[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Türkiye den birisini kendime sponsor gösterebiliyor muyum? Eğer evet ise bunu nasıl yapıcam?
-
@ilkin_bayramzade şaşırmadım, sürecinizde başarılar. Ayrıca gruptan atılmadınız, siz kendiniz ayrıldınız.
-
Merhaba,
Green card eşime çıktı.
Eşim, kendim ve çocuklarım için gerekli DS-260 formunu doldurup kaydettim. Ds-260 formunun sonundaki kendim ve çocuklar için "Next: Sign and Submit" butonu diğer yeni sayfaya gitmiyor fakat eşim için doldurduğumuz formda bu "Sign and Submit" butonu çalışıyor.
Buradan ben sadece Asıl başvuru sahibi eşimin kendisi ve bizim formlarımızı imzalayıp gönderebiliyor olduğunu anladım. Acaba bu doğru mudur? Yoksa eşim, ben ve çocuklar için tüm formlar ayrı ayrı mı imzalanmalı?
-
@sararkaya Arşivli Sicil Kaydında çıkmıyorsa hiçbir şey olmaz. Yine de karşınıza çıkarsa mahkeme kayıtlarını sunabilirsiniz.
-
Annemin kızlık soyadı yerine evlendikten sonraki soyadini yazdım ben. Formu açtirmama gerek var mı?
-
@Ali-Osman-TEKKANAT Birkaç gün ara verin. Sonra formu tekrar kontrol edin. Bu genelde bir eksiklik olduğunda ortaya çıkar. Eğer herhangi bir hata yoksa, bu teknik bir sorun olabilir. KCC ile iletişime geçmek gerekir.
-
@Programmer başlama ve bitiş tarihlerini girdim sadece acele ederek highest level of education kısmına highschool yazarak bir hata ettim sonrasinda uni bilgilerimi girerken üniversite diplomamın olduğunu belirttim umarım sıkıntı olmaz :/
-
@Programmer Adli sicil kaydı temiz. Cevap için teşekkürler.
-
@mrozan Bildiğim kadarıyla Türkiye'den sponsorluk olmuyor. Amerika'dan sponsorluk bulmanız gerekiyor. Sizin hesabınızda olmayan para veya sizin adınıza olmayan tapu vb. gayrimenkuller dikkate alınmaz.
Şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler -
@Emre-Kurtulmuş Çözdük bilgileriniz için teşekkur ederim
-
@Celahat peki nasıl cevap verebilirsiniz ki başka?
hayır almayacağım mı diyeceksiniz ya da boş bırakıp mı devam edeceksiniz ya da hayır 2 year rule kuralına tabi değilim mi diyeceksiniz? bunların hepsi yine yalan beyan olacak sizin mantığınızla.
size verebileceğiniz tek cevabı verdim, yazıp yazmamak size kalmış.
kaldı ki zaten mecburen bunu yazacaksınız, başka bir alternatifiniz yok.
yine de karar sizin. sürecinizde bol şans.. -
@justbasketbol sn. @Programmer'ın dediği gibiilgili evraklarınızı aldığınız takdirde hiçbir sorun yaratmaz.
-
@oğuzhan-kanbay bunun için formu kesinlikle açtırmayın.
-
@bisi7 buradan bakabilirsiniz;
-
@sibrikoz gerek yok bunun için formu açtırmanıza.
-
@pelinur dv sürecinde hiçbir şekilde kendiniz aşı olmayın.
önceden sahip olduğunuz aşılar ve aşı kartlarının ne yazık ki bir önemi yok. yine de sağlık muayenesi götürün ancak aşı olmuş olsanız bile, olmanız gereken aşıları doktorun tekdirine göre tekrardan olacaksınız. -
@sararkaya ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
arşiv kayıtlı sicil kaydınızda bu durum yoksa sorun olmaz merak etmeyin. -
@CİHANKILIÇ bilgilerinizi doğru girdiğinize emin misiniz?
lütfen sakin kafayla, emin olarak tekrar giriş yapın ama sadece 1 kere deneyin.
eğer hala giriş yapamıyorsanız muhtemelen ceac hesabınızı kitlediniz.
doğru şekilde denediyseniz ve halen giriş yapamıyorsanız bana bu ileti üzerinden cevap yazın lütfen. -
@mrozan sponsor ya abd vatandaşı ya da green card sahibi olmalı.
-
@Ali-Osman-TEKKANAT bütün aile bireylerinin formunu tek tek submit etmelisiniz. lütfen ilk olarak bütün bilgilerin eksiksiz olduğunu kontrol edin.
ardından farklı tarayıcıdan (opera) deneyin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum