Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Madem ki Greencard Olmuyor, B1/B2 deneme vakti

• ⭐⭐⭐⭐

Geçen sene Greencard sonucu açıklanır açıklanmaz 1 hafta içinde turist vizesine başvurmuştum. Ocak 2022 de vizemizi aldık şimdi de abd de eşimle beraber geziyoruz. Benim bi lafım vardır imzamda da yazar hatta "taktik maktik yok bam bam bam" diye Greencard olmuyorsa birçok yol var arkadaşlar abd ye gelmek ve kalmak için onları deneyebilirsiniz...

• ⭐⭐

Cok iyi olmus konu takipteyiz abi gayet haklisin. Ben WAT'la gidecegim. Olmazsa bu plani uygulayacagim. Bu sure zarfinda DV2024 tutarsa ne ala...

• @Gold-coast, içinde söyledi: Madem ki Greencard Olmuyor, B1/B2 deneme vakti

@dytmelek Arkadaslar merhaba bende bır green card cekılısı husranı yasayan bırı olarak suan tek dusundugum turıst vızesıne basvuruda bulunmak ben yaklasik 5 yildir Katar da calisiyorum buradan turist vizesine basvuruda bulunucam malum TR de mulakat tarihleri cok uzun ama benım takıp ettıgım New yorkta gocmenlık avukatı var Remzi KULEN onun canlı yayinlarini izliyorum youtube da o green card basvurusunun turist vizesini etkilemeyecegini soyledi birde DS160 formunda daha once gocmenlik basvurusunda bulundunuzmu diye bir soru var youtube da bazi videolarda form dolduran arkadaslar bu soruyu grren card basvurusu yaptigi halde green card gocmenlik basvurusu degildir deyip hayir ı isaretliyor bazılarıda evet i isaretliyor bilemedim benimde kafam karisti birde DS160 formu dolduruken ben kendi adima esim adina ve kizim adina 3 form doldurmam gerekiyormus peki benim disimda esim ve kızım icinde biyometrik fotograf gereklimi acaba bir bilginiz varmi bu konuyla ilgili birde arkadaslarin yorumularini okuyorum bazi arkadaslar 30 yas uzeri ve bu basvurular icin gec oldugunu dusunuyorlar arkadaslar ben 45 yasima giriyorum inanin bu hayatta hic birsey icin gec degil mucadeleye devam en azindan bunu ailem ve cocuklarim icin yapmaliyim diye dusunuyorum umarim herkesin gonlunden gecenler gerceklesir herkese bol sans

Greencard çekilişine katılmak göçmenlik başvurusu değil diye düşünüp biz de hayır dedik o soruda, greencard kazanıp ds260 doldurulursa evet demek gerekiyor diye biliyorum.
    Biz eşimle beraber başvurduk dün akşam ve ikimiz için de Amerika vize başvurusuna uygun fotoğraf istendi biz de ekledik.
    Size de bol şans🙏🏻

• ⭐⭐

@dytmelek Insallah sureci ferah sorunsuz hizli atlatirsiniz melek abla bol sans

• @celica, içinde söyledi: Madem ki Greencard Olmuyor, B1/B2 deneme vakti

@dytmelek Insallah sureci ferah sorunsuz hizli atlatirsiniz melek abla bol sans

Çok teşekkürler amin 🙏🏻 önümüzde epey yol var ama 😅

• ⭐⭐

@dytmelek zaman her halukarda geciyo ablam :grinning_squinting_face: bence simdiden oraya gittiginizde ne yapicaginiz filan planlayin :four_leaf_clover:

• Ben de 2 yıldır kazanamayan biri olarak çekiliş sonucundan sonra dil okulu ile f1 vize başvurusu yaptım. Vizeyi alabilirsem dil okulu, yüksek lisans vs. derken yasal statüyü kaybetmeden bir şekilde orada kalmayı planlıyorum. Biz hele bir yola çıkalım kervan yolda düzülür.

• ⭐⭐

@JessePinkman guncel fiyatlar ne kadar arastirma yaptiniz mi? kac paraya belge verdiler?

• @celica Ben New York LSI 6 aylık kurs ücreti 6000 dolar. Ön kayıt ücreti olarak 250 dolar ve vize ücreti olarak 160 dolar ödeme yaptım. Mülakattan 2 hafta önce i20 belgesi için 350 dolar SEVIS ödemesi yapacağım.

• ⭐⭐

@JessePinkman varlik dokumu istediler mi sadece kurs ucreti mi??

• @celica ilk aşamada sadece ön kayıt ücreti istediler. Hesap dökümünü mülakatta isteyecekler.

• Benim bir tanıdığıma görevli hiç greencard'a basvurdunuzmu diye sormuştu, ve evet yanıtını aldıktan sonra Turist vizesi vermemişti. Bu kişi genç bir arkadaştı. Muhtemelen sorulmadığı durumda sıkıntı olmayacaktır. Sorulsa dahi ama bence doğruyu söylemek en iyisi.

• @celica, içinde söyledi: Madem ki Greencard Olmuyor, B1/B2 deneme vakti

Cok iyi olmus konu takipteyiz abi gayet haklisin. Ben WAT'la gidecegim. Olmazsa bu plani uygulayacagim. Bu sure zarfinda DV2024 tutarsa ne ala...

Hadi hayırlısı olsun kardeşim, başladın mı çalışmalara, ne durumdasın yazılım konusunda hangi alanlara yönelmeyi düşünüyorsun? Kısa süreli GC depresyonu sürecimiz de konuşamadık kusura bakma (: belirlediğin, üzerine yoğunlaşmayı düşündüğün spesifik bir yazılım dili var mı

• @nicely Evet, Abd konsolosluklarında turist vizelerinde potansiyel olarak zaten bir göçmen muamelesi yapılıyor, bir de söylediğiniz gibi ek olarak GC başvurusu sorulduğunda bu potansiyel durum kısmen doğrulanıyor sanırım.

• @JessePinkman Hadi hayırlısı olsun dostum, ben de en geç 2 ay içerisinde bir aksiyon alacağım bakalım. Hazırlığa başladım :)

• ⭐⭐

@stardium problem yok est. "gelecege yatirim" icin ve kod okurken keyif verdigi icin Kotlin sectim seneler once. Tum emektar dinazorlar (kendileri diyor) Yazilimi bir kenera birakip Ingilizce ogren ilk olarak diyor. Bakalim Ing calisiyorum istikrar saglarsam ne ala (: Istanbuldan selamlar

• @stardium Evet ama belki turkiyede isi, evi vs mal varligi olan bir aile icin greencard durumu etkili olmayabilir belki deneyip gormeklazim

• ⭐⭐

@nicely bu dediğiniz olay ne zaman oldu ve görüşmeye dair biraz daha detay verir misiniz bu bahsettiğiniz arkadaşınızın profilini nasıldı vb?

• ⭐⭐

@stardium aslında tam olarak öyle değil GB başvurusu göçmenlik niyeti taşır ama uzun vadelidir ancak kişinin göçmenlik niyeti görüşme anında olmamalıdır akla gelebilecek herhangi bir anda değil yasa da görüşme sırasında olup olmadığına bakılacaktır yani turist vizesi ile gidip kalır misiniz değerlendirmesidir bu

• @dytmelek; haklısınız o kişilerden biri de bizzat benim. Hatta görevli sordu DV ye başvurmuşssun dedi evet dedim. Yine de verdi vizeyi. B1/B2 ye tüm görüşme detaylarını yazdım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k