[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan
Hayır Türkiye için maddi imkanımız mülakattaki birikim sorun değil onu bir şekilde ayarlıcaz ama Türkiye için aynı evde yaşamak zor bizim için çünkü ikimizde öğrenciyiz -
@jordan şuan için yapacağınız bi' şey yok eğer aynı evde yaşayamıyorsanız. ama yine de ikametgahınızı aynı eve taşıyabilirsiniz diye düşünüyorum.. sormanızda fayda var.
DS260 formunda adreslerinizi aynı yazabilirsiniz. -
@gucarslan ilginize teşekkür ederim.
İyi forumlar -
Merhaba,
Mülakata götürülecek evraklar listesini bulamıyorum daha önce bulmuştum ama yeri mi değişti acaba yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler :)
-
@Tugce-0 merhaba. bu iletide bütün detayları bulabilirsiniz.
ayrıca, mülakattan önce konsolosluktan bununla ilgili bir mail alacaksınız. -
@gucarslan peki mülakatta bu sorunu böyle dile getirsek bizim için bir sorun olur mu ? Aynı evde yaşamama sorusu gelir mi ?
-
@jordan neden aynı evde yaşamadığınızı dile getireceksiniz ki mülakatta?
mülakata ikametgah götürmeyeceksiniz sonuçta. sorarlarsa da öğrencilik durumu yüzünden şuan için / geçici olarak bu şekilde kısa bir süre olduğunu söylersiniz ama soracaklarını zannetmiyorum. -
Merhabalar degerli grup uyeleri ds 260 forumunda evlilik es konusunda resmi evlilik devam ancak fiili ayri yasayanlar es evlilik sorularina nasil cevap veriyorlar ikinci olarak 21 yasindan buyuk cocuklari yazmak ve beraber gitmeyecek demek mi dogru yoksa hic yazmamak mi dovru olur tesekkurler grup uyelerinin basarilarini dilerim saglicakla kaliniz
-
@hukukcu111 merhaba, ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
eğer resmi olarak "evli" ise medeni durumunuz, o şekilde belirtmelisiniz.
21 yaş üstü çocuklarınızı da forma belirtmenize gerek yok. ama içiniz rahat etsin derseniz belirtip, sizinle birlikte gelecekler mi sorusuna NO diyebilirsiniz. -
@gucarslan çok teşekkür ediyorum
-
@gucarslan hocam merhaba , KCC evrak istediği vakit belgeleri e-devletten pdf olarak temin edersem sorun yaratır mı ? Pasaportun ilk sayfası hariç onu taratıp PC ye yuklucem.
-
@baran-taşdemir sorunuz ile alakalı bütün detayları bu iletide aktardık.
-
@volkanesk
1- Diyelim ki bankacılık mezunusunuz. İlk gittiğinizde kendi alanınız ile ilgili iş bulamayabilirsiniz ya da denklik almanız gerekebilir. Bu durumda mecburen herkes gibi alanınız dışında işler yapmak zorundasınız. Ama hedefiniz bellidir. (Neredeyse hepimiz aynı durumdayız).
2- No demeniz yeterli. İşe girdiğiniz için formu tekrar açtırmanıza gerek yok.
3- Evet, gizli veya açık, kullanılıyor veya kullanılmıyor olsa da yazmalısınız. Doğru beyanda bulunmak önemli. Hesaplarınıza erişip erişememelerini düşünmenize gerek yok. -
P Programmer bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar,
Telegram grubunun linkini bulamadım 2023 talihlileri için, rica etsem yardımcı olabilecek var mıdır? -
@can2222 Bu başlığın ilk sayfasına bakar mısınız. Orada gerekli açıklamalar mevcut.
-
@can2222 dv kazananıysanız lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
Selamlar herkese, ds-260 formuna yeni çıkarttığım pasaportumun bilgilerini geçirdim. İlk başvuruyu yaptığım pasaportu atmadığım, iptal etmediğim ve mülakata götürdüğüm sürece sorun olmayacağını belirttiler ama yine de burdan teyit etmek istedim. Bu durumun sorun yaratma ihtimali var mı?
-
@Ender-Tanrıkulu Hayır, doğru olanı yapmışsınız. Sıkıntı olmayacaktır.
-
@Ender-Tanrıkulu bu şekilde devam ederseniz hiçbir sorun olmaz merak etmeyin.
zaten pasaport şartı da kaldırıldı.Green Card Başvurusunda Pasaport Şartının Kaldırılması Kararı (Şubat 2022)
-
Selamlar herkese, ds-260 formunu doldurduktan sonra case numberımı baz alacak olursak Eylül ayı gibi Kentucky'den evrak talebi ve mülakatla ilgili mail alacağımı tahmin ediyorum(yanlış bilgilendirildiysem uyarmanızı rica ederim) Bu süre zarfına kadar almam gereken herhangi bir aksiyon var mı? Evrakları şimdiden hazırlamayı önerir misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum