[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Cevabiniz icin tesekkur ederim adres sorununu halledince ds-260 gondericem
-
@vecihi tebrik ederim, yaşadığınız ülkede oturum sahibimisiniz ve ülkedeki ABD konsolosluğu ülkede yaşayan hangi statüdeki kazananlara vize mülakatı veriyor, bunları bilmemiz iyi olur. Bu soruların cevabını konsolosluğa e-mail atarak çok rahat öğrenebilirsiniz.Süreçte bol şans
-
@ahmet_ formu doldururken nerede ikamet ediyorsanız onu yazın, hiçbir sorun olmaz.
-
@Hokkabaz36 eğer bahsettiğiniz abd adresi ise hiç beklemeyin, mülakatta bildirirsiniz.
-
@vecihi hiçbir sorun olmaz isterseniz mülakat yerinizi Ankarada seçebilirsiniz, tercih sizin ama mümkünse İrlandada yaşamınıza devam edin.Benim şahsi tavsiyem bunlardır
-
@Aleister pandemi harici verilere baktığımızda rahat geleceğini düşünüyorum. muhtemelen marttan sonra mülakat olacaktır.
-
@Muhtaradana evet dil okulu work and study ile geldim.Ogrenciyim fakat part time calisma hakkim var. Oturum kartim.var fakat 8 aylik gecici bir oturum karti. Aslinda benim istegim Turkiyede girmek, irlandada dil okulu okurken ve calisirken Turkiyede mulakata girmek mantik li olurmu?
-
@gucarslan teşekkür ederim.
-
@vecihi İrlandada geçirdiğiniz süredeki adresleri parça parçada yazabilirsiniz, süreçde Ankara konsolosluğunun hızına bağlı mülakat yerinizi İrlandaya taşıma ihtimaliniz olabilir buna göre hareket edin lütfen
-
@kerimcann umarım bol sabırlar
-
@Darwin tebrik ederim, çok sevindim 😃
-
@vecihi tercih sizin ama İrlandada eğer rahatsanız vizeyi alana kadar pozisyonunuzu korumanız tavsiye ederim. Sn. @gucarslan ın dediği gibi İrlanda konsolosluğunda mülakata girebiliyor ihtimali sizin elinizi güçlendirebilir.
-
bu sene ilk kez başvurdum ve çıktı. DS-260daki adres konusu kafamı kurcalıyor. mülakata girmeden önce amerikadan adres bulmam lazım ve hiç bir tanıdığım yok ne yapacağım hiç bilmiyorum valla. önerisi olan yazabilirse sevinirim.
-
@Ayhan2023 tebrikler
-
3.Başvurum yine çıkmadı .başka bahara kaldı :(
-
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
@Muhtaradana tamamdir,evet burdaki konsolosluga mail atacagim bakalim ne cevap verecekler forumu bilgilendiririm.
Evet burda rahatim acikcasi tum paramo buraya yatirdim ve artik calisip euro kazanabiliyorum.Parada biriktirmem gerekiyor acikcasi.Cok tesekkur ederim bilgi ve desteginiz icin. -
@Djordan023 ABD adresi şimdilik önemli değil bu başlığın ilk iletisindeki ds260 form doldurma belgesi ve videosunda anlatıldığı gibi doldurup şimdilik bir adres vermeyebilirsiniz ama mülakat öncesi bir ABD adresi bulmanız gerekir. Çocuğun pasaport kısmındada other travel documents seçeneğini seçerek ilerleyebilirsiniz. Pasaportu mülakatta beyan edersiniz. Süreçte bol şans
-
@vecihi sıkıntı yok ds260 formunu doldurduğunuz andaki bilgilerin doğru olması yeterli daha sonra adresiniz değişse bile formda değişiklik yapmanıza gerek yok
-
Merhabalar, önümüzdeki temmuz ayında bedelli askerliğe gideceğim, ds260 formunu doldururken military kısmı için no mu seçmeliyim yoksa yes seçip bedelli askerliğe dair detayları mı girmeliyim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum