Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eminonal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Başvuruda social media kısmında sürekli hata alıyorum, Social Media Provider/Platform kısmına Facebook ya da Instagram yazıyorum, Social Media Identifier kısmına ise sadece kullanıcı adımı yazmama rağmen kabul etmiyor, ne yapmamı önerirsiniz?

    sadece ingilizce karakterler kullaniyorsunuz, degil mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eminonal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Başvuruda Other Social Media kısmında Other Social Media Provider/Platform kısmına INSTAGRAM yazıyorum, Other Social Media Identifier kısmına da kullanıcı adımı yazıyorum ve Social Media Provider/Platform has not been completed hatasıyla karşılaşıyorum, defalarca denedim yapamadım No kısmını seçince de aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
    Screenshot_6.jpg

    "other" kismina degil, ustteki kisma yapacaksiniz... "add another" secenegini kullanarak hepsini ekleyin, o listede olmayan sosyal medya platformlari icin ise "other social media" kismini kullanabilirsiniz.


  • Merhaba
    Ilginiz alakaniz icin cok tesekkurler.Birsey sormak istiyorum.Yardimci olurmusunus?
    Present Work/Education/Training Information
    Kisminda kendimi ogrenci gosterecegim dil okulu olarak fakat ayni zamanda part time calisiyorum.
    Do you have other occupations i yes isaretleyip orayami guncel isimi girmeliyim? @crazycells @gucarslan @Muhtaradana

    Ayrica gecmise donuk is detaylarimd supervizor ismini hatirlamadiklarim var. Bu supervizor olarak yoneticilerimizi girecegiz

    Tesekkurler


  • 2022 yılında bir site üzerinde işlem yapamamak çok garip... 2 gündür uykusuz gece-gündüz sistemde boşluk bulup formu doldurmaya çalışıyorum.Kendi formumu henüz yeni yarıladım sonrasında eşimin formu var daha...eyvah eyvah


  • @gucarslan Tabii bekliyorum. Kolay gelsin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aytug-aykut, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @pistolstar hocam şuan ikametim istanbulda gözüküyor ama izmirde yaşıyorum. yarın gidip değiştirsem direk kayda girerse öyle onaylayayım diyorum? bu şekilde uygun mu sizce? çünkü resmi ikametgahım e devlette istanbul halen ama izmirde yaşıyorum.

    resmi ikametgah belgenizin bir onemi yok. gercekte yasadiginiz adresler ne ise onlari yazin...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Carl, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar günaydınlar, Amerika'daki tanıdığımız adres olarak restorantının adresini verdi. DS-260'a bu adresi yazmamın herhangi bir mahsuru olur mu ? Ev adresi mi olmak zorunda? Teşekkürler

    eger adres guvenilir ise ve sizin icin postayi alacaklarsa sorun olmaz.


  • @Richmond Hiç sormayın gerçekten dün sabah 11 den beri giremiyorum böyle birşey yok


  • CaseNumber sadece Türkiye'den kişilerin sıralamasını mı yansıtıyor yoksa Dünya geneli midir?EU ibaresi sadece avrupadan başvuranların sıralaması mı yoksa?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Tugce-0, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba,

    Bir sorum olacaktı, ben yüksek lisans yapmaktayım ve haziran ayı itibariyle yüksek lisansımı tamamlamış olacağım. Burada okumuş olduğum bilgilere göre 260 formunu doldururken eğitim bilgileri bölümünde devam ediyor olduğun okulun bitirme tarihine formun dolduruluyor olduğu tarihin yazılması önerilmiş. İzlemiş olduğum videolarda da bu şekilde anlatılıyor. Neden formu doldurduğumuz tarihi okulu bitirmiş gibi gösteriyoruz ben mantığına dair bir açıklama bulamadım. Bitirecek olduğum günü yazsam olmuyor mu? Örnek veriyorum bütünleme sınavlarının bittiği tarih gibi. Bu konu yalan beyanda bulunmamak adına hepimiz için önemlidir tahmin ediyorum, yalnızca mantığıma yatmayan bir şeyi yapmak istemedim. Mantıklı sebebini merak ediyorum 🙂

    Vakit ayırdığınız için teşekkürler, sevgiler 🙂

    Cunku universiteyi bitirmek uzere olan arkadaslar bunu belirtmek istiyorlar, sadece lise bilgisini yazmak istemiyorlar; bu sekilde yaparlarsa ve sonradan mulakata universite diplomasiyla gittiklerinde sizin veya konsolosun bunu guncellemesi cok daha kolay oluyor , sadece tarihi degistiriyor... Fakat yapmamaniz da dert yaratmaz. lise mezuniyeti vize icin yeterli...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sayın @gucarslan öncelikle günaydın, diğer forum arkadaşlarımıza da günaydın. sabrınız için tekrar teşekkürler.
    2 Adet kafama takılan sorum var,
    Soru 1 Askerlikte geçen sürede mevcuttaki ev de oturmuş gibi askerde geçen süreyi evde yaşadığım süreye dahil ettim, bu şekilde yapmazsam arada ay farkı var diye kabul etmiyor sistem, doğru mu yaptığım ?
    Soru 2 İş yeri ünvanını da ingilizceye çevirmek gerekir mi İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. diye devam ediyor şirket ismi.
    Teşekkürler. Saygılar sevgiler.

    1. evet, dogru yapmissiniz.
    2. ingilizceye cevirmeye gerek yok, oldugu gibi ama ingilizce karakterlerle yazmaniz yeterlidir.
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ediede, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba kalıcı adres kısmına kiralık ev olarak kaldığımız veya yurtlarıda dahil etmeli miyiz?

    eger uzun sure kaldiysaniz yazin, cok kisa sure kaldiysaniz yazmaniza gerek yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Erol-0, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    DS 260 formu doldurulamıyor. Hata veriyor, sebebi yğunluktan mı acaba. Dolduran talihliler var mı.

    ara ara tekrar deneyin...


  • @crazycells peki, bu case numberlar icin aralarinda bosluk var yani her 1000 case number arasinda minimum 100 den fazla bosluk var ocak ayinda tam belli olur dedi birisi bu konu hakkinda bilginiz var mi? gecen senelerde case numberlar arasinda ne kadar bir bosluk olusmus her 1000 case number arasindan?


  • Haftaya falan girebilmiş oluruz inşallah çok can sıkıcı her saat her tarayıcıdan deneyip girememek


  • Arkadaşlar yaklaşık gece 00.00 'dan bu saate yani 05.00'a kadar ceac.state.gov sitesini açık bırakıp yan sekmemde (görünür bir şekilde) auto refresh ile 5 saattir sitenin o yoğunluktan kaynaklanan hatasının çözülmesini bekliyorum fakat 5 saattir bir kere bile siteye almıyor ( form doldurma kısmına ) bir-iki kez düzelir gibi oldu normal gösterdi 10 saniye içerisinde bilgilerimi yazdım fakat eskisi gibi '' your request cannot be processed at this time. '' sorunuyla karşılaştım. Acaba DS-260 formunu gönderen arkadaşlar, nasıl gönderdiniz?Yardımcı olabilir misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @salsalonia, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Bitcoin borsalarındaki birikimlerimiz, hisse senedi birikimlerimiz de gösterilebiliyor mu maddi durumu ortaya koyarken. Son dönemin popüler yatırım araçları olduğu için özellikle Bitcoin borsalarındaki birikimleri sormak isterim ben de.

    ek olarak bunlari da gosterebilirsiniz 👍


  • @NINJAKEMAL ben formu az önce onayladım. dün sabah 4-8 arası doldurmuştum farklı tarayıcılar dene ve sürekli sayfayı kaydet 15 dakikada bir sistemden atıyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sanaldeniz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Tugce-0 Benim durum da sizin gibiydi. 7 yer değiştirmiştik. E devletten hangi adresler varsa onu girdik. Belli bir tarih öncesi edevlette yoktu. Olmayan dönemi tek adres olarak yazdım. Buna rağmen beni çok uğraştırmıştı...Bence sadece edevlette kayıtlı adreslerine odaklan.

    Aslinda tam olarak oyle degil sayin @sanaldeniz 🙂

    Turkiye'de yeni bir adrese tasindiginizda 20 gun icinde adres degisikliginizi ikamet ettiginiz bolgenin nufus dairesine yapmalisiniz. Eger bu sorumlulugu yerine getiren biriyseniz o durumda e-devletteki adresleri yazabilirsiniz 👍

    Ama eger yeni bir adrese tasinmaniza ragmen bu degisikligi bildirmediyseniz, o durumda "e-devletteki adreslere odaklanmak" dogru bir yonlendirme olmuyor, cunku kaydinizda eksik bilgiler olacak... 🙂 bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhaba, az önce nüfus müdürlüğünden geldik, çocuk için pasaport başvurusu yaptık, çok kalabalıktı, 15 - 20 gün sürer dediler ve burası Adana siz düşünün yani. Çocuk için olan Ds formunu pasaportu görüşmede ibraz edilecek şekilde dolduracağız. Ayrıca ek olarak evlilik cüzdanına çocuğunuz işletirseniz iyi olur ( daha önce forumda okumuştum ama hangi konuda hatırlamıyorum) bu işlem için randevu ya da sıra almanıza gerek yok memur yardımcı oluyor hemen.
    Süreçte herkese kolay gelsin.

    Bilgilendirme icin tesekkurler 👍


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

45
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum