Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

• @Guven-Tek-1 noa2 henuz gelmedi bunu hizlandirmak istiyorum gerekli kanitlar ne olabilir? neler sunmam gerek?

• @yigit-mert-celik hocam , sağlık problemleri veya nişanlınızın asker olması Amerika’da , ya da hamilelik. Başka bir şekilde hızlandırma olmuyor.

• K1 vizesi var nişanlımın ve bazı sebeplerden dolayı abd ye gidemeyeceğiz 6 ay bitmeden . Bunu 6 aydan 12 aya uzatabilirmiyiz ? daha önce yapana denk gelmedim veya göremedim o yüzden burada sorayım dedim .

• @Richmond, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

K1 vizesi var nişanlımın ve bazı sebeplerden dolayı abd ye gidemeyeceğiz 6 ay bitmeden . Bunu 6 aydan 12 aya uzatabilirmiyiz ? daha önce yapana denk gelmedim veya göremedim o yüzden burada sorayım dedim .

Bildiğim kadarıyla k1 vizesi bir defaya mahsus verilen bir vize , tarihi geçtikten sonra tekrar giriş olmuyor diye biliyorum. Ya da süresi geçerse 2 sene bekleme süreniz var. Yine de elçiliğe sorunuz onlar daha kesin bilgi verir.

• Herkese merhaba, Noa2 onayı aldıktan sonra belgelerimizi konsolosluk mail atmadan önce hazırlasak bir sorun olur mu?

• @doflamingo merhaba, noa2 niz geldi mi?

• @Rookie merhaba sürecini heyecanla okudum. Beni bu süreçte dahil edebileceğiniz bir whatsup grubu varmıdır ? Amerika vatandaşı nişanlım ile Şubat ayında nişanlandık Nisan ayında başvurumuz Amerika da yapıldı , şu an bu süreci yaşayan kişilere ulaşmak istiyorum . çok teşekkürler

• @samsa merhaba , Amerikan vatandaşı n,şanlım nisan ayında işlemleri başlattı . Aynı süreci başlatan başka arakadaşlarla bu süreci konuşmak istiyorum. benide whatsup gruba alabilir misiniz, teşekkürler

• @pin merhaba buraya girmeyi unutmuştum arkadaşlar noa1 9 nisan 2021
    13 mayısta noa2 oldu
    23 haziranda dosya konsoloslukta ready oldu
    Ağustosa randevu bulabildim
    Dosyaları her şeyi hazırladım beklemedeyiz

• Bu arada, dosyanız in transit durumuna gelince konsolosluğa email adreslerinizi konu kısmına ANK numaranızı yazarak email yollayın ready olunca size talimatları yollamaları için. Ben bu bilgiyi sonradan öğrendim önemli bir detay

• @sunal, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@Rookie merhaba sürecini heyecanla okudum. Beni bu süreçte dahil edebileceğiniz bir whatsup grubu varmıdır ? Amerika vatandaşı nişanlım ile Şubat ayında nişanlandık Nisan ayında başvurumuz Amerika da yapıldı , şu an bu süreci yaşayan kişilere ulaşmak istiyorum . çok teşekkürler

Merhaba benim dahil olduğum bi WhatsApp grubu yok ama burada ki arkadaşların kurduğu bir grubun olduğunu biliyorum size yardımcı olacaklardır. Süreciniz de bol şans.

• @doflamingo hayırlı olsun🙏Umarım görüşmeniz de olumlu geçer, darısı bizim başımıza...

• @doflamingo ara ara randevuya bakın hocam bazen boşluk olabiliyor. Öne çekebilirsiniz.

• @ob16222 merhabalar, çok teşekkürler bilgiler için. acaba bu rakamları sık sık kontrol edebileceğimiz bir site mi var? sayılar nereden öğreniliyor diye merak ettim. biz de eylül 2021'de başvurduk.

• @akaraca rakamlardan kastınız günlük bakılan dosya sayısı ise facebook grupları var bu olay için oradan takip edebilirsiniz. Eğer bekleme süresinden bahsediyorsanız. uscis in sitesinden bakabilirsiniz. Mevcut süreç şu an 13 ay civarı sürüyor. Eylül ayının başı ise gayet iyi çünkü sonlara doğru dosyaları daha az okuyorlar yeni aya geçiyorlar.Tahminim sizin için aralık ayında işlemleriniz bitmiş olur diye düşünüyorum. Tabi ki bu benim temennim belki sistem değişir ağustos da da onay alabilirsiniz.

• @ob16222 ne gibi sağlık problemi mesela? ve sağlık problemi gösterilecek kişi Türkiye de olan nişanlımı yoksa Amerika da olan nişanlımı?

• @ob16222 whatsup gurubuna nasıl katılabilirm? numarası varmı?

• @brs-gndd Sizin değil hocam . Nişanlınızın sağlık problemleri olmalı tabi basit şeyler değil. Hayati tehlikeye sebep olabilecek sağlık problemleri ve yanında sizden başka kimsenin olamayacağını kanıtlamanız lazım. Ya da hamilelik olabilir ama her zaman onay vermiyorlar diye biliyorum hamilelik için,

Whatsapp grubunda ben yokum hocam. Forumda ki sayfaları geriye doğru okuyunuz. Grubu kuran arkadaşı bulup mesaj atabilirsiniz.

• @brs-gndd isim ve numarayı özelden bırakınız.

Benzer Başlıklar

• K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k