Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de iken Schengen vizesi almak

Taşındı Avrupa
87 41 25.8k 39

Benzer Başlıklar

• ABD'de iken Ingiltere vizesi almak

Avrupa
    2
    10 Oy
    2 İleti
    655 Bakış
    ATS16A
    @datanist Merak ettiğim bir konuydu, emeğinize sağlık. Esim için başvurmayı düşünüyordum bende, benim UK vizem var. TR seyahatlerimde hem stopover yaparak yorgunlugu azaltmak hem de ABD kalkış - İngiltere varış ve İngiltere kalkış - TR varış havayolları arası fiyat rekabetini değerlendirmek için bende araştırıyordum konuyu.
  • Çek Cumhuriyeti Vizesi Hakkında

Avrupa
    9
    1 Oy
    9 İleti
    767 Bakış
    K
    @melihguney bir başkasının banka hesabını kabul etmedi demişsiniz. Neden etmemiş bilginiz varmi acaba.
  • Slovak'ya Ve Schengen Ülkeleri Vekalet Vermek

Avrupa
    5
    1 Oy
    5 İleti
    342 Bakış
    crazycellsC
    @Nothing-Man, içinde söyledi: Slovak'ya Ve Schengen Ülkeleri Vekalet Vermek Herkese tekrardan merhaba işlemin nasıl yapıldığını öğrendim, bu işlem ABD için de yapılıyor, diplomalarınızı bu işlem yapılarak götürmek avantajlı (olabilir). Vekalet vermek için; 1-Notere gidip normal, vekalet işlem yapılıyor, Karşı tarafın tc isim yabancı uyruklu ise pasaport resmi 2-Vekalet yazısı alınıp yeminli tercümandan istenen ülke diline çevriliyor 3-Tekrar notere gidilip, 2 evrak tasdik ediliyor. 4-Kaymakamlıklardan Apostil işilemi gerçekleşiyor. Doğum belgesi, Diploma, evlilik evrakları için 1- yeminli tercümana gidilip çeviri yapılıyor 2-noter tasdiki gerçekleşiyor 3-Kaymakamlıktan Apostil yapılıyor. Apostil Lahey antlaşması ile taraf ülkeler kendi ülkelerinde aldıkları resmi belgeleri, İmza atan diğer ülkelerde tanınmasını sağlıyor, Bu noktada ABD de imza atan ülkelerden biri, diplomamızı bu şekilde düzenlesek bir artısı olur mu ? @crazycells Bilginiz var mı acaba? Genelde ingilizceyse kabul ediyorlar, dolayisiyla apostile gerek olmuyor. ama isterseniz tabii ki apostilleyebilirsiniz de.
  • Schengen Vize Gecikmesi ve Almanya Sabıka Kaydı

Taşındı Avrupa
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @marioflas Schengen Vize Gecikmesi ve Almanya Sabıka Kaydı içinde söyledi: @crazycells Evet ağustosta başlıcak O durumda size tavsiyem konsolosluga mumkunse telefonla ulasip pasaportunuzun ne zaman gelecegini sormaniz. Surada email ve telefon bilgileri var: http://ankaravisa.es/contact.html
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k