F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@hope34 USCIS sayfasindan giris yaptiktan sonra sagda yukarida RESOURCES - SEND US A MESSAGE - sagda yukarida NEW MESSAGE tikladiktan sonra durumumuza uygun secenekleri secerek mesajimi ekledim ve yolladim. 3 Mayis tarihinde evraklari da yukledik ve bekliyoruz. Ama USCIS dosyamizi onayladiktan sonra bizim islemler farkli gider cunku esim Ukraynali ve Kiev Konsoloslugu'nda mulakata girecek. Su an Konsolosluk Almanya'da hizmet veriyor. Mulakati Ankara'ya alin diye yazmistim ama geri donus olmadi. Belki NVC evraklari onayladiktan sonra yer degisikligi yapar.
-
Arkadaşlar onay alan varmı? California mayısa geçmiş nisan sonu ve mayıs başı onay alan baya dosya gördüm. Potomac şubat onaylıyor hala. Ama anladığım kadarıyla iki yılda genelde onay vermeye başlamışlar. Geçen hafta cuma hareketlenmiş sanki biraz onaylar f2a için.
-
Merhabalar .2021 oktober ayında dq olduk hala mulakat bekliyoruz . Sizce daha ne kadar süre bilir ?
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@ilkin001 siz Tiflis den randevu almamış miydiniz ?
-
Sonunda umut verici bir haber aldik 27 ayin sonunda. Potomac case imize bakmis. Request for initial evidence gonderdi. Simdi onu bekliyoruz. Avukat 2-3 gun icinde adresinize gelir dedi talep ettikleri belgeler. Yine uzamis olsa bile sevindirici en azindan tunelin sonundaki isigi gorebiliyoruz artik.
-
@chemist özel değilse ne istedi ilave olarak, ben de yüklediklerimi tekrar kontrol ederim.
-
@ecom 2020 Mayısa mı geçmişler
-
@israfil geldiginde paylasirim. Yukarida belirttigim gibi 2-3 gun icinde letter evime gelecekmis. Henuz bilmiyorum
-
@gokhan_fb07 sonun da benimle benzer durumda olan birini buldum, benim de babam greencardli, f2a için bekliyorum. 2021 temmuz'da başvurdum.
-
@lina evet geçenlerde californiadan bir 7 mayıs bir 30 nisan 2020 onay alan okudum demekki mayısa geçtiler. Potomac hala şubatta çok yavaş ama ondanda onay alan baya dosya okudum. Sanki bir hareketlenme var bizim kategoride ınşallah hız kesmeden devam ederler işlemeye.
-
@ecom geçen ay uscis in hizlanacagi söylenmişti bu ayda etkisini gösterdi belli ki Facebook onaylarla doldu ,nvc de hızlandı sıra konsolosluklarda , hiç f2a mülakat bekleyen yok konsoloslukta yığılma var mı burada süre ne kadar sürecek yani süreç bitmek bilmiyor
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@bologna evet dediginiz gibi oldukça fazla var onayları okudukça biraz moral bulduk açıkçası. Inşallah sizede biran önce randevu verilir. Covid işleri o kadar karıştırdı ki aylardır bu sayfada ne mülakat ne onay göremiyoruz buda öngörüleri kısıtlıyor malesef.
-
@ecom hepimize güzel haberler gelir umarım ,bende randevu gelirse buradan yazicam herkese de fikir verir
-
@israfil bugun ogrendim. 2 adet amerikan pasaport tipi fotografimi istediler. Esim icin bir talepleri olmadi. Bu arada mektubu beklemeden online olarak USCIS hesabimdan da gorebiliyormusum.
-
@chemist önemli birşey olmadığına sevindim inşallah hızlanır süreç
-
Bu ileti silindi! -
Benim dosyam NVC ye tranfer olduktan sonra oradaki bekleme suresini asagi yukari kestirebilmek icin asagidaki linke baktim. Anladigim kadariyla 3 aylik bir bekleme suresi gozukuyor su an icin. Dogru mu anliyorum?
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/nvc-timeframes.html
-
@chemist doğru anladınız 3 ay pek sürmüyo eğer evraklarınız tamsa 2,5 ay içerisinde sonuçlanıyo
-
@shaimaak merhaba size sıra geldi mi
-
@Seher-Ertaş-Karaaslan Seher hanım mülakat tarihi aldınız mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum