Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de iken Schengen vizesi almak

Taşındı Avrupa
87 41 25.8k 39

Benzer Başlıklar

  • Aile ile Avusturya Schengen Vizesine Başvurmak?

    Avrupa
    3
    0 Oy
    3 İleti
    198 Bakış
    XFatihXX
    Öncelikle ilgi ve alakanız için teşeklür ederim. Evet bu bilgiye daha sonra ulaştım. Sitede bir sorun var ve malesef randwvu alınamıyor. Başka bit ülkeden randevu oluşturup ödeme yaptım. Yaprıktan 2 gün sonra Almanya randevusu için mail aldım. Bir randevu krizi olmasa bile randevu soeunu var. Ödeme usptığım için Almanyayı ipyal edecwğim :))
  • Avusturya 🇦🇹 Vizesi ve Sabıka Kaydı

    Avrupa
    3
    0 Oy
    3 İleti
    375 Bakış
    ?
    @koraydbn ne oldu hocam son durum? Gidebildinizmi esinizin yanina
  • Yunanistan Vizesi Hakkında

    Avrupa
    115
    7 Oy
    115 İleti
    8k Bakış
    hDundarH
    Arkadaslar merhaba, ben 15 aydir Green Card ile Amerika'da yasiyorum. Agustos ayinda Turkiye tatili dusunuyorum (tarihlerim kesinlesmedi) ve genelde Izmir'de olacagimdan Yunan adalarina da gecmeyi dusunuyorum. Daha once Izmir Kosmos'dan 4-5 defa visa aldim. Sonuncusu haric hepsinde adalardan girip-adalardan ciktim. Sonuncusunda Atina'dan girdim ve oradan Viyana'ya gectim ve Viyana'dan direk Turkiye'ye uctum, yani Yunanistan'dan girdim ama Yunanistan'dan cikmadim, zaten sonrasinda da Amerika'ya tasindim. Bu bir ihlal midir ve sorun yasar miyim? Burada yorumlari okuyorum da isin asli biraz korktum, Green Cardli olunca Turkiye'deki kadar ugrasmayiz, hemen aliriz diyordum ama Green Cardli olmakta ret almaya engel olmuyormus. Benim Turkiye tarihlerim su asamda kesin degil, kesin olsa dahi Samos, Chios vs ikisine de gidebilirim ve kac gun kalacagim ve ne zaman giderim su anda kesin degil. Bu tarihlerin kesin mi olmasi gerek? Izmir'den yine feribot biletleri almis ve otel rezervasyonlari hepsini yapmis mi olmaliyim? Ve ne evraklar gerek? Ben 3 aydir bir sirketten W2'li olarak calisiyorum, banka hesap dokumu vs de mi gerekli? Kisaca Turkiye'deki tum evraklarin aynisi burada da gecerli midir? Irvine, CA'da yasiyorum, basvuruyu nereden yapabilirim? Ya da burada hic visa ile ugrasmayip, Izmir'e gidince yine oradan Kozmos a basvurabilir miyim (2-3 gunde sonuclaniyordu orada) ? Tesekkurler.
  • Hollanda vizesi ve adli sicil kaydindaki suc

    Taşındı Avrupa
    2
    0 Oy
    2 İleti
    941 Bakış
    crazycellsC
    @byman, içinde söyledi: Hollanda vizesi ve adli sicil kaydindaki suc Merhaba ben hollandaya gitmek istiyorum ama daha onceden acikta birakilmis esya hakkinda bir ceza aldim 4 yil 6 ay sizce hollandaya gitme imkanim var mi Cezayi Turkiye'de aldiniz degil mi? Gocmen vizelerle pek alakasi olmadigi icin sorunuzu diger konudan ayirip farkli bir basliga aldim. Hollanda'ya basvuracaginiz vize turundeki gerekli belgeler listesinde adli sicil kaydi gorunuyor mu? Hollanda'yi bilmiyorum ama ABD boyle bir belge istemiyor mesela, o nedenle adli sicil kaydinda suc olup da turist vizesi alanlar oluyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum