[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Oneirou evet olmayacak...
-
@Oneirou evet, sadece mülakat bekleyeceksiniz.
-
Anladım. Teşekkürler.
-
Merhaba sanırım mulakat tarihi aldık ama nereden kontrol ediyoruz acaba
Meail geldi ve Statumuz transit olmus -
Hayırlı olsun mülakat alanlara. Kazandığınız sayfadan kontrol edeceksiniz.
Umarım formu onaylanmış olan herkes almıştır. Yeterince dağıtılmıştır.
-
-
Bu ileti silindi! -
Excel listesine gidip mülakat tarihimi işleyeyim dedim, birisi çoktan işlemiş. Geçenlerde telegramda CN min 158XX olduğunu söylemiştim ertesi gün biri onu da excele işlemişti. Ne kadar proaktif bir grup burası, herkes jet hızında :D
Umarım bekleyen herkes mülakat tarihini ve vizesini alır :smiling_face_with_halo: -
Mülakat alan en büyük CN kaç acaba ?
-
geçen ay full liste yayınlandı mülakat alan CNler şeklinde. O dataya nereden ulaşabiliriz sn @gucarslan ya da elinizde varsa buradan paylaşabilir misiniz.
-
Hayırlı olsun herkese. @megatron'a da :)
Kaç kişiye mülakat verildi? -
Mülakat alanların yolu şimdiden açık olsun. Mülakat Cn’si büyük olan kimler var acaba? Bi ihtimal 19-20xxx k kara yaklaştı mı acaba?
-
@yesilturk, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Kaç kişiye mülakat verildi?Megatron mülakat tarihini aldıysa şimdiye baklava dağıtması lazımdı ama sesi bile çıkmadı :1st_place_medal:
-
@yesilturk, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Kaç kişiye mülakat verildi?Çok sevindim ay başında dağıtılır diye bekliyordum ben bile heyecanlandım 🤩 Umarım Haziran ayı bol mülakatlı geçer🙏🏻 Ayrıca @Megatron a da sevindim. Diğer arkadaşlar da aldılar mı acaba @smartcells @berke1998 özellikle merak ediyorum
-
@dytmelek çok az kişi aldı ve büyük bir çoğunluğun motivasyonu kalmadı maalesef. Ankara mülakat dağıtmadı, koklattı.
Mülakat alan herkesi tebrik ederim, hayırlı olsun.
-
Merhabalar 145** daha mülakat maili veya bir değişiklik olmadı acaba mülakatlar bir kerede mi dağıtılıyor haziran için dağıtıldı mı yoksa pazartesi devam eder mi şimdiden çok teşekkürler. Mülakat alanları tebrik ederim hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
-
@Stiff az kişiye mülakat dağıtıldığını bilmiyordum gerçekten üzüldüm, belki ay başında devamı gelir 🙏🏻 Mülakat alan herkesin vizesine kavuşmasını temenni ediyorum
-
@Stiff herkese haziranın 2 sine mülakat verilmiş. Acaba ileriki günlerde yeni mülakatlar açıklanır mı sonuçta Haziran 1 günden oluşmuyor 🤔 yoksa temmuza mı kaldık :/
-
@gucarslan KCC bugun bu emaili atti bana:
KCC'nin ne yaptigi belli degil...
"Thank you for your inquiry.
In order to continue processing your case, all documents should be submitted as attachments to your email to ensure they are properly received. We ask that you use the following method to name and attach your files: • Your DV case number; • The full name of the applicant whose document you scanned; and • The document name or form number. For example: 2021AF00938653_John_Doe_Passport.pdf 2021AF00938653_Jane_Doe_Birth_Certificate.pdf Use your case number as the subject of the email. The maximum email size is 30MB. If the total size of your attachments is larger than 30MB, send multiple emails using your case number as the subject of each email. Please send your documents for KCC review only after you have collected all of the required documents for yourself and all accompanying family members. Send documents only to the [email protected] email address. Documents photographed or scanned with a mobile phone are acceptable, but every document must be fully legible. Illegible or incomplete documents must be re-submitted and will delay processing of your case."
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum