Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @skinet11 arşivli adli sicil kaydında bir şey gözükmüyor ise mahkeme dosyasi götürmenize gerek yok. Arşivli olmasına dikkat edin lütfen.

  • ⭐⭐

    @Emre-Birand, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhabalar. Benim 7.basvurumda çıkmadı ancak eşimin yüzüne güldü şans. 5yil Arabistan'da kaldım ve bu ülkeden ülke dışından herhangi bir veri talep etmek imkansıza yakın. Suud hükümetine gönderdigimiz Police clearance talep mailimizi konsolosluk görevlileri ile paylaşmak yeterli olur mu daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bir de şuan iki kişilik ds260 formu dolduracagiz ancak konsolosluk bizi mülakata çağırdığında ailemize yeni bir birey eklenirse süreç nasıl işliyor. Konsolosluğu arayıp pasaport no mu paylaşilmali. Ya da eğer doğum mülakat tarihinden sonra yani tüm süreç onaylandıktan sonra olursa ne yapılıyor.

    Gidip alabiliyorsanız veya vekalet ile aldırabiliyorsanız o şekilde almaya çalışın. Hiçbir şekilde alamazsanız alamadığınızı gösteren belgeler ile mülakata gidersiniz.

    Yeni bir aile bireyiniz olursa onun için de ds260 formu oluşturup dolduracaksınız.


  • Ds 260 ı doldurdum gönderdim. Pasaportumun süresi az diye 10 yıllık yeniden çıkartçam, pasaportu çıkarttıkdan sonra ne yapmam lazım?

  • ⭐⭐

    @salsalonia, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera Girmedik turistik yurtdışı seyahatlerini, bir sıkıntı olur mu ki? Eğitim/İş vs. sorusunun içinde 'Additional' olarak soruyordu aslında.. Turistik seyahatlerimizin çetelesini istemiyor gibiydi..
    image.png.f206d9f6bd6fd991eccf9df7f35267eb.png

    Mülakatta belirtirsiniz artık. Pasaportta görürler zaten.


  • halen ds260 formu açılmıyor sürekli kontrol ediyorum yeni işten geldim yine bakıyorum inşallah açılır ..


  • Geçen senelerden kazananlar acaba duyarsa sizde nasıldu bu ds-260 forumun açılma durumu yani kaç günde kaç haftada açıldı bizim için daha iyi olur bilmemiz.


  • @Hokkabaz36 Bu sene herkes DS-260 formunu önce submit etmeye çalışıyor ve bu sadece TR ozelinde değil. Bundan dolayı da ekstra bir yoğunluk oluyor.

  • ⭐⭐

    @NINJAKEMAL, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    en son 2022 'de cut off haziranda current olmuş tüm numaralar ama mayıs'da 27000 olmuş eğer 27 bini verip de ertesi ay tüm numaraları current yapmışsa bu 27.000'nci numaraya kadar mülakat yapıldığı demek değil mi?

    Keşke hayat bu kadar güzel olsa 🙄

    numaramız current olursa ve mülakat tarihi alırsak ( tabiki de mülakatta her şey düzgün gösterip geçersek ) vizeyi kesin alır mıyız yani mülakat tarihi verilmesi (her şeyi düzgün yaparsak) kesin vize verileceğinin habercisi midir?

    Mülakat tarihi aldıktan sonraki tüm adımları doğru şekilde atarsanız, başvuruda hata yapmadıysanız, yalan beyan vermediyseniz, mülakata eksiksiz belgelerle katıldıysanız, mülakatta onay almamanız için bir sebep yok. Tabi mülakatınız pandemi-savaş-doğal afet gibi sizin dışınızda gelişen sorunlarla iptal olabilir de. Mülakat tarihi almanız vize almanızı garantilemediği gibi mülakata girecek olmanızı da garantilemiyor maalesef. Ama bunlar gerçekten düşük ihtimaller.

    Diğer sorularınız için Sayılarla DV2023 Başlığını ve kotalar için bu iletiyi inceleyin.

  • ⭐⭐

    @NINJAKEMAL, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @datanist peki tahmini her 1000 case number da kaç tane boşluk vardır 100 varmıdır?

    Muhtemelen çok daha fazlası vardır ama sizin için ilk bülten açıklanmadan herhangi bir tahmin yapmak çok desteksiz olur. O yüzden o zamana kadar sayısal tahmin konusunu konuşup da kendinizi strese sokmayın boşuna. 1 ay daha bekleyin.

  • ⭐⭐

    @Richmond, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Aleister, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan @enemy Malesef sürekli hata alıyorum Your request cannot be processed at this time. Sabah alarmı kurup 5 te mi kalkıp denesem acaba bilmiyorum ki

    Bence 5te daha rahat doldurursunuz. Sistem yoğunlaşmadan submit edebilirseniz ne ala.

    günün her saatinde girdim. 1 kere girmeme izin verdi onuda adresleri doldururken 15dkdır afksın kaybol deyip kickledi 😃

    Parça parça yazıp save etmek lazım ya da bir yerde yazıp hemen copy-paste yapmak gerek.


  • cok az bir bölüm kaldı ama dolduramıyorum yoğunluktan giremedim bi 🙂

  • ⭐⭐

    @NINJAKEMAL, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    bu sene kesin olmadığı için eylül'de DV2024'e başvursam bu seneki sürece zarar verirmi?

    Hayır. Başvurabilirsiniz. Hatta riske atmayın, başvurun. 2 sene üst üste kazananlar var 🙄

  • ⭐⭐

    @skinet11, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Selamlar,
    sicil kaydında herhangi birşey yoksa mahkeme dosyaları istenmiyor doğru mu?

    Arşiv kayıtlı sicil kaydınız temizse başka bir evrak gerekli değil sicille ilgili.
    Ancak boşanma gibi bir olayınız var ise dava dosyaları gerekiyor.


  • @EzgiLera abla son 2 gündür hayatımda bu kadar strese girdiğimi hatırlamıyorum. Belirsizlik öldürüyor insanı, dünyanın sonu değil ama bir şeyi çok isteyince onu kaybetmek de istemiyorsun. Çok teşekkür ederim bu arada bilgiler için de. Bu bilgiler açıklanınca (kaçar kaçar atlıyor case number ) forumda bilgilendirme olur değil mi? Benim ingilizcem çok fazla yok ceac tarzı siteleri anlayamıyorum da

  • ⭐⭐

    @cemalkt, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    halen ds260 formu açılmıyor sürekli kontrol ediyorum yeni işten geldim yine bakıyorum inşallah açılır ..

    Açılır açılır. Elbet açılır. Gizli sekme ile deneyin. İnternet yavaşsa telefonu bağlayıp deneyin.

  • ⭐⭐

    @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Geçen senelerden kazananlar acaba duyarsa sizde nasıldu bu ds-260 forumun açılma durumu yani kaç günde kaç haftada açıldı bizim için daha iyi olur bilmemiz.

    Her sene böyle. İlk haftalar çok yoğun.


  • @EzgiLera Ya bu kadar panik etmelerin sebebi tabiki CN Numbera göre değil submit etmeye göre mülakat tarihi olduğu için biraz işi riske atmak istemiyor insanlar bende dahil ,ya tabi daha geçen sene oldu sadece bu sene devam edermi belirsiz ama yinede riske atmak istemiyoruz

  • ⭐⭐

    @NINJAKEMAL, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera abla son 2 gündür hayatımda bu kadar strese girdiğimi hatırlamıyorum. Belirsizlik öldürüyor insanı, dünyanın sonu değil ama bir şeyi çok isteyince onu kaybetmek de istemiyorsun. Çok teşekkür ederim bu arada bilgiler için de. Bu bilgiler açıklanınca (kaçar kaçar atlıyor case number ) forumda bilgilendirme olur değil mi? Benim ingilizcem çok fazla yok ceac tarzı siteleri anlayamıyorum da

    Forumdan ilgili başlıklar altında tüm bilgileri paylaşıyoruz. Zaten telegram grubunda da anlık olarak paylaşılacak tüm açıklamalar.

  • ⭐⭐

    @erennlk, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera selamlar ezgi yanıtın için teşekkür ederim fakat değiştirdiğim okullar hakkında bir bilgi bulamadım ilk senemde değiştirdiğim okulda "9. sınıf" 'da kalmıştım daha sonra başka bir okula geçip "9. sınıf"'dan devam ettim e okul sisteminden kontrol ettiğimde bu değiştirdiğim okullara ait bir bilgi bulamadım bunun hakkında bir yorumun varmıdır?

    İlk gittiğin okulun başlama tarihini, mezun olup diploma aldığın okulun başlama tarihi olarak yaz. Bitiş tarihine de diploma tarihini. Yani 1 tane lise yazmak yeterli, o da diploma alınan lise.

  • ⭐⭐

    @mrozan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Ds 260 ı doldurdum gönderdim. Pasaportumun süresi az diye 10 yıllık yeniden çıkartçam, pasaportu çıkarttıkdan sonra ne yapmam lazım?

    Mülakata yeni ve eski pasaportla beraber gideceksiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum