Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @dilmel valla dostum gitmek istiyorsan git

    Kardeşim wat yapabilmek için üni ye yazıldı bu sene Türkiye vizeleri açmıyor/çok kısıtlı açıyor wat için oda boş konsolosluklara baktı umman da wat için boş yer varmış haziran da ummana gidecek gerçekten gitmek isteyen her türlü şansını deniyor

    her sene gitmek zorlaşıyor ne yazık ki eğer yazılımda iyisen sonuna kadar yazılımdan devam et bizim genel de Türkler okuduğu mesleği yapmıyor ama öyle bir düşüncen varsa hiç bekleme gitmelisin sonra çok pişman olursun şuan gitmek isteyipte gidemeyen belki milyon kişi vardır


  • @yenihayaletadam bölüm zaten bilgisayar mühendisliği.

    Bakacağız artık. Akışına bırakmak gerek. Her planımız gerçekleşmiyor sonuçta.


  • @dilmel hayatında başarılar dostum yolun açık olsun

  • ⭐⭐⭐

    @kugutex madem çocuklarınızda var bence bu şekilde düşünmeyin, her sene başvurun kendiniz için artık yaş geçti deseniz bile çocuklarınız için başvurun. Ben kendi adıma keşke daha erken başvurmaya başlasaydım bile diyorum


  • @Emre-Kurtulmuş ben tee 90 larda bile başvuruyordum. Bekar iken. Posta ile başvuruyorduk. Bu yıl da başvuru yapıcam. Bundan sonra ise çocuklar adına başvuru yapıcaz artık yaşları da geldi.


  • Teksas'da saldırı olmuş. Okula saldırı düzenlenmiş. Sladırganla birlikte 13ü çocuk 16 kişi ölmüş. Cidden son zamanlarda Amerika çok tehlikeli olmaya başladı. En son dışişleri bakanımızda uyarı yaptı.


  • Bireysel silahlanma cidden çok korkutucu.

  • ⭐⭐⭐

    @Atlantis00 2 saattir nerdeyse konuyla ilgili haber okumaktan uykularım kaçtı!
    Düşünmesi bile berbat, duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor o an o çocuklar o öğretmen gerçekten ne denir bilemiyorum ama aşırı üzgünüm 😭


  • @ahsenaydgdu Bu haberden sonra bu zamana kadar belki de bu yüzden greencard kazanmadık dedim kendi kendime. Kazanamamamız belki de neleri değiştirdi. En güzel his bu işte ablam. Allah'a tevekkül etmek. Bırak Amerika'ya ucunda İsviçre, Norveç bile olsa üzülmüyor insan böylece. Çünkü biliyorsun Allah her şeyi bilen ve görendir. Senin için böylesi hayırlıymış. Çocuğun için böylesi hayırlıymış.


  • Bu ileti silindi!

  • @Rüştü-Gürbüz Herkes zamanında gidiyor zamanında yaşıyor çoğu şeyi demek istedim. Ahsen abla çok fazla gitmek isteyen birisi bildiğim için böyle yazdım. Ona hitap ettim. Dünden beri olayı ilk yazan üzüntümü dile getiren benim zaten. Ortada kişiselleştirilmiş bir şey yok ki. Her şeye yorum yapacağım diye atlamasanız böyle keşke


  • @Rüştü-Gürbüz Bırak Amerika'ya İsveç Norveç bile olsa üzülmüyordan kastım sonuçta Allah en doğrusumu bilendir. Gitmek bizim için hayırlıysa nasip olur zaten demek istememdi ki Ahsen abla bunu anlamıştır. Rica ediyorum okuduğunuz bir cümleyle insanları yargılamaktan vazgeçin.


  • @Rüştü-Gürbüz Yani biz tamamen bizim için en doğru zamandan kasıtla bahsettik. O olaya zaten başta üzüntümüzü dile getirdik. Cidden ne gereksiz insansın ya. Yıllardır kimi zaman uzaktan kimi zaman yakından takip ederim forumu bir kişiylr tartışmışlığım yoktur ama şöyle her konuşulana daha anlamadan atlayan tiplerden bıkkınlık geldi. Bırakın artık şu düşünce yapısını dediğinde bile bir genelleme yapıyorsun. Ne çok biliyorsunuz her şeyi ya. Biz Ahsen ablayla daha önce belki bu konuda konuştuk. Belki bizim için doğru zamandan bahsettik. Zaten ilk yazmışım ben üzüntümü dile getirmişim. Üzgün olduğumuzu belirtmişiz. Her şeyi bilmeyin be dostum. Bir cümleyle daha okudğunu anlamadan insanları genellemeyin. Orada ölen çocuklar sizin çocuğunuz olsaydı hayırlısı buymuş demeyi nereden çıkardın ki sen? Yazık yemin ederim ya.


  • @ahsenaydgdu Ablam işte ülkeden bu yüzden bir an önce gitmek istiyor insan. Yazdığın her şeyde bir kalıba bir genellemeye sokulduğun için. Neyse uğraşmaya değmez bunlarla. Dediğim gibi ablam inşallah bizler için en doğru zamanda gideceğiz bizde 😌


  • @Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Rüştü-Gürbüz Yani biz tamamen bizim için en doğru zamandan kasıtla bahsettik. O olaya zaten başta üzüntümüzü dile getirdik. Cidden ne gereksiz insansın ya. Yıllardır kimi zaman uzaktan kimi zaman yakından takip ederim forumu bir kişiylr tartışmışlığım yoktur ama şöyle her konuşulana daha anlamadan atlayan tiplerden bıkkınlık geldi. Bırakın artık şu düşünce yapısını dediğinde bile bir genelleme yapıyorsun. Ne çok biliyorsunuz her şeyi ya. Biz Ahsen ablayla daha önce belki bu konuda konuştuk. Belki bizim için doğru zamandan bahsettik. Zaten ilk yazmışım ben üzüntümü dile getirmişim. Üzgün olduğumuzu belirtmişiz. Her şeyi bilmeyin be dostum. Bir cümleyle daha okudğunu anlamadan insanları genellemeyin. Orada ölen çocuklar sizin çocuğunuz olsaydı hayırlısı buymuş demeyi nereden çıkardın ki sen? Yazık yemin ederim ya.

    Seni tanımıyorum, yorum yaptım diye terbiyesizlik yapma hakkını vermiyor sana. Üslubuna dikkat et. Uzatmak istemiyorum, yaşın genç anladığım kadarıyla. Üzülmeni istemem. Hayatında başarılar.


  • @Rüştü-Gürbüz Yorum yapmak değil ki senin yaptığın. Bir kalıba sokmak. Ayrıca anlamadan sanki çocuklar için gram üzülmemişiz gibi davranmak senin ki. Neyse iyi günler.


  • @Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Rüştü-Gürbüz Yorum yapmak değil ki senin yaptığın. Bir kalıba sokmak. Ayrıca anlamadan sanki çocuklar için gram üzülmemişiz gibi davranmak senin ki. Neyse iyi günler.

    Aynı şeyden bahsetmiyoruz. Boşver, kapatalım konuyu gerek yok.

  • ⭐⭐

    @Rüştü-Gürbüz bence de arkadaşlar gereksiz bir gerginlik olmuş gerek yok bu tarz diyaloglara girmeye bakın burası birlikte hayaller kurduğumuz, birbirimize yardımcı olmak için oluşturulan çok güzel bir forum. Kırmayın birbirinizi gerçekten insanlar çok tahammülsüzleşti artık en ufak bi kıvılcımda herkes birbirine patlamaya yer arıyor ama sonra da pişman oluyoruz 🙂 Sonradan pişman olacağınız tartışmalardan kaçının 🙂


  • @sytahmt Gerginlik yaratmak değildi amacım, arkadaş biraz üslubunu bozdu ona kızdım. Herkesin kendi düşüncesi, kendi hayatı vs. vs. 🙂

  • ⭐⭐

    @Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Teksas'da saldırı olmuş. Okula saldırı düzenlenmiş. Sladırganla birlikte 13ü çocuk 16 kişi ölmüş. Cidden son zamanlarda Amerika çok tehlikeli olmaya başladı. En son dışişleri bakanımızda uyarı yaptı.

    ABD'nin en büyük ve en ciddi sorunu tam olarak budur, bireysel silahlanma.
    Ve ilginçtir ki başkan ve başkan adayları, her seçim döneminde bireysel silahlanmayı savunmaya devam edeceklerini belirtmişlerdir hep.

    Böyle gelişmiş bir ülkede neden böyle bir şey var aklım halen almıyor.
    Sırf bu olaylardan dolayı bazen ABD şevkimi kaybediyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum