Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese merhaba,
    Forumdaki bilgiler gerçekten çok değerli emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Telegram grubu için formu doldurdum ne kadar süre sonra dahil olabilirim

• @pelodi Merhaba, adminlerimiz kontrol sonrasında eklemesini yapacaktır. Bir kaç gün içinde eklenmiş olursunuz tatil nedeniyle biraz sürebilmekte.Bu esnada excelli aralıklı olarak kontrol edebilirsiniz eğer herhangi bir nedenden dolayı telegram grubuna eklenemezseniz excellde not düşüyorlar nedenini oradan öğrenebilirsiniz

• Herkese iyi akşamlar umarım 2023 kazananların hepsi mülakatlarını alıp hayallerine kavuşur telegramı nasıl veya nereden kontrol edebilirim şimdiden çok teşekkür ederim

• Merhaba,

Mülakata case numara sırasına göre çağırıyorlar diye biliyorum ama covid sürecinde sanırım DS-260 formunu doldurma sırasına göre çağırmışlar. Bu süreç devam ediyor mu yoksa Case numarasına göre mi çağıracaklar?

2022 içinde form doldurma sirasina göre oluyor diyorlar ama sayı case sayısı 26 binlere gelmiş deniyor bu nasıl oluyor.

(Bu kıymetli forum için emeği geçenlere teşekkür ederim.)

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar ben DS formunda egitim bilgimi yanlis yazarak gonderdim (do you have any secondary or above education sorusuna NO demisim yanlislikla ve fark etmedim sonra.) Nasil duzeltebilirim KCC ye email atmak yeterli olur mu?

• Arkadaşlar 2022 kazananlardayım 16 bin. Sıradayım hangi aya mülakat tarihi gelir

• Merhabalar 2023 çekilişinde greencard kazandım ds260 formunu doldurdum 2 ay önce randevu tarihi ortalama ne zaman olur ve randevu yeri ve tarihini nereden öğrenebilirim

• @qermenco 2023 için işlemlerin nasıl ilerleyeceği belli değil henüz ilk mülakatlar verilmeye başlayınca anlayacağız CN mi yoksa DS submite göre mi gideceklerini

• @ekm mülakat alana kadar dosyanızı açtırmayın mülakat aldıktan sonra dosyanızı açtırıp güncelleyebilirsiniz

• @Aras-Aras Ankara konsolosluğu bilir

• @Uğur-0 randevu yeri Ankara tarihini mail gelince öğrenirsiniz

• @Uğur-0 bu sene form göndermeye göremi çağıracaklar yoksa case noya göremi belli değil mülakat tarihinin nezaman olacağını kimse bilemez.sürecinizi imzaya taşıyın geçmiş yılların istatistiklerini kontrol edin kim nezaman mülakat almış bi tahminde bulunabilirsiniz.insanların size yardımcı olmaları için sürecinizi imzanıza taşıyın öncelikle

• Değerli dv2023 kazananları. Bize mülakat sırası gelecek mi, dv2023 de kullanılan verilerin ne anlama geldiği, hususlarında bu başlık ile birlikte muhakkak sayılarla dv2023 sayfasını da takip etmelisiniz. Sizlere mülakat geldiğinde ise dv2023 mülakat aşamaları başlığını takibe başlamalısınız...

• sanaldenizS sanaldeniz bu başlıktan bahsetti

• Merhaba Arkadaşlar,

Yoğun Türk göçü nedeniyle Türkiye'nin DV Lottery'den çıkarılacağı söylentisi var. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• @MuratA böyle bir şey olsa bile söylentisi kulağımıza geleceğini çok sanmıyorum direk haberini öğreniriz kaldı ki DVden çıkarma kadar bir kaçak durumu olduğunu da sanmıyorum henüz. Ama böyle devam ederse ilerleyen süreçte ülke bazlı kota azalması yaparlarsa şaşırmam

• ⭐⭐

@MuratA Böyle bir durum olsa ilk önce ülke kazanan sayısını azaltarak ilerlemeleri olur sanıyorum ilk hamleleri fakat 23 kazanan sayısı 22 yılından fazla.

• @masewu
    Bu haberi nerden okudunuz acaba

• @MuratA Merhaba, bir ülkenin DV Lottery' e katılamaması için son 5 yılda o ülkeden 50.000' den fazla göçmenin Amerika'ya giriş yapmış olması gerekiyor diye biliyorum. Aşağıdaki linkte yer alan dosyasının ilk sayfasını okuyabilirisiniz :

https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2023-Instructions-Translations/DV-2023-Instructions-English.pdf

• @Darwin merhaba ilk sayfayı kontrol ediniz işlemleri yaptıysanız en kısa sürede dahil edilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 28 Oy
    6k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k