[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@İBRAHİM olur sıkıntı yok
-
M madmizah bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells , bu başlığın sabitliğini kaldırdı
-
DV2022 süreci için güncel durumu paylaşmak istiyorum;
DS260 işleme sırası: 19.5XX'ler
onay maili alan son dosya: 16.3XX'ler -
merhaba , Türklerin çok ve dayanışma içinde olduğu , birbirleriyle daha sık görüştüğü bir eyalet var mı ? eşim için önemli bir kriter
-
@nihat26 Amerika'da yaşayan iki tanıdığımızdan anladığım kadarıyla Texas bu konuda iyi. New Jersey daha çok Karadenizli yurttaşlarımızın olduğu bir yermiş. (Öyle diyolar). Evli insanlar için Texas ve Florida'nın uygun olduğu kanısındayım. Bu arada Atlanta da tercih ediliyor.
-
@gucarslan MERHABA, onay maili kalkmadi mi hala onay maili alan var mi??
-
@Programmer teşekkür ederim
-
Merhaba, arkadaşlar bir arkadaşımın tanıdığına çıktı ancak fotoğrafı TC kimlik kartında kullanilan fotoğraf bu vize görüşmesinde problem olur mu başına gelen oldu mu şimdiye kadar?
-
@LordBolton hiçbir sorun olmaz tc kimlik kartına bakmıyorlar zaten :)
-
@darkside demek istediğim omuzları görünmüyor yani standartlara uymayan bir fotoğraf
-
@LordBolton sistem kabul etmiş ve çekilişi kazanmış arkadaşınız ben hiçbir sorun çıkacağını sammıyorum. 1 senedir onlarca mülakat deneyimi okudum kimsenin fotoğraftan sorun yaşadığını görmedim. arkadaşınız keyfini çıkarıp sürecin diğer zorluklarına odaklansın bence.
-
Merhaba Overstay durumda kazaninca AOS yapilabiliyor mu yoksa turkiyeye gerimi donmek gerekiyor.
-
@Jack-Fox hangi vize türü için soruyorsunuz?
lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@zeyneparaciy onay mailinden kastım, talihlilerin KCC'ye mail atıp durumlarını sorduktan sonra aldılları mail.
-
Merhabalar
Daha önce 2 Haziran için mülakat tarihi verilmişti ancak geçen cuma [email protected] adresinden mülakat tarihimin 10 Haziran'a değiştirildiğini belirten bir mail aldım. Entrant Status Check'ten kontrol ettiğimde mülakat tarihi hala 2 Haziran olarak görünüyor. Benzer bir durum yaşayan var mı? Bu durum bir karışıklığa sebep olur mu? Düzeltmek için herhangi birşey yapmalı mıyım?
-
@muratehm hayır bir şey yapmanıza gerek yok.
lütfen konsolosluğun gönderdiği maili takip edin. sizin durumunuzda olan birçok kişi var.. -
@gucarslan , çok teşekkürler.
-
Merhabalar,
Case numaram 166** ve mülakat yerim Varşova.
Varşova çok yavaş çalıştığı için henüz mülakat maili alamadım.
Sizce dosyamı Ankara'ya taşımalı mıyım? -
@gyesilkayaa bunun en doğru kararını siz verebilirsiniz.
iki konsolosluğun istatistiklerini kıyaslayıp bir karar varabilirsiniz. -
Merhabalar
Mülakatımda greencardın geleceği adresi değiştirmek istiyorum.
Bunun için konsolosluğa nasıl bir belge sunmalıyım ?
Bu adres tanıdığımın adresi olacak . Yani benim adresim değil.
-
@Megatron A4 kağıdına düzgün bir şekilde çıktı alınmış adres bilgisi yeterli oluyormuş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum