[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
bir soru sormak istiyorum , green kart başvuru formumu nerden bulabilirim , bir önemi varmı başvurduğum formun çünkü ünv okurken pasifti ve lise mezunu yaptım şuan aktifim bir sorun yaratırmı , yapıp yapmadığımıda bilmemekteyim
-
@baran-taşdemir Sürecinizi lütfen imzaya taşıyın
-
@baran-taşdemir Şu şekilde;
Dosya Numarasi: 2023EUXXXXX
DS-260 Gonderimi: XX/XX/2022
KCC Evrak Istegi:
KCC Evrak Onayi:
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD ye ilk giriş : -
@Gökhan-Öz Sürecinizi lütfen imzaya taşıyın
-
@restoranaacgidentip Sürecinizi lütfen imzaya taşıyın
-
@CİHANKILIÇ Sürecinizi lütfen imzaya taşıyın
-
@Volkan-Cam Sürecinizi lütfen imzaya taşıyın
-
@Ali-Osman-TEKKANAT Sürecinizi lütfen imzaya taşıyın
-
@dug Sürecinizi lütfen imzaya taşıyın
-
@Athan-Ramazan bir sonraki başvuru DV-2024 için ve başvurular Ekim ayı içinde alınacak
-
@gucarslan merhaba, yaşanılan adres olarak mı eklemek gerekli demek istediniz ? Buna benzer soru sormuştum forumda eğitim kısmına eklemeseniz de olur demiştiniz. Kafamda soru işareti olduğu için emin olmak istedim tekrar. ( ben adrese ekledim ama eğitime eklemedim erasmusu)
Teşekkürler.
-
@Gökhan-Öz
Size bir sorum olacak.bu mail kaç günde geldi -
Mail 5. günde geldi
-
Arkadaşlar dünden beri aklımdan çıkmıyor
Formu dolduralı daha 3 gün oldu ama kızımın ismini ferzin yerine ferzın
Eşim soy ismini Canpolat yerine campolat yazmışız benim mail yine kendime ait bir mail
Aile fertlerine yine başka ait mail yazılmış
Ne yapmamı önerirsiniz -
Merhaba. Ben 2012 senesinde Rusyaya gitmiştim gezmek için. Dayım Rusiyada yaşıyor ve onun yanına gitmiştim. Bunu Ds 260 da belirtmedim. Çünkü tatil amaçlı gitmiştim ve oturum bile almamıştım. Ama biraz uzun, 6 ay kaldım. Pasportum aynı pasport değil değiştirdim..Kafama takıldı. Benim için sorun olur mu ve ya sicil kaydı isterler mi ? Ds 260 formunu açtırmama gerek var mı ?
-
@Cancan ilk olarak cn'niz iki basamaklı mı? eğer öyleyse lütfen ilk hanesini yazar mısınız? (örn: 3X gibi..)
kimse sizden sgk dökümlerinizi istemeyecek.
sizden beklenen formu doldurudğunuz an ki durumunuz. eğer çalışmıyorsanız onu yazmalısınız, çalışıyorsanız da iş yeri detaylarını yazmalısınız. -
@mrozan mülakat maili ile mülakatınız arasında 1 ay olur.
zaten mülakat aldığınızda dosyanız ankara'da olacak ve dosyanızı da ankara konsolosluğu açacak. bu yüzden değişiklikleri konsolosluk binasında bile yapabilirsiniz. -
@Cancan DS260 formuna fotoğraf eklemiyorsunuz, nereden çıktı bu fotoğraf konusu?
-
@restoranaacgidentip sorunuz için lütfen bu konu başlığını inceleyin lütfen;
-
@Gökhan-Öz şansınız varmış, kesinlikle bir daha mail atmayın.
bunun için formu açtırmanıza gerek yok.
ve lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum