[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Erkan-Gürsoy Merhaba bende bakındım hemen ama tam istediğim sayfayı bulamadım tam nerden resmi gazete çıktısı aldığınızı yazabilir misiniz?Bir de ben de lise ilk iki yılı bi okulda 3.yili başka bi okulda okudum ve ilk yarı yılda okulu bıraktım sonradan acikogretimden bitirdim diplomamda açık öğretim yaziyo sora iki tane ayrı bölümlerde ön lisans diploması aldım.Simdi benim lisenin ilk iki yılı ve 3.yili gittiğim okullardan da mi evrak almam gerekiyo acaba tasdikname diye bisey vardı e devlet sadece acikogretim lisesi barkodlu belge veriyo bunların tarihi gecmiyeceginden ve sonradan bisey unutmamak için ufak ufak hazırlamakta fayda var sanırım kolaylıklar diliyorum
-
@gucarslan bilginiz için çok teşekkür ederim şuan çok strese girdim mesajınızı görmeden açtırmak için mail attım şuan napıcağımı bilmiyorum mail atmam bi dezavantaj olucakmı benim için kusura bakmayın form meşgul ediyorum ama sorucak kimse bulamadım
-
@ulsclk13 açtırma talebi gönderdiyseniz artık yapacak bi' şey yok ne yazık ki.
KCC mailinizi inceleyip formunuzu açacaktır.geçen yıl bu şekilde form açtıranlar ne yazık ki çok geri düştü mülakatlarda.
umarım bu yıl aynı sorun yaşanmaz. -
Mülakat aşamasına gelebilirsek gc kazanan kişinin belgelerini götürüyoruz. Diğer aile üyelerinin sadece pasaport ve sağlık raporlarını mı götüreceğiz?
-
@uurse bu iletiyi inceleyin lütfen;
-
@gucarslan teşekkürler umarım geri düşüp bu yüzden kazandığım bu şans elimden gitmez
-
Merhaba öncelikle rahatsız ettiğim için kusura bakmayın lütfen, eşimle ds260 formumuzu doldurduk ve göndermeden önce son kez birine şu soruları sorarak danışmak istedik
- yaşadığım adresler icin sadece uzun süre kaldığım yerleri yazdık
- amerikadaki adresi henuz olmadigi icin doldurmadik. mulakata kadar bulmus oluruz bu sorun olur mu
- Esimin devam ettigi universiteyi bitirmeyi dusunmedigi icin yazmadik
- bes gun once evlendigimiz icin sisteme ilk giris yaparken eski soyadimi formun devaminda esimin soyadini hep yazdim
-
Herkese merhaba ben anne ds260 formuna anne kızlık soyadı yerine babamdan aldığı soyadı yazmışım bunun için formu açtırmam mantıklı olur mu sizce
-
2022'lerin vize mülakat süreci belirleyici olur 2023'te ama özellikle Covid öncesi verimliliğe dönerse iş yüksek case numberlara sıra gelebilir diye düşünüyorum. Ülke %7 si falanda önemli tabi ama bakalım nasıl ilerleyecek bol vizeli olur inşallah tüm dönemler
-
@berivan-Alptekin, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba öncelikle rahatsız ettiğim için kusura bakmayın lütfen, eşimle ds260 formumuzu doldurduk ve göndermeden önce son kez birine şu soruları sorarak danışmak istedik
- yaşadığım adresler icin sadece uzun süre kaldığım yerleri yazdık
- amerikadaki adresi henuz olmadigi icin doldurmadik. mulakata kadar bulmus oluruz bu sorun olur mu
- Esimin devam ettigi universiteyi bitirmeyi dusunmedigi icin yazmadik
- bes gun once evlendigimiz icin sisteme ilk giris yaparken eski soyadimi formun devaminda esimin soyadini hep yazdim
1- Doğru
2- Hayır sorun olmaz mülakatta verebiliyormuşuz bu adresi
3- Sorun olmaz
4-Bunlarda sorun olmuyor. -
@Djordan023 cok cok cok tesekkur ederim size 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
merhaba
d260 girerken böyle bir hata alıyorum normal mi?
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance. -
Merhabalar
şuan ds 260 formunu dolduruyorum da
şuan polonya da yaşıyorum ikametgahım türkiyede
mailing adres demek ikametgah adresi mi demek ? -
@mehmet-aktaş uğur bey yukarıda belirtmiş açtırmamanız faydanıza mulakat zamanı da belirtebılırsınız açtırısanız mulakatı geç alma gibi bi durumla karşılaşabılırsınız
-
@barankngl belirttiğiniz metınde söylediğine göre eksik veya yanlış bilgi verıyormuşsunuz dikkatlı bı sekılde gözden gecırerek deneyın onun harıcınde teknık bır problem varsa sıte ılgılı bilemıyorum
-
@mehmet-aktaş yani sırf bu yüzden elenmem söz konusu olurmu korkuyorum açıkçası
-
daha önceki yıllarda sıra numarası 31.000 olup mülakat alana rastladınız mı arkadaşlar?
-
@Tugba54, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Erkan-Gürsoy Merhaba bende bakındım hemen ama tam istediğim sayfayı bulamadım tam nerden resmi gazete çıktısı aldığınızı yazabilir misiniz?Bir de ben de lise ilk iki yılı bi okulda 3.yili başka bi okulda okudum ve ilk yarı yılda okulu bıraktım sonradan acikogretimden bitirdim diplomamda açık öğretim yaziyo sora iki tane ayrı bölümlerde ön lisans diploması aldım.Simdi benim lisenin ilk iki yılı ve 3.yili gittiğim okullardan da mi evrak almam gerekiyo acaba tasdikname diye bisey vardı e devlet sadece acikogretim lisesi barkodlu belge veriyo bunların tarihi gecmiyeceginden ve sonradan bisey unutmamak için ufak ufak hazırlamakta fayda var sanırım kolaylıklar diliyorum
Lise diploması haricinde daha üst bir diplomanız var ise onu sunmanız yeterli olur diye biliyorum.
-
Arkadaşlar, dv-2023 kazananlar telegram grubuna gündüz başvuru yaptım geri dönüş henüz gerçekleşmedi bu kadar uzun sürüyor mu ?
-
@bandiciz eğer yanlış yorumlamıyorsam pandemi yılları olan 20 ve 21 dışında forum excellerinde mülakat alan 30K hatta daha üstü var ama ülke %7’si konusu var birde EU bölgesi istatistikleri Ekim’de belli olacakmış inşallah herkes mülakat alır her dönemde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum