana kadar gönderenlere gelmişti.

• Alamadım 3 haziranda gönderen herkese gelmedi. Sans tam benim doldurduğum gün belli bir saate kadar olanların alınması. Bir hayır var diyip bir bardak su içeceğiz üzerine. Hala umut var 2 ay var daha ama mucizelere kaldı artık.

• Düşük case'li olmanın da birşey ifade etmediği 2022 yılı için, sanırım buraya kadarmış. 😕

• @Güler-Özçelik merhaba sizin case number 3binlerde ve size mülakat maili gelmedi mi?

• @susadem hayır gelmedi

• Tüm eylül mülakatları dağıtıldı mı şimdi?

• Selamlar,
    Simdi foruma yazabiliyorum. Tum umidimi yitirmisken bana da mulakat geldi.
    Umarim geri kalan gunlerde de mulakatlar dagitilir

• Ağustos gibi inşallah ikinci mülakatlarda dağıtılırsa harika olur

• @dedefaf Tebrikler. Maili bugün mü aldınız?

• Merhabalar, biraz önce 7 Eylül’e mülakat aldım. Umarım tüm bekleyenlere bu mail gelmiştir:) Merak ettiğim bir hususta yardımınıza ihtiyacım var. gelen mailde supporting documents scan et şuraya gönder demiyor ama internetteki quidence da KCC ye gönderin yazmış. Evrakların asıllarını Ankaraya götürsem yeterli mi yoksa scan edip KCC ye göndermem gerekir mi? Çünkü benden daha önce document istenmedi...Saygılarımla

• @episode245 Sağolun teşekkür ederim . Neye göre verdiklerini gerçekten tam olarak bilmek zor

• @HazelE Ben mayıs ayının başında gönderdim ilk , daha sonra bilgi güncellemesi yaptım ağustosta tekrardan gönderdim

• @braveheart-34 size mulakat maili geldi mi 7 binde ki bazı arkadaşlara gelmiş sanırım excelden baktım

• @Kitapsever Evet bana da geldi.İnşallah darısı bekleyen arkadaslarımın başına olsun.

• Merhaba
    Urganlardan randevu alırken bilgileri girerken türkçe karakter kullanıyor mu ? Birde urganlar randevu sayfasında vize kategorisi seçeneklerinde immigrant ve diversity seçenekleri mevcut hangisini seçmem gerekli ?

• Arkadaşlar öncelikle herkese sürecinde başarılar diliyorum. Bana bugün mülakat maili geldi. 2 Eylül saat 09:45'de imiş. Lakin şöyle bir sıkıntım var. Ben Almanya'da ikamet etmekteyim, burada öğrenci olduğumdan mütevellit. Sınavlarımdan sonra Türkiye'ye gidecektim zaten, 7 Eylül itibari ile planlamıştım gidişimi de. 6 Eylül'de son sınavım var. Doğal olarak, 2 Eylül'de Ankara'da olamayacağım. Mülakat tarihimi erteletmem mümkün müdür? Bir akıl verip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, malum önemli bir mevzu. Şimdiden teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @koc2022 evet 22.00 civarinda gelmis mail

• Bizim mail alamamış olmamız çok saçma. Bunun nedeni ne olabilir? Nereye sorabilirim? KCC klasik cevap veriyor. Ankara yanıt vermiyor.

• @Güler-Özçelik Sizlerin alamaması aşırı saçma. Kcc’den cevap alamazsınız. Ankara cevap verse mülakatların KCC tarafından dağıtıldığınj söyler. Klasik cevaplar. Kurnazlığı bol KCC sistemi öyle bir bozduki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Form gönderme tarihine göre desek sizden sonra göndermiş ve numarası büyük olanlar mülakat aldı. Onay tarihi desek onlar sizden nasıl önce onay alacak.

Öğrenmek için dava açsanız alacağınız cevap bekleme sıra numaranız ve mülakatların nasıl dağıtıldığına dair açıklama.

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    518k Bakış
    H
    @toga51 aynen hocam other question seçeneği ile devam ettim sorunsuz değişiklik yapıldığına dair cevap mail’i aldım. Teşekkürler.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    831 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k