[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@sefa DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba DS 260 formu için bir soru soracağım. Ben de eşim de devlet memuruyuz. Previous Work bölümüne mesela tayinle geldiğimiz illerin adreslerini de yazmamız gerekir mi. Eğer bu illerin adresini de yazacaksak, Does this job require at least 2 years of training or experience kısmına ne demeliyiz.
Ayrıca
Ben şu anda açıköğretim web tasarım ve kodlama okuyorum.2. sınıftayım.
Daha önce 2 yıllık örgün öğretimle bir ön lisans bölümü bitirdim bu bölümün üzerine, açıköğretimle 2 yıl daha okuyup 4 yıl kamu yönetimi lisans bölümünü tamamladım. Ds 260 formunda work/education/training kısmında, do you have other occupations bölümünde mi belirtmeliyim?@fireandwater merak etmeyin formdaki sorulari doldurmanin tek bir yolu yok. O soruyu nasil anliyorsaniz oyle cevap vermeniz yeterli.
Evet, tayinle gittiginiz adresleri de yazin.
does this require at least 2 years... sorusuna da daha once ayni iste 2 yil calistiysaniz "evet" diyebilirsiniz...
Ogrenciligi ayri bir meslek olarak belirtmenize gerek yok. Eger su an yaptiginiz ikinci bir is varsa "other occupations" kismina onu yazabilirsiniz, ama ogrenciligi saymayin. Baska bir is yapmiyorsaniz hayir deyin o kisma...
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@crazycells teşekkürler cevap için
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
@emir-özkaya DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@emir-özkaya DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar Arkadaşlar,
Nişanlım green card talihlisi. Fakat başvuru formusunda dogum tarihi 4 Mayıs 1986 yerine ay ve gün kısmını karıştırarak 5 Nisan 1986 yazmış, bu konuda ne yapabilriz?Su an yapmaniz gereken tek sey, butun formlara dogru bilgileri yazmak. Maalesef basvuru formundaki bilgiyi degistirmeniz mumkun degil.
Cevabınız için teşekkür ederim. Kentucky'e konuyla ilgili mail atmamın bir faydası olur mu ?
bir faydasi olmaz maalesef, onlar da cevaplarinizi degistiremezler.
-
Arkadaşlar formu doldurdum ve onaylama işlemini az önce yaptım barkodlu sayfada Requirements for photographs diye bir ibare var herkeste oluyormu bu ibare
normal mi yani -
birde barkodlu sayfaya kadar geldim ordan çıktıları aldım başka bir yere tıkalamak gerekiyormu
-
@biber DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Arkadaşlar formu doldurdum ve onaylama işlemini az önce yaptım barkodlu sayfada Requirements for photographs diye bir ibare var herkeste oluyormu bu ibare
normal mi yanievet, normal.
-
birde barkodlu sayfaya kadar geldim ordan çıktıları aldım başka bir yere tıkalamak gerekiyormu
gerek yok, islemler bitti.
-
@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
gerek yok, islemler bitti.
Herşey için teşekkür ederim @crazycells
-
Herkese merhaba ve iyi sanslar. Visa bulletin neden aciklanmiyor? 15 Agustos degil miydi aciklanma tarihi? Tesekkurler
-
@unclesam merhaba. Eylül visa bulletin 9 ağustosta yayınlandı. Ve Eu bölgesi için ekim ayı cut off case no 2000 olarak açıklandı
-
Merhabalar, 2019 da seçilmiş olan kişiler 2020 için başvuru yapabilir mi Numaram büyük olduğu için bir sonraki çekilişe katılmayı düşünüyorum.
-
@unclesam DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Herkese merhaba ve iyi sanslar. Visa bulletin neden aciklanmiyor? 15 Agustos degil miydi aciklanma tarihi? Tesekkurler
Aciklandi zaten, numaralari suradan takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/bulten/ -
@travelwithdrone DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar, 2019 da seçilmiş olan kişiler 2020 için başvuru yapabilir mi Numaram büyük olduğu için bir sonraki çekilişe katılmayı düşünüyorum.
Green Card'i olmayan kisiler basvuru yapabilirler.
-
greencard çekilişi için başvuruyu bir şirket aracılığıyla yapmıştık, bilgileri doldururken isimde yanlışlık yapmışlar, ds260 formunu kendim doldururken düzeltme yaptım bir sıkıntı olur mu?
-
@dearosemary DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
greencard çekilişi için başvuruyu bir şirket aracılığıyla yapmıştık, bilgileri doldururken isimde yanlışlık yapmışlar, ds260 formunu kendim doldururken düzeltme yaptım bir sıkıntı olur mu?
Simdi DS260 formunu dogru bilgilerle doldurmalisiniz. Isimde yapilan yanlisliga gore, dosyanizi inceleyen konsolos duruma karar verecek. Genelde cok ufak hatalar hosgoruluyor.
-
18 agustosta gonderdim formu kasimda mulakata girebilirmiyim sizce yoksa daha sonraya mi kalir?
-
@crazycells tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum