IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@projeon böyle bir liste varmıdır nereden ulaşılır bilmiyorum. Biz kendi avukatımızı bir tanidigimizin tavsiyesi ile bulmuştuk.
-
@mertdzkr geçen gün bi arkadaş 3 hafta sonra onay aldığını söyledi ama
-
@mertdzkr yani ben document finder kısmını okuyarak hepsini yükledim burada da yazmış ingilizce Fransızca Almanca birçok dilde alınabiliyor diye de belirtmiş ne saçma bir durum
-
Hep problem çıkardıkları şey adli sicil kaydı anladığım kadarıyla ve hep farklı sebeplerden yazık bu insanlara ama bukadar basit bi problem yüzünden haftalarca tekrar bekliyoruz başta her şekilde yüklemedik şimdi elimiz kolumuz bağlı bende sadece İngilizce yükledim adli sicil kaydını e devletten alınmış Türkçesini göndericem avukata
-
e-Devlet üzerinden indirilen İngilizce adli sicil kaydı belgelerinin en altında yer alan belge doğrulama açıklamaları da geçen yıl İngilizce oluyordu, ancak bu yıl indirilen İngilizce belgenin altındaki belge doğrulama açıklamaları her ne akla hizmet ise İngilizce değil, sadece Türkçe.
-
@elma ama bu yıl ingilizce alıp sorun yaşamayan da birçok insan oldu
-
Arkadaşlar Ucsis aşamasında affidavit of support ile ilgili bilgisi olan var mi? Yakin tanidigin veya arkadasin iliskiye olan sahitligi ile ilgili bir yazi mesela. Turkce olup cevrilmesi mi gerekiyor? Var mi submit eden bunu?..
-
Arkadaşlar çok şükür onay maili geldi , evraklarda dün ekleme yapmadım.Hepsi Turkce adli sicil kaydı ingilizce idi bu sekilde sorun çıkmadı inşallah en kısa zamanda herkes sürecini bitirip vizesini alır.
-
@bologna gözünüz Aydın çok şükür diyelim kurtardınız
-
Sırada bekleyen bi benmi kaldım bu hafta bekleyen kimse varmı daha
-
@cokbekledik86 bir siz kaldınız galiba ve eğer siz de ingilizce yuklediyseniz öylece bırakın sonra süreniz değişmesin sizin tarihte baya yaklaştı
-
@bologna Gözünüz aydın tebrikler
-
@bologna ben hem ingilizce hem Türkçe yükledim adli sicil kaydı sadece e devletten alınmış ingilizce bakalım ne olucak belki bir dahaki hafta cuma kılı kılına yetişir bana olmadı pazartesi inşallah
-
Bide randevü emailleri gelmeye başlasa @GMT arkadaşımızın randevü tarihi gelmesi gerekirdi en azından o sürecide öğrenmiş olurduk
-
@sertas çok sağolun darısı randevu mailini görmeye :)
-
@bologna evet şimdi sıra ona geldi hayırlısıyla onu ve mülakatı da sorunsuz atlatalım inşallah
-
@bologna, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar çok şükür onay maili geldi , evraklarda dün ekleme yapmadım.Hepsi Turkce adli sicil kaydı ingilizce idi bu sekilde sorun çıkmadı inşallah en kısa zamanda herkes sürecini bitirip vizesini alır.
Hayırlı olsun. İnşAllah bizim de bir an önce onaylanır.
Sonuçta nasip :)
Hayırlısıyla herkes vizesini en kısa zamanda alır inşAllah. -
@cokbekledik86, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@bologna ben hem ingilizce hem Türkçe yükledim adli sicil kaydı sadece e devletten alınmış ingilizce bakalım ne olucak belki bir dahaki hafta cuma kılı kılına yetişir bana olmadı pazartesi inşallah
Hayırlısıyla sıra gelince sizin de, bizim de hemen onaylanır inşAllah.
-
@MYusuf sizin dosyayı da inşallah hemen onaylarlar genel olarak geçmiş yıllara da baktığımda Mayıs itibariyle NVC ve konsolosluklar hızlanmaya başlıyor.
-
@sertas inşallah en kısa sürede o da olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum