Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri


  • Sayın @gucarslan bir sorum daha olacak. Ben asıl talihliyim, eğer her şey yolunda gider ve vizemizi alabirsek, eşimin bende önce -tek başına- ABD giriş yapmasında bir sakınca var mı? yoksa ilk girişimizi birlikte mi yapmamız gerekiyor?


  • @Sevipekcan önce siz girmelisiniz


  • @Sevipekcan asıl talihli ilk girişi yaptıktan sonra diğer aile bireyleri girişini yapabilir.


  • @mstktlb Yolunuz açık , şansınız bol olsun. Tebrikler.


  • Merhabalar - Bir sorum olacak. Mülakat sırasında gereken banka dökümanı detayıyla ilgili; Instruction'larda son 6 aylık banka dökümü isteniyor, benim çok fazla banka hesabım yok, ama hesaplarımda oldukça fazla hesap hareketleri var, eğer 6 aylık döküm alırsam, ansiklopedi gibi bir döküman olacak. Bunun yerine hesaba sadece girişleri ve/veya sadece belli miktarlardaki hareketleri gösterecek şekilde filtreleyerek oluştursak mülakatta sorun olur mu? İdeal banka hesap dökümü nasıl olması gerekir? Sadece 1-2 hafta önce hesaba giriş yapmış bir 15-20 bin USD olduğunu göstermek yeterli olur mu? Bu soruların net cevabı olmadığının farkındayım, ama en azından mülakat deneyimi yaşayan arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim.


  • @enemy çok teşekkürler @gucarslan


  • Sn @koc2022 bilakis sorularınızın net cevabı var. Forumda soruldu ve cevaplandı. Sağ üstteki arama kısmından arattığınızda birçok bilgi edinebilirsiniz. Özetle banka dökümü istenmesinin sebebi hesap hareketlerinizden çok yeterli birikiminiz olup olmadığını ve bu birikimin ne kadar zamandır hesabınızda olduğunu görmek. 1-2 hafta öncesinden yatırılan yüksek meblağlar soru işaretleri yaratabilir. Bu sebeple forumda genelde imkan varsa mülakattan çok daha önce bu tür bir para transferinin yapılması önerildi.


  • @buokcun Teşekkürler. Hesap hareketleri konusunda çok fazla bilgi yoktu. O nedenle yazmıştım. Selamlar.

  • ⭐⭐⭐

    @mstktlb Vallahi gerildim. Anlattıklarınızı yaşadım resmen. İyi sabır varmış sizde. Görevlinin kötü bir gününe mi denk geldiniz yoksa temelden mi karşı birisi bilemeyiz ama hiç hoş davranışlar değil.
    Neyse , hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.


  • @gucarslan cok teşekkürler. Evet haklısınız en azindan alışık olduğum bir kültüre dahil olacağım. Hersey icin tekrar teşekkürler


  • @SkyNet cok teşekkürler


  • @Programmer belki bilerek rolünü uyguladı, belki de tamamen ters bir gününe denk geldim bilemiyorum ama sabretmekten baska bir care yok. Neyseki sonu hayırlı bitti.


  • @electronics-ege iş davetiyesinin taralı hali yeterli oluyor mu ıslak imzalı yoksa kapalı zarf kargolanması mı iyi olur ?


  • @SkyNet e-mail ile gelen teklifi çıktı alıp götürenler olduğunu hatırlıyorum. Büyük ihtimalle, teklifi veren şirketi arayıp onay alacaklardır.


  • @datanist Teşekkür ederim.


  • Merhabalar greencard vize gorusmesinde askerlik gorevi tamamlanmamis tecilli veya bakaya kalmis insanlar icin problem olan varmi? Bu sene mulakatlarda askerlik belgesi sorulur olmus


  • @mstktlb
    öncelikle hayırlı olsun. mülakatınızdaki bayanın küstah ve saygısızce hareketlerini şikayet etmeyi düşündünüz mü?


  • @onami Askerlik belgesini isterlerse temin etmek zorundasınız. Askerlik belgesini temin edemiyorsanız, eksik evraktan idari işleme kalabilirsiniz ve temin edene kadar vizeniz basılmaz.

    Bunun dışında yapıp yapmamanız onları bağlamıyor. Güncel askerlik belgesi önemli.


  • @istavrit mülakat tarihi verdiler mi ?


  • Avrupa diğer ülkelerden 294 mülakat alan var... Sanırım Türkiye henüz yok.


Benzer Başlıklar

  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum