Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @sanaldeniz teşekkür ederim 🙏🏻 @gucarslan @crazycells sizlerin de görüşünü alabilirsem çok memnun olurum. Konu hakkında kararsız kaldım. Şimdiden teşekkürler


  • @umuryunus ABD de adres yoksa doğru olanı yazmışsınız. Diğer sorunuz için adres eklemesi yapmanıza gerek yok çünkü adres kontrolü yapılmamaktadır bunun için endişelenmeyin ve bunun için formu açtırmanızı tavsiye etmem.


  • @Serhat-Türer böyle bir evrak istenmiyor sadece sizden doğru bilgiler vermeniz beklenir bence bunun için formu açtırmayın yine siz bilirsiniz.


  • @bates7 Selam,
    Evet en yüksek cn 27302.
    Tüm numaralar current oldu. Ama bu herkese sıra geleceği anlamına gelmiyor. Gelebilir de gelmeyebilir de. Son 3 ayımız kaldı.
    2023te ise en son 35k gibi.


  • @yesilturk 2023 35 k bilgisi net mi? Yayınlandi mi bu bilgi?


  • Öncelikle selamlarımı iletiyorum dv-2023 talihlisiyim ds 260 formumu sumbit ettim ama yeni bir hatamın olduğunu fark ettim annemim doğum ülkesini turkey yerine tunus yapmışım, birde formu doldururken açık üniversitede öğrenciydim önümüzde ki haftalar işe girecem formu açtırma süresi ne kadar ya da mülakata tarihim belli olunca mı açtırsam şimdiden teşekkürler.
    Not mülakat tarihi belli olunca form açılmıyormuş birde iş için form açtırmama gerek yokmuş doğruluğu nedir.
    @crazycells


  • @cerkezkizi09 en son cn numarasını tam olarak bilmemiz mümkün değil yeşilkart formun excel tablosunda gözüken tablo şuan en son 35k fakat bu değişebilir.


  • @cerkezkizi09 Excel listesinde yer alan sizlerin beyanı


  • @mustusa adresin konumu farketmiyor işyeri, ev vs. gibi green cardınız belirttiğiniz adrese gidecektir.


  • @harvard her ay belli bir numara current oluyor. Current olan numaradan küçük olanlar arasında ilk gönderime göre sıralama yapılıyor. 001 numaranın gönderim tarihi geç ise her ay önüne yeni current olan numaralardan birisi geliyor.

    Ülke kotasina takılmayın, Fransız da Türk de Alman da hepsi EU kotasina tabi.

    Toplamda Avrupa için yaklaşık 20bin vize var. Her bir kazanan ailesi ile gittiği için ortalama kazanan başına 2,3 vize düşüyor. Bu da tüm Avrupa'da toplam 8700 - 9000 civarında mülakat demek.
    Toplam kazanan sayısı da 20bin. (2022'de 19016 kişiydi)
    Yani bu 20bin kişi arasından ilk 9000'e girmeye çalışıyorsunuz.


  • Normalde ailemle kaldığım ana ikametgah kaydı hiç değişmedi. Ama 2015 sonrası ailemin evine yakın bir daireye taşındım, onu da diğer adres olarak nüfusa işletmiştim. O tarihten beri iki adreste de kaydım var ve bu süre zarfında her iki adreste de sıklıkla bulundum. Bu durumda ikisini de yazmam gerekir mi yoksa nüfusta ana ikametgah gözüken adresi yazmak yeterli mi?


  • @mustusa eğer sumbit etmediyseniz ikisini yazabilirsiniz eğer sumbit ettiyseniz bunun için formu açtırmayınız.


  • Merhabalar, yesilkarforumu yeni keşfettim. Başta @crazycells ve @gucarslan olmak üzere, burada hiçbir beklentisi olmadan sadece yardım etmek amacıyla insanlara vakit ayıran ve bıkmadan usanmadan tüm soruları yanıtlamaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

    Ben de yakın zamanda DS260 formunu doldurup gönderdim. Fakat aklıma takılan birkaç şey oldu, müsaadenizle sormak istiyorum:

    1. Lise kayıt tarihime ulaşamadığımdan gün kısmını boş bıraktım. Sorun olur mu?
    2. Aöf (lisans) mezuniyet tarihimi gün/ay/yıl olacak şekilde girmem istendi. Henüz aöf'den mezun olmadığım için ne yazacağımı bilemedim ve internette hızlı bir arama yaptım. Birkaç yerde formu doldurduğunuz tarihi girebilirsiniz yazıyordu; ben de ay ve yıl olacak şekilde formu doldurduğum tarihi girdim ve gün kısmını boş bıraktım. Sorun olur mu?
    3. Ben hem green card çekiliş başvurusunu hem de DS260 formunu şu an geçerli olan pasaportumla yaptım ve pasaportumun geçerlilik süresi yaklaşık 1.5 yıl sonra dolmuş olacak. Sizce pasaportumu şu an mı yenilemeliyim yoksa KCC maili geldikten sonra mı?

    Vakit ayırıp yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MuratA, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba Arkadaşlar,

    DS-260'da son 10 yıl içinde çalıştığım birden fazla işyerinden bahsettim. SGK kayıtlarıyla doğrulama talep edebilirler diye çalıştığım yerleri olduğu gibi yazdım. Yalnız bir işyeri var ki, sahipleri gerçekten kötü insanlar. Telefon açılıp konuşulduğunda benimle ilgili olumlu bir şey söylemeyebilirler. İşyerlerini telefonla arıyorlar mı? Bu konu sorun olur mu? Ne dersiniz?

    Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Selamlar...

    Eger lise veya daha ust bir diplomaniz varsa zaten is gecmisinizi pek incelemeyecekler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @greenbatu, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Emre-Kurtulmuş tesekkurler bir sorum daha olacakti education kisminda numberof educational institutions attended kismina kac yazmaliyim suan hali hazirda universite okuyorum ama 2 yazdigimda hata verdi bir de mezun olma kismina ne yaziyim forumun 2023 pdf'inde gunumuz diyordu ama o kisimda da hata verdi

    universite ogrencisi oldugunuzu belli etmek icin diploma kismina "not yet" yazip, mezun kismina dunun tarihini yazabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Emre-Birand, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar selam yeniden. Ben Police report aldım Arabistan'dan. Online olarak gönderiler. Bu dokuman illa ıslak imzalı şekilde mi konsolosluga ibraz edilmeli?

    Surada anlatilan sekilde aldiysaniz sorun yasamazsiniz:

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Emre-Birand, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Bu belgeyi Suudi Arabistan'da bireysel alamıyorsunuz. Şirket sizin resmi sponsorunuz olduğu için, bir tek şirket yetkilileri talep edebiliyor bu dokümanı. Doküman İngilizce ve Arapça e-devlet çıktısı olarak düşünülebilir. Umarım sertifika aşağıdaki linkten görüntülenebilir. alt metni

    Deneyimlerinizi su basliga da aktarmayi unutmayin lutfen:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Melih-Gömeç, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    adreslerde noktamala işareti kullanmak olumsuz bir durum yaratır mı acaba ?

    hayir, olumlu veya olumsuz bir etkisi olmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @happycandy gocmenlik yasalarindan faydalanmak icin sahte evlilik yapmak federal bir suctur. Forumda bu tur girisimlere kesinlikle izin vermiyoruz, bilginize.

    cop

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tugo, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    ds 260 formunda amerikaya hiç giriş yapmadım dedim mülakat öncesi amerikaya giriş çıkış yaparsam ne yapmam gerekir mülakat tarihi geldikten sonra tekrar açtırmalı mıyım yoksa mülakat günü yeni ds260 formunu mu götürmeliyim?

    Bir sey yapmaniza gerek yok, formdaki bilgilerin formun imzalandigi gune gore dogru ve tam olmasi yeterlidir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum