GC Çekilişi ya da Kartı Kazandıktan Sonra Muhatap Olduğunuz En Tuhaf Sorular
-
Tuhaf sorularla hepimiz karşılaşıyoruz muhtemelen Greencard sürecinde.. Karşılaştığımız en tuhaf, anlamsız soruları paylaşalım bir nefes alırız hem
-
Mesela "Evinizi onlar mı ayarlıyor" var
-
Doğrudan Amerikan vatandaşı mı oluyorsunuz bu kartla diye soru gelmişti bana. :)
-
bana çıkmış ne yapmam lazım :) acillllllll
ben de süreçleri sırf bu soruyu soracağım diye okumuyorum :)
-
@money-money-money GC Çekilişi ya da Kartı Kazandıktan Sonra Muhatap Olduğunuz En Tuhaf Sorular içinde söyledi:
bana çıkmış ne yapmam lazım :) acillllllll
ben de süreçleri sırf bu soruyu soracağım diye okumuyorum :)
😁
-
Geçen gün birisi "Biz VIP listeye alınmışız 280 dolar verecekmişiz" dedi "Doğru mu" bu dedi...
-
@mhepekiz GC Çekilişi ya da Kartı Kazandıktan Sonra Muhatap Olduğunuz En Tuhaf Sorular içinde söyledi:
Geçen gün birisi "Biz VIP listeye alınmışız 280 dolar verecekmişiz" dedi "Doğru mu" bu dedi...
çiftlik bank ve son olarak iddia bank gibi olaylardan sonra bu milletin iflah olmayacağı kesin ve nettir
-
GC'yi eve mi yolluyorlar biz mi gidip alıyoruz diyen vardı.
Ev, iş onlar mı ayarlıyor, dediler.
Sahtekar onlar, beni de aradılar GC çıktı diye, para istediler, dediler.
Gitmen gerekiyor mu gitmeden alamıyor musun kartı dediler. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@grslarc GC Çekilişi ya da Kartı Kazandıktan Sonra Muhatap Olduğunuz En Tuhaf Sorular içinde söyledi:
Evvelsi akşam bu forumdan Duygu D. adında biri Messenger'dan nasıl ulaştıysa bana özelden mesaj göndererek kazandığım DV 2019 GC hakkıyla ilgili anlamsız imalarda bulunmuştu ve kaale bile almamıştım elbette. Aa bir baktım ki sonra Face'de forumdan çıkartılmışım. Nasıl oluyor bu işler hiç anlamış değilim sevgili yesilkartforum yöneticileri?
Maalesef konuyu bilmiyorum, fakat son 2 hafta hickimse gruptan moderatorler tarafindan cikartilmamis. Su an Yesilkart Forum Facebook Grubunun "admin activity" kismindan en son 3 Agustos'ta ve 15 Agustos'ta birer kisinin gruptan cikarildigi yaziyor, iki durumu da hatirliyorum ve sizin dediginizle baglantili degil.
Forumdan yanlislikla kendiniz cikmis olabilirsiniz ya da gruba gecici olarak giris yapamamis olabilirsiniz (facebook arada gecici olarak sorun cikarabiliyor), eger bir yanlislik oldugunu dusunuyorsaniz bana ulasabilirsiniz.
-
"Sahte olmasın, benide aradılar çünkü "diyen çok oldu
-
mulakata girenlerin tecrübelerini okurken kendi mulakatım aklıma geliyor herkese yemin ettiyorlarmış bana konsolosluk yetkilisi yemin felan ettirmedi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum