[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Herkese merhaba ve iyi sanslar. Visa bulletin neden aciklanmiyor? 15 Agustos degil miydi aciklanma tarihi? Tesekkurler
-
@unclesam merhaba. Eylül visa bulletin 9 ağustosta yayınlandı. Ve Eu bölgesi için ekim ayı cut off case no 2000 olarak açıklandı
-
Merhabalar, 2019 da seçilmiş olan kişiler 2020 için başvuru yapabilir mi Numaram büyük olduğu için bir sonraki çekilişe katılmayı düşünüyorum.
-
@unclesam DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Herkese merhaba ve iyi sanslar. Visa bulletin neden aciklanmiyor? 15 Agustos degil miydi aciklanma tarihi? Tesekkurler
Aciklandi zaten, numaralari suradan takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/bulten/ -
@travelwithdrone DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar, 2019 da seçilmiş olan kişiler 2020 için başvuru yapabilir mi Numaram büyük olduğu için bir sonraki çekilişe katılmayı düşünüyorum.
Green Card'i olmayan kisiler basvuru yapabilirler.
-
greencard çekilişi için başvuruyu bir şirket aracılığıyla yapmıştık, bilgileri doldururken isimde yanlışlık yapmışlar, ds260 formunu kendim doldururken düzeltme yaptım bir sıkıntı olur mu?
-
@dearosemary DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
greencard çekilişi için başvuruyu bir şirket aracılığıyla yapmıştık, bilgileri doldururken isimde yanlışlık yapmışlar, ds260 formunu kendim doldururken düzeltme yaptım bir sıkıntı olur mu?
Simdi DS260 formunu dogru bilgilerle doldurmalisiniz. Isimde yapilan yanlisliga gore, dosyanizi inceleyen konsolos duruma karar verecek. Genelde cok ufak hatalar hosgoruluyor.
-
18 agustosta gonderdim formu kasimda mulakata girebilirmiyim sizce yoksa daha sonraya mi kalir?
-
@crazycells tesekkurler
-
@roccorocco tesekkurler. ne kadar dusuk aciklanmis :(
-
@mansfield1 crazzycells yorumunu merak ediyorum
-
Bu ileti silindi! -
@mansfield1 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
18 agustosta gonderdim formu kasimda mulakata girebilirmiyim sizce yoksa daha sonraya mi kalir?
Ekim'de girmezsiniz ama Kasim'da girmis olursunuz bence de. Artik hizli isleniyor dosyalar...
-
@crazycells tesekkurler
-
Tekrar merhaba. DS260 formunu 2019 talihlisi esim, kizim ve kendi adima doldurdum. Sadece calisma hayati ile ilgili kisimda bir sorum var. Esim universite mezunu. 40 yasinda. Aile adina ortak bir bahceden, kiradan ve birkac baska isten geliri var. Fakat bugune kadar aktif olarak bir yerde calismadi. Bu durumda unemployed mu yazmam gerekiyor? Bu durumu nasil aciklayacagimi bilemedim. Mulakatta "Amerikada is olarak ne yapmayi dusunuyorsunuz?" gibi sorular sorduklarini okudum. Unemployed yazarsam mulakatta sorun yasamamizdan cekiniyorum. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Tesekkur ederim.
-
Tekrar merhaba. DS260 formunu 2019 talihlisi esim, kizim ve kendi adima doldurdum. Sadece calisma hayati ile ilgili kisimda bir sorum var. Esim universite mezunu. 40 yasinda. Aile adina ortak bir bahceden, kiradan ve birkac baska isten geliri var. Fakat bugune kadar aktif olarak bir yerde calismadi. Bu durumda unemployed mu yazmam gerekiyor? Bu durumu nasil aciklayacagimi bilemedim. Mulakatta "Amerikada is olarak ne yapmayi dusunuyorsunuz?" gibi sorular sorduklarini okudum. Unemployed yazarsam mulakatta sorun yasamamizdan cekiniyorum. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Tesekkur ederim.
Su anki durumu icin unemployed yazabilirsiniz. Eger ABD'de calismayi dusunuyorsa, o meslegi yazabilir. Eger calismayi dusunmuyorsa unemployed yazabilir. Ailede biri yeteri kadar para kazandigi surece maddi olarak sorun olmaz. Bu durumun vize durumunuzu etkileyecegini hic zannetmiyorum, konsoloslar bu konuda son yillarda oldukca anlayislilar.
-
@crazycells bu durumda gerekli diploma ve yeterli gelire sahipse (ve diger kosullar da saglanirsa tabi) greencard vermemeleri icin bir sebep yok anladigim kadariyla. ABD nin gocmenlerin calismasi ve vergi odemesini istedigini farzettigim icin calismiyor olmasini sorun edeceklerini dusunmustum. Tesekkurler cevabiniz icin
-
@crazycells bu durumda gerekli diploma ve yeterli gelire sahipse (ve diger kosullar da saglanirsa tabi) greencard vermemeleri icin bir sebep yok anladigim kadariyla. ABD nin gocmenlerin calismasi ve vergi odemesini istedigini farzettigim icin calismiyor olmasini sorun edeceklerini dusunmustum. Tesekkurler cevabiniz icin
Evet, dediginiz sekilde dusunebilirsiniz.
Dogrudur, ama ailece goc ediyorsunuz, tum aileye bir kisinin bakmasi da kabul edilebilir bir durum. Eger hickimse calismasaydi veya calismayacak olsaydi dediginiz gibi bir sorun cikardi.
-
Selam arkadaşlar
Biraz uzun yazacağım kusura bakmayın. Yaklaşık 10 gün önce ds260'ı submit ettim ancak şimdi kontrol ederken bazı yanlışlar gördüm
1-Ben şuanda bir üniversitede öğrenciyim ancak daha önce hem lisans hem master diploması aldım...
Do you have other occupation? Sorusuna "no" dedim...halbuki öğretmenlik meslegim var ama şuanda öğrencilik yapıyorum
2-katıldığınız eğitim sayısına 3 dedim...lise-lisans-master..
Ancak şuanda 2.lisansımı okuyorum...daha şubatta diplomamı alacağım icin bitiş tarihi de istediği için 4 demedim...ancak education sayfasında aktif okul bilgilerimi yazdım...3 demem sorun olur mu?
3-Öğretmenlik yaptığım işlerin altında "bu 2 yıllık eğitim ya da denetim gerektiriyor mu?" kısmına hayır dedim...ancak öğretmenlik 4 yıllık egitim gerektiriyor ve dolayısıyla evet demem gerekiyordu sanırım...
Yardımcı olursanız sevinirim -
@mardin-le-gund DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Selam arkadaşlar
Biraz uzun yazacağım kusura bakmayın. Yaklaşık 10 gün önce ds260'ı submit ettim ancak şimdi kontrol ederken bazı yanlışlar gördüm
1-Ben şuanda bir üniversitede öğrenciyim ancak daha önce hem lisans hem master diploması aldım...
Do you have other occupation? Sorusuna "no" dedim...halbuki öğretmenlik meslegim var ama şuanda öğrencilik yapıyorum
2-katıldığınız eğitim sayısına 3 dedim...lise-lisans-master..
Ancak şuanda 2.lisansımı okuyorum...daha şubatta diplomamı alacağım icin bitiş tarihi de istediği için 4 demedim...ancak education sayfasında aktif okul bilgilerimi yazdım...3 demem sorun olur mu?
3-Öğretmenlik yaptığım işlerin altında "bu 2 yıllık eğitim ya da denetim gerektiriyor mu?" kısmına hayır dedim...ancak öğretmenlik 4 yıllık egitim gerektiriyor ve dolayısıyla evet demem gerekiyordu sanırım...
Yardımcı olursanız sevinirim-
mesleginiz nedir kismina ne yazmistiniz?
-
sorun olmaz.
-
sorun olmaz, bu sekilde kalabilir.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum