[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
Sayın @gucarslan bir sorum daha olacak. Ben asıl talihliyim, eğer her şey yolunda gider ve vizemizi alabirsek, eşimin bende önce -tek başına- ABD giriş yapmasında bir sakınca var mı? yoksa ilk girişimizi birlikte mi yapmamız gerekiyor?
-
@Sevipekcan önce siz girmelisiniz
-
@Sevipekcan asıl talihli ilk girişi yaptıktan sonra diğer aile bireyleri girişini yapabilir.
-
@mstktlb Yolunuz açık , şansınız bol olsun. Tebrikler.
-
Merhabalar - Bir sorum olacak. Mülakat sırasında gereken banka dökümanı detayıyla ilgili; Instruction'larda son 6 aylık banka dökümü isteniyor, benim çok fazla banka hesabım yok, ama hesaplarımda oldukça fazla hesap hareketleri var, eğer 6 aylık döküm alırsam, ansiklopedi gibi bir döküman olacak. Bunun yerine hesaba sadece girişleri ve/veya sadece belli miktarlardaki hareketleri gösterecek şekilde filtreleyerek oluştursak mülakatta sorun olur mu? İdeal banka hesap dökümü nasıl olması gerekir? Sadece 1-2 hafta önce hesaba giriş yapmış bir 15-20 bin USD olduğunu göstermek yeterli olur mu? Bu soruların net cevabı olmadığının farkındayım, ama en azından mülakat deneyimi yaşayan arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim.
-
@enemy çok teşekkürler @gucarslan
-
Sn @koc2022 bilakis sorularınızın net cevabı var. Forumda soruldu ve cevaplandı. Sağ üstteki arama kısmından arattığınızda birçok bilgi edinebilirsiniz. Özetle banka dökümü istenmesinin sebebi hesap hareketlerinizden çok yeterli birikiminiz olup olmadığını ve bu birikimin ne kadar zamandır hesabınızda olduğunu görmek. 1-2 hafta öncesinden yatırılan yüksek meblağlar soru işaretleri yaratabilir. Bu sebeple forumda genelde imkan varsa mülakattan çok daha önce bu tür bir para transferinin yapılması önerildi.
-
@buokcun Teşekkürler. Hesap hareketleri konusunda çok fazla bilgi yoktu. O nedenle yazmıştım. Selamlar.
-
@mstktlb Vallahi gerildim. Anlattıklarınızı yaşadım resmen. İyi sabır varmış sizde. Görevlinin kötü bir gününe mi denk geldiniz yoksa temelden mi karşı birisi bilemeyiz ama hiç hoş davranışlar değil.
Neyse , hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. -
@gucarslan cok teşekkürler. Evet haklısınız en azindan alışık olduğum bir kültüre dahil olacağım. Hersey icin tekrar teşekkürler
-
@SkyNet cok teşekkürler
-
@Programmer belki bilerek rolünü uyguladı, belki de tamamen ters bir gününe denk geldim bilemiyorum ama sabretmekten baska bir care yok. Neyseki sonu hayırlı bitti.
-
@electronics-ege iş davetiyesinin taralı hali yeterli oluyor mu ıslak imzalı yoksa kapalı zarf kargolanması mı iyi olur ?
-
@SkyNet e-mail ile gelen teklifi çıktı alıp götürenler olduğunu hatırlıyorum. Büyük ihtimalle, teklifi veren şirketi arayıp onay alacaklardır.
-
@datanist Teşekkür ederim.
-
Merhabalar greencard vize gorusmesinde askerlik gorevi tamamlanmamis tecilli veya bakaya kalmis insanlar icin problem olan varmi? Bu sene mulakatlarda askerlik belgesi sorulur olmus
-
@mstktlb
öncelikle hayırlı olsun. mülakatınızdaki bayanın küstah ve saygısızce hareketlerini şikayet etmeyi düşündünüz mü? -
@onami Askerlik belgesini isterlerse temin etmek zorundasınız. Askerlik belgesini temin edemiyorsanız, eksik evraktan idari işleme kalabilirsiniz ve temin edene kadar vizeniz basılmaz.
Bunun dışında yapıp yapmamanız onları bağlamıyor. Güncel askerlik belgesi önemli.
-
@istavrit mülakat tarihi verdiler mi ?
-
Avrupa diğer ülkelerden 294 mülakat alan var... Sanırım Türkiye henüz yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum