Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Asil-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @uzaysan teşekkür ederim bilgilendirmeniz için Bir de mulakatta memur amerikada yapmak istediginiz meslegi sordugu zaman Delivery diye cevap versek eksi olarak yansiyabilir mi malum tr de vasifsiz gözüküyorum oyle doktor mühendis degilim orada da ilk etapta yapabilecegim isi soylemem uygun olur mu tabi ki yine 15k vs. para gosterecegim ancak restoran acmak istiyorum abd de hesap dokumlerime bakip bu paranin yeterli olmayacagini sorabilir, düşünebilir ihtimalina karsilik sordum.

    Zannetmiyorum. Mülakata giren çoğu kişi ne iş olursa yaparım dedi ve onay aldılar.


  • Bu sene sonuçlara 1 hafta sonra bakacağım. Kısmet..

  • ⭐⭐

    @omondoles Sebep? 1 hafta sonra bakınca sonuç değişecek mi? Totem filan yaptıysanız sorun değilde naçizane sorma ihtiyacı hissettim bir nedeni var mı?


  • 1 hafta çıkmış gibi hissetmek için sanırım :))


  • Ben aktif olduğu an bakıyorum. Sonra yoğunluk oluyor. Umudumu kesip aklımdan çıkarıyorum 🙂


  • @omondoles, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Bu sene sonuçlara 1 hafta sonra bakacağım. Kısmet..

    DS260 hazırlamak ve hesap kitap yapmak için 1 hafta zaman kaybı gibi geldi bana. Bu yüzdende bence açıklanır açıklanmaz bakacaksınız. Buna 1 hafta dayanabilecek olankişiler bu sohbet odasına uğramazlar.


  • @mlhzkn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    1 hafta çıkmış gibi hissetmek için sanırım :))

    Tersi bi durumda oluyor gibi ama. Düşünsene piyango sana çıkmış ama sonuçlara bakmadığın için sen evde kara kara kredi karı borcunu napıcam diye düşünüyorsun.
    Lisede bi öğretmenimiz anlatırdı. Bilet almış. sonra bileti aldığını unutmuş. Bikaç ay sonra bilete ozamanın parasıyla ciddi bi ikramiye vurduğunu öğrenmiş. Bizi anlatırken "en çok o ara para yok diye yenisini alamayıp diktirdiğim bi ayakkabım vardı o zoruma gitti" derdi. Düşünsene cebinde 1 milyon liralık bilet var ama sen ayakkabı tamircisinde sıra bekliyosun.
    Açıklandığı anda bakarım ben.

  • ⭐⭐

    @avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @omondoles, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Bu sene sonuçlara 1 hafta sonra bakacağım. Kısmet..

    DS260 hazırlamak ve hesap kitap yapmak için 1 hafta zaman kaybı gibi geldi bana. Bu yüzdende bence açıklanır açıklanmaz bakacaksınız. Buna 1 hafta dayanabilecek olankişiler bu sohbet odasına uğramazlar.

    Size katılıyorum, hiç zaman kaybetmeye gerek yok. Aylarca bekle sonra kendin 1 hafta daha ekle bence mantıklı değil. DV2021 açıklanması 20-25 gün ötelenmişti ben çok sıkıldım örneğin o yüzden hemen bakacam


  • @gariban aman aman öyle örnekler verme yok 20-25 gün ötelenmişti eskiden falan gibi. Erken açıklandı örneği ver (olmasa bile) erken olsun 😂


  • @madmizah Sevdim bak ben bunu. Şanslı kişilerden biri olursam eğer GC (+) olarak paylaşım yapacağım 🙂

  • ⭐⭐

    @micmeha olayi bilmeyenler hayirdir niye pozitif diye sorabilir 😃 basvurdugum sene kazanirsam komik bir video paylasip kazandigimi belli edeceigm bende


  • @TughanTug, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @dytmelek her sohbet için forumda başlık var. İlgisi olmayan bir konuşmayı yanlış başlıkta yazarsanız evet müdahale ederim. Sizden rica ediyorum bu konuşmanın yeri 2023 sohbet odası değil sayılarla 2022 odasıdır. Linki de aşağıya bırakıyorum.

    Burada insanlar hayallerini yazıyordu. Birlikte ne yapacaklarını yazıyorlardı şimdi kimse yazmıyor 15 sayfa geri gidin oradaki sohbeti okuyun sonra son 5 sayfada ki sohbeti okuyun insanların şevki kaçtı.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/264?page=14

    Kusura bakmayın ama burası sohbet odası. Sırf bu mantık yüzünden birkaç kişi ve siz "bu oda bu konuların yeri değil" diyerek çıkış yaptığınız için yılların "Bekleme Odası" ismi sağ olsun forum yetkilisi arkadaşlar tarafından değişti ve "Sohbet Odası" oldu sırf siz muhalefet etmeyin, şikayet etmeyin diye ama görüyorum ki siz hala aynı noktadasınız. Üstelik üslubunuz da çok yanlış.
    Eminim ki bu odada bahsettiğiniz konulardan daha çok sizin bu tavrınız insanların şevkini kaçırıyordur.
    Yardımcı olmak niyetinizi anlayabiliyorum ancak bir şeyleri söyleme şekliniz ve henüz zamanı değil diye kontrol altında tutma dürtünüz bu iyi niyetinizi gölgeliyor.

    Hangi konu olursa olsun insanları azarlayarak giriş yapıyorsunuz ve bu çok irite edici bir durum. Üstelik daha da kötüsü artık alıştık diye kimse sizin bu tavrınıza bir şey demiyor/diyemiyor. Daha önce defalarca uyarılmış olmanıza rağmen devam ediyorsunuz.

    Herkes topluca görüş belirtiyor muhabbet ediyor ve hayallerini de yazmaya devam ediyor. "Sohbet" ediyoruz anlayacağınız, katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş ancak lütfen insanlara böyle davranmayın. Ne söylediğiniz kadar nasıl söylediğiniz de önemlidir.

    Bu yazıyla rahatsızlık verdiğim forum sakinlerinden de özür diliyorum ayrıca.

    Cuk 🙂


  • @TughanTug, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @TughanTug

    bu yazı cevap olmuştur dimi

    uu.jpg

    Evet, ama bana değil size cevap oldu. Forumda yazılacak konu ilgili bölüme yazılacak denmiş. Burası sohbet odası biz de sohbet ediyoruz. Kısa bir süre devam edecek sohbet için her konu değiştiğinde farklı odaya gidilmez. O odalara tamamen o konulardaki sorular ve cevaplar için gidilir. Neden? Çünkü orası sohbet odası değil, soru cevap ve bilgi odaları,sohbetle meşgul edilirse bilgiler ve sorular arkalarda kalır.
    Sohbet odası burası. Tekrar ediyorum, burası bir sohbet odası.

    Sohbetin ne olduğuna dair de ben size bir ekran görüntüsü bırakayım, cevap olur 🙂

    Sohbet.PNG

    .

    Farkındaysanız örnekte de "hararetli bir sohbet" örneği verilmiş. Denk gelmiş diyelim. 🙂
    Kısacası biz sohbet içerisindeyiz, hasbihale katılmıyorsanız insanları tersleyip gölge de etmeyiniz. Teşekkürler.

    .

    Cuk V.02 🙂


  • @Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @oznyldrm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Yeşilkart foruma hayırlı olsun o zaman. Yeni kelimemiz "GC (+) pozitif". 🙂

    İnşallah herkes GC (+) pozitif çıkar geçen sene forumda sanırım 24 kişi pozitif çıkmıştı. Bu senede pozitif olmaya adayım 👍

    İnşallah ben de pozitif olurum 🙂

  • ⭐⭐


  • @adgercu Hikaye çok güzel, ancak malesef bir mitten ibaretmiş. Aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:


  • son 8 geliyor gelmekte olan 🙂


  • Forumdaşlar var mı tatil planlarınız. Bayramda neler yapacaksınız bakalım. Pardon konu dışı oldu. Azar yemeyiz inşallah 🙂


  • @oznyldrm azar is loading..... 🙂


  • @Cglrkvk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @oznyldrm azar is loading..... 🙂

    ahahaha ya ofiste sesli güldüm 😃


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

92
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum