Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @myusuf muhtemelen vukuatlı nüfus kayıt örneği olmalı biz onu yüklemiştik e devletten alıp yeminli tercümana cevirtmistik onuda


  • @myusuf şimdi baktım tekrar gönderdiğim evraklara vukuatlı bile degil aslında sadece nüfus kayıt örneği göndermişiz e devletten barkodlu biz ama burada gerçekten önemli konu mutlaka yeminli tercümana cevirtip gönderin.


  • @cesurcaner, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Çeviriye gerek yok bence. Biz de evlilik cüzdanını direkt yüklemiştik, her sayfa sonunda da belli başlı dillerde çeviriler mevcut olması lazım zaten başlıklar için. Bu şekilde. wasd.png

    Biz sadece 3 sayfayı yüklemişiz. O yüzden kabul edilmedi. Tercüme istemişler.


  • @ecom, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @myusuf şimdi baktım tekrar gönderdiğim evraklara vukuatlı bile degil aslında sadece nüfus kayıt örneği göndermişiz e devletten barkodlu biz ama burada gerçekten önemli konu mutlaka yeminli tercümana cevirtip gönderin.

    Allah razı olsun.
    Pazartesi günü tercümana gideceğim.


  • @myusuf bizim tanıdığımız tercüman arkadaş vardı. Bir hafta sonu işim acil olduğundan kendisine çeviri yaptıracağım belgeleri mail olarak pdf formatında göndermiştim kendiside sağolsun kırmayıp çevirileri evde yapıp pazartesi sabah ofisinde kaşe imzalayıp hemen mailime atmıştı bende hesabına online bankacılıktan ödemeyi göndermiştim. Müsait olduğum bir ara ofisine uğrayıp elden kağıt olarakta almıştım belgeleri bana gereken zaten pdf yeterliydi ama kendisi siz alın yine elinizde bulunsun demişti. Yazınca uzun olsada pratik ve hızlı bir yöntem bildiği yeminli tercümana acil ihtiyacı olan kişiler böylede yaptırabilir diye buraya yazmak istedim. Umarım biran önce onayınızı alırsınız.


  • Ben aşağıdaki kişiye yaptırdım. E postayla gönderirseniz pdf olarak çevirip geri gönderiyor.fiyati da çok uygun.
    İzmit Çeviri Merkezi [email protected]


  • Herkese teşekkür ederiz.
    Tercüman bulduk. Pazartesi erkenden gideceğim inşAllah.
    Evet biz de söyleyelim. Başvuru için tüm belgeleri İngilizce'ye çevirip öyle yükleyin. Daha sonra sorun çıkmasın.


  • @myusuf siz nasıl öğrendiniz eksik belgeyi , mail mi gönderdiler USCIS den?


  • @israfil, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @myusuf siz nasıl öğrendiniz eksik belgeyi , mail mi gönderdiler USCIS den?

    Evet, USCIS ek kanıt talebi yaptı ve bu çevirileri istedi.


  • Merhabalar. Eşim için yaptığımız F2A başvurumuz NOA1 da California Service Center da görünüyordu. Dosyamız nerede diye mail attığımda Texas Service Center seçip processing time i kontrol edin cevabı aldım ancak kontrol ettiğimde 39-50.5 ay arası gösteriyor 🥺 california da bekleme süresi çok derken şu an daha uzun bir süreyle karşı karşıyayayız 🥺 Daha önce teksas dan onay alan var mı acaba? Süre gerçekten bu kadar uzun mu?


  • @wanderer, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Merhabalar. Eşim için yaptığımız F2A başvurumuz NOA1 da California Service Center da görünüyordu. Dosyamız nerede diye mail attığımda Texas Service Center seçip processing time i kontrol edin cevabı aldım ancak kontrol ettiğimde 39-50.5 ay arası gösteriyor 🥺 california da bekleme süresi çok derken şu an daha uzun bir süreyle karşı karşıyayayız 🥺 Daha önce teksas dan onay alan var mı acaba? Süre gerçekten bu kadar uzun mu?

    Merhaba. Dosyamızın nerede olduğunu sormak icin hangi maili kullanıyoruz? Belirtmeniz mümkün mü acaba?


  • @tugba uscis sayfasında kendi hesabınıza giriş yaptıktan sonra inbox a giderseniz orada + işareti var yeni mail başlatmak için o şekilde ilerleyip sorunuzu sorabilirsiniz. Cevap almam yaklaşık iki hafta sürdü.


  • @wanderer, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @tugba uscis sayfasında kendi hesabınıza giriş yaptıktan sonra inbox a giderseniz orada + işareti var yeni mail başlatmak için o şekilde ilerleyip sorunuzu sorabilirsiniz. Cevap almam yaklaşık iki hafta sürdü.

    Teşekkür ederim. Receipt number başlangıç harfleri ile nerede olduğu takip edilebiliyor ama bizim no IOE olduğu icin electronic sistemde işleniyor görünüyor. Fakat yine de evrakların illaki bir merkezde bulunması gerekiyor. Merak ettiğim de bu zaten. Tekrar teşekkür ederim 🙏


  • @tugba Ben belli aralıklarla USCIS üzerinden mesaj gönderiyorum. Sürekli aynı cevap geliyor işlenme zamanlarını kontrol edin diyor ve servis merkezinin bulunduğu yer belirtiliyor.


  • @wanderer o sürelere çok takılmayın hiç belli olmuyor. Şu ara nebraska dışında 20 aydan önce f2a 'dan onay alan duymadım. Hatta bir süredir onay alanda görmüyorum ilginç bir şekilde bizim dosyalar rafa kalkmış gibi sadece vatandaş eşlerinin dosyaları hızlıca onaylanıyor çok çok üzücü bu belirsiz uzun süreler.15 ay oldu basvurali fakat hiç gelişme yok


  • @ecom çok teşekkürler. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Umarım bu sene içerisinde hızlanır, nasıl oluyor da insanların bu kadar uzun süreler eşlerinden ayrı kalmasını bekliyorlar anlam veremiyorum. Sadece rakamları görmek bile fazlasıyla moral bozuyor. Hepimize sabır diliyorum.


  • @ecom, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @wanderer o sürelere çok takılmayın hiç belli olmuyor. Şu ara nebraska dışında 20 aydan önce f2a 'dan onay alan duymadım. Hatta bir süredir onay alanda görmüyorum ilginç bir şekilde bizim dosyalar rafa kalkmış gibi sadece vatandaş eşlerinin dosyaları hızlıca onaylanıyor çok çok üzücü bu belirsiz uzun süreler.15 ay oldu basvurali fakat hiç gelişme yok

    Geçenlerde bi arkadaş yazmıştı buralarda, Haziran 2021 dosyalarına bakıyormuş uscis. Kim nasıl neye göre biliyor veya tahmin ediyor bilemiyorum. Bizim icin önemli olan green card değil, öncesinde gelecek olan work permit ve advance parole.

    Green card beklenir bir şekilde. Ama eşim artık çok sıkılıp bunaldı ve advance parole gelse inşallah bi deşarj olması gerekiyor. 😢


  • @tugba sizin süreciniz aos biraz daha iyi en azından birliktesiniz eşinizle kısmen daha kisada sürüyor diye biliyorum ama bizim gibi ayrı bekleyenler için gerçekten yıpratıcı. Neye göre tahmin ediliyor sürecin süresi değişken olsada, bir çok facebook sayfası ve lawfully isimli uygulamadan kesin degilsede fikir edinmeye çalışıyor insanlar. 2021 onay alabilen kişiler nebraskada dosyası olanlar şuan en hızlı servis ama forumda çoğu dosya ya california yada potomacta. hepimize bol sabır diliyorum.


  • @tugba yine de şanslısınız gerçekten eşiniz yanınızda. AOS süreci büyük bir şans. Bizim durumumuzda ben amerikadayım ve eşim türkiyede. Bültende yayınlanan rakamları görmek çok moral bozuyor. Umarım dediğiniz gibidir, umarım süreç hızlanmıştır. Güzel haberleri paylaşabilmek dileğiyle 🙏🏻


  • herkese selam, NVC Evrak aşamasındayım,USCIS verdiğim evrakların aynısını kullanabilirmiyiz?

    PD: 26.01.2021 (CSC)
    NO1: 03.03.2021 (nebraska dan Teksas Transfer)
    NO2: 06.01.2022
    Paid Fee: 12.01.2022
    DS:
    Additional Document Requested:
    DQ:
    Med:
    Visa Interview:
    Approved:


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum