@vartorian
Merhaba,
Sektorden bir meslektas gormek guzel! Yukarida listelediginiz her bir Tedarik Zinciri gorevini (ve daha fazlasini), hem Turkiye hem de ABD'de ayrica yaptim. Bu sene 13. cu yilim olacak (Otomotiv) tedarik zinciri alaninda.
Turkiye'de Ingiliz bir firmada 7-8 sene calistiktan sonra, ayni firmanin NC eyaletindeki ABD fabrikasina L1 vize araciligi ile 2017 yilinda transfer oldum. Cok yakin gecmis bir zamanda ise calistigim isyerinin sponsor oldugu "permanent residency (Green card)" islemlerimiz tamamlandi ve o sayfayi da kapatmis olduk. Yesilkartforum'umuz da ise forumun ve sunucularin kurulumu, bakimi, guncellemesi vb teknik konulari gonullu olarak yurutuyorum. Bu sekilde kendimi tanitmis olayim.
Su link te, otomotiv sektoru altinda biraz meslege deginmistim.
Bu linkte ise L1 vizesi hakkinda actigimiz konu bulunuyor. Isveren araciligi ile Green Card konusu ise suradaki linkte.
Eger L1 transfer vizesi ile ABD'ye gelecekseniz, muhtemelen bizim gectigimiz benzer yollardan gececeksinizdir diye tahmin ediyorum. Hayirli olsun ve simdiden bol sanslar. Akliniza takilan bir konu olur ise memnuniyetle hem ben, hem diger forumdaslar cevap vermeye calisir.