Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @mrozan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

eğitim bilgilerini nasıl doldurmam gerek birisi yardımcı olabilir mi yaptıgınız pdf yi ve youtube vıdeosunu ızledım ama halen anlamadım.
    ben üniversite son sınıf öğrencisiyim, eğitim kısmımı nasıl doldurmam gerek acaba yardımcı olabılecek var mı?

universite okudugunuzu yazip, diploma kismina none diye isaretleyebilirsiniz. bitis tarihini de dunun tarihi olarak belirtebilirsiniz. Daha sonra formunuzu guncellemeniz gerekirse isinizi kolaylastirmis olursunuz.

• case number 29K civarında sıra gelir mi sizce?

• @crazycells teşekkür ederim

• @crazycells anladim cevap icin tesekkurler😊

• Merhabalar 12. yılın sonunda bize de talih güldü case number 11 K kızım 19 Haziran 2001 doğumlu onu da sıkıntısız bir şekilde yanımızda götürebilir miyiz

• Bu gün bende güzel haberi aldım ve 000084XX sırasında greencard kazandım. Farklı aklımda ki sorular var.
    DV formunu kaç gün içinde doldurmalıyım?
    DV formunu doldurup yazın evlenirsem eşimi nasıl götürebilirim ?
    Mülakat bu case sırasına göre ne zaman olur?
    Mülakat tarihini ne zaman öğrenebilirim ?

• Your request cannot be processed at this time.

Ne yapmam lazım?

• Ben 2023 talihlisiyim fakat durumlarim biraz karisik
    Ekimde Turkiyede green carda basvurdum ve kasim sonunda irlandaya 8 aylik dil okulu vizesiyle geldim 6 aydir burdayim. Green card bana cikti 8XXX Case numberim.

Irlandada 6 ayda 3 farkli adreste yasadim.

Benim asil sorum ben irlanda vizemi 8 ay daha uzatip yenileyip 2023 marta kadar uzatmak istiyorum. Green card islemlerimi irlandada yasarken Turkiyeden devam edebilir miyim? Veya irlandadanmi surecimi devam ettirmeliyim? Ayrica irlandada kaldigim tum adresleri ds260 a eklemelimiyim? Irlandada ogrenciyim yasal olarak parttime calisma iznim var ve calisiyorum .

Kafam gercekten cok karisik.Oyle zamanda ciktiki cok bilgisizim.Yardimci olabilirseni sevinirim

@gucarslan

• 43 yaşındayım
    5. başvurumda kazandım fakat 24 binlerdeyim.
    Hayırlı olsun herkese

• Merhaba arkadaşlar. Bu çekilişte bana da çıktı 9.başvurumdu. Bir sorum olacaktı. Bundan 15 sene önce yaşım 18 in altında iken hakkımda açılan bir kamu davası vardı. Davada suçlu bulundum ancak herhangi bir hüküm yemedim. 18 yaşından küçük olduğum ve ilk suçum olduğundan dolayı. Ancak 5 sene boyunca eğer herhangi bir suç işleme durumum olursa o zaman iptal olacaktı. Şükür bir sıkıntı olmadı. Bu durum adli sicil kaydıma hiç geçmedi. Sadece e devlette dava dosyalarımı açtığımda orda gözüküyor ancak orda bile sadece davada bulunan tarafların isimleri var sadece. Herhangi bir başka detay yok. Şimdi bu ds 260 ı doldururken bundan bahsetmem gereken bir yer olacak mı yada bahsetmem gerekir mi? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• An itibariyle ds260 doldurabilirsiniz

• @Richmond ne kadar suremiz var doldurmak.icin?

• 1.Kızlık soyadı ile ilgili (Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)? yes dedim. Annemin kızlık soyadını yazdım .İsim kısmınada şuandaki kullandığı isminimi yazıcam ?
    2. Adres kısmında eğer başvururken province state kısmını black sea yazdıysak şimdi ise yaşadığımız ili yazarsak sorun olurmu ?
    3. Çocuklar ile ilgili soruda 2 çocuğu olan birisi , 1 çocuğu 26 yaşında ve abd de yaşıyorsa onuda yazmalımı ? Eğer yazmalıysa zaten abd de yaşadığı için göçmeyi düşünüyormu sorusuna ne demeli :)
    4. İş konusunda 30 senedir kendi bürosunda avukatlık yapan , başka biryerde çalışmamış bir çalıştığı yere ne yazmalı ?

• @vecihi, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Richmond ne kadar suremiz var doldurmak.icin?

teknik olarak 30 eylül 2023 e kadar.Mantıken nekadar hızlı okadar iyi :)

• Merhabalar,

DS260 formunu doldurmak istedigimde "Your request cannot be processed at this time." hatasi aliyorum suan. Formu doldurabilen var mi ?

• @Richmond, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

An itibariyle ds260 doldurabilirsiniz

site yine gitti malesef.

• @Djordan023 tebrikler.
    müsait olduğunuzda lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• Merhaba. DS-260 formunu doldururken cocuklar bilgisine 21 yas ustu cocugumun bilgisini yazacak miyim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

• @Kubilay-Kahriman tebrikler.
    telegram gurubu için lütfen bu başlığın 1. sayfasının 3. iletisini inceleyin.

Benzer Başlıklar

• Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 43 Oy
    7k İleti
    561k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k