[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emrey34 Sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
@TuRquality imzayı taşımıştım @gucarslan hocam ikaz etmişti o dediğinde ama görünmüyormu otomatik mi attınız bunu
-
@Emrey34 merhaba, imzanızı kaydetmemiş olabilir misiniz? İletilerinize bakın çıkmıyor 🤷🏻♀️
-
@Şeyda cok garip bende gözüküyor ama birdaha bakayım hocam kaydettiğim halde imzamı görünmüyormuş neden olabilir @gucarslan
-
Merhabalar, ds260 formunu mayıs ayında doldurdum ve medeni durumu bekar olarak seçtim. Ağustos ayında evleneceğim. Bu durumda ds260ı evlendikten hemen sonra açtırmak mı mantıklıdır, yoksa mülakat tarihi belli olunca mı açtırmak gerekir?
-
@pandemic merhaba. resmi evliliğiniz sonrası eşinizi sistemdeki "add applicant" seçeneğinden ekleyip onun için formu doldurun. sonrasında mülakat aldığınızda [email protected] adresine mail atarak formunuzu açtırmayı talep edin ve kendi formunuzdaki medeni durumunuzu ve eşinizi de kendi formunuza ekleyin. şuan için formu açtırmanıza gerek yok. şimdiden mutluluklar dilerim..
-
Merhabalar..Bu excel tablosunda yer almak için ne yapmak gerekiyor..
-
@Barıstaylan bu başlığın ilk sayfasında 3. yorumda gucarslan beyin yazdığı adımları izleyebilirsiniz. Bir form dolduruyorsunuz kazanan olduğunuzu belirten ardından hem excele hemde telegram grubuna dahil olabilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler..
-
@Emrey34, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@TuRquality imzayı taşımıştım @gucarslan hocam ikaz etmişti o dediğinde ama görünmüyormu otomatik mi attınız bunu
"Profil Düzenle -> İmza" kısmına yazın. Siz "Hakkımda" bölümüne yazmışsınız bilgileri.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@pandemic merhaba. resmi evliliğiniz sonrası eşinizi sistemdeki "add applicant" seçeneğinden ekleyip onun için formu doldurun. sonrasında mülakat aldığınızda [email protected] adresine mail atarak formunuzu açtırmayı talep edin ve kendi formunuzdaki medeni durumunuzu ve eşinizi de kendi formunuza ekleyin. şuan için formu açtırmanıza gerek yok. şimdiden mutluluklar dilerim..
Bu güzel cevabınız için teşekkür ediyorum.
-
Merhaba size ve bir kaç avukata danışma sonrasında edindiğim bilgiler neticesinde maalesef Mülakata girmeme kararı aldık. Çünkü green kart çekilişi esnasında yaptığım hata (evliyken bekar şıkkını seçmişim) yüzde 99 ret ile sonuçlanacak. Fakat sorum şu ds260 formlarını sumbit ettim. Onları nasıl iptal edebiliriz. Çünkü kcc evrak talebi ve mülakat günü verecektir. Katılmazsam ilerideki vize başvurusu veya green kart çekilişlerinde sorun yaşama ihtimali var. Ben gönderdiğim DS260 formlarını nasıl iptal edebilirim?
-
@SAMERbey formu açtırıp hatayı duzeltseniz ?
-
@melikeugur merhaba, AP’ye kalmak ne demek tam olarak ?
-
@Retoucher orayada yazdım. Baktım görünmüyor orayada yazdım bende görünüyor imzam nedense sizde görünmüyor sistemsel Bi sıkıntı bence
-
@Emrey34 tebrikler artık görünüyor ☺️
-
@teamspirit ilk başvuruda yanlış bilgi vermiş
-
@enemy anladım şimdi teşekkürler
-
@bco2023 linkten ulaşabilirsiniz detaylı bilgiye
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum