[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@crazycells hayır maalesef. ceac sayfasında da status baktığımda at NVC yazıyor ds260 ı submit ettiğim günden beri değişmedi
-
@gitaran 2019 kazananı degilsiniz degil mi ?
-
@yekta hayır 2018 benim. geç başvurdum bazı işlerden dolayı
-
Evet birazcik gec doldurmussunuz benden 450 gun sonra. Cok fazla degil allahtan
-
@gitaran Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells hayır maalesef. ceac sayfasında da status baktığımda at NVC yazıyor ds260 ı submit ettiğim günden beri değişmedi
Isterseniz KCC'ye mulakat tarihiyle ilgili e-mail atabilirsiniz, eger Eylul ayinda bir mulakat tarihi alamazsaniz sansiniz kalmayacak cunku. Bilginize.
-
@crazycells aslında yazmaya çekiniyordum işleri belli olmaz olacağı varsa da olmaz diye filan da yazdık bakalım ne diyecekler genelde net cvp vermiyorlar cevap gelsin görelim
-
@gitaran Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells aslında yazmaya çekiniyordum işleri belli olmaz olacağı varsa da olmaz diye filan da yazdık bakalım ne diyecekler genelde net cvp vermiyorlar cevap gelsin görelim
yok, oyle degil. Bence KCC'yle iletisime girip ustelemezseniz vize sansinizi kaciracaksiniz.
-
@crazycells hafif ısrar içeren bir mail attım :) bakalım ne cevap gelecek umarım bişeler olur
-
@gitaran bol sanslar!
-
@gitaran Sonuçtan bizleri de bilgilendirin :)
-
Merhabalar 2018 gc cekilişinde 31 k case no ile gorusmeye cagırılmadım. Current olmadı sanırım. Hala bir umut bir haber var mı merak ediyorum :((
-
@nuray-çevre-i̇ş-güvenliği Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Merhabalar 2018 gc cekilişinde 31 k case no ile gorusmeye cagırılmadım. Current olmadı sanırım. Hala bir umut bir haber var mı merak ediyorum :((
Maalesef Nuray Hanim, butun sayilar aciklandi. DV2018 sureci bitmek uzere, Ekim ayinda DV2019 sureci baslayacak.
-
@crazycells 2020 için ne zaman başvuruyorduk :)
-
@asilcenk
Sizide Maalesef şöyle 2020 bekleme salonuna alalımhttps://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası/114
-
@smesut yeni konulara bakmamıştım hiç, güzel balık olmuş :)
-
2 Eylül itibariyle issued olan dünya geneli 41.301, EU geneli 17.756 kişi var.
-
@entelman eu neredeyse 1 ayda 600 kişi artmış. Çok da iç açıcı değil sanki :(
Birde sayılar ile dv 2019 başlıklı bir konu vardı. Artık onu göremiyorum ??? -
@fatihk Zaten EU'nun kotası yaklaşık olarak 18.500-19.500 kişi civarında. İlerleme bence kota bazında normal seyrinde işliyor gibi.
Sorduğunuz başlık şu mu?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/151/dv2019-bekleme-odası/4720 -
ds260 dolduranların f ya da b1/b2 vizesi alma şansı ne kadar? çünkü ds160 da göçmenlik için form doldurup doldurmadığı , başvuru yapılıp yapılmadığı soruluyor.
-
@dustyblue Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
ds260 dolduranların f ya da b1/b2 vizesi alma şansı ne kadar? çünkü ds160 da göçmenlik için form doldurup doldurmadığı , başvuru yapılıp yapılmadığı soruluyor.
Bu tamamen amaciniza bagli, eger vize sartlarini sagliyorsaniz ve geri doneceginize ikna olurlarsa vizeyi verirler. Ozellikle turist vizesi basvurusu icin, cok acik bir nedeniniz olmasi iyi olur. Yani misal "gezmeye gidecegiz" demek oldukca ciliz ve amacsiz bir neden gibi duruyor kanimca, bunun yerine birilerinin dugunune veya torenine katilmak daha saglam bir neden gibi gorunebilir.
Green Card loto talihlisi oldugunuz zaten gorunecek sistemlerinde, o nedenle bu konularda yalan soylememek en dogrusu olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum