DV2023 Sohbet Odası
-
@oznyldrm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese selam. Bir sorum olacak. Belki daha önce de sorulmuştur. GC eşime çıktı diyelim ama o gitmek istemiyor ve boşanmadık da ben mülakata tek başıma gidebilir miyim.
Hayır. Asıl talihli vize almadan diğerleri vize alamaz. Aynı şekilde asıl talihli Amerika'ya giriş yapmadan diğerleri giriş yapamaz. Tabi haliyle greencard da basılamaz.
Yani eşinize çıkarsa, mülakata girip vize almalı, sonrasında ülkeye giriş yapmalı. Girdikten ve kartlarınız basıldıktan sonra yollarınızı ayırabilirsiniz.
-
@LoneStar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban Çıkar muhtemelen. Çünkü random değil çekiliş
Random değil de nasılmış peki? Amerika'da dayım falan varsa haberim olsun yani.
-
@materialist iş hayatındaki vasıfsızlığına rağmen her geçen gğn daha da yükselen beceriksiz yöneticilerin varlığına ve gebzedeki iş hayatının "mandıra" kıvamında olduğuna tüm kalbimle katılıyorum. Zira tam 10 sene çalıştım o bölgede ama ülkemiz coğrafyasının da hakkını vermek gerek bence :) muazzam sahillerimiz var gerçekten :)
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Mehmet-Ali-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba iyi günler herkese. Mayısın 12sinde askerim seçilsem bile diğer işlemler için vaktim kalmıyor, bu şansımı kaybetmemek için nasıl bir önlem almalıyım.
7 Mayıs'ta kazanırsan askere gitmeden önce ds260 formunu doldurursun. Sorun olmaz.
Mayıs'ta case number 1 ile bile kazansan en erken 1 Ekim 2022'de mülakat olur. Zaten 1 Ekim 2022 ile 30 Eylül 2023 arasında mülakata girme şansın oluyor. O zamana kadar askerlik biter herhalde :)
Ayrıca mülakat geldiğinde askerde bile olsan izin alamıyor musun? 1 ay hatta belki daha öncesinde mülakatın belli oluyor zaten.
Merhaba,
Mülakat günün ne zamandı? haber bekliyoruz senden unutma lütfen 😊Daha çooook var mülakata. 26 Mayıs :)
Bunada şükür bizim ki belirsiz 🙄
-
Arkadaşlar aranızda hiç schengen vizesine başvuran oldu mu? Schengen olmayan ama avrupa birliğine üye bir ülkede oturum iznimiz varsa reddedilme şansımız hala var mı?
-
@oznyldrm Eğer eşine çıkıp gitmezse sende gidemezsin. Yani kura kime çıktıysa ilk olarak o kişi girmeden aileden başka kimse giremez
-
Herkese hayırlı akşamlar bugünde geçti günler geçtikçe heyacan artıyor Allah nasip ederse ben ve ailem hazır bekliyor.rabbim tüm Candan isteyen kere nasip eylesin.
-
@uzaysan Irlanda'dan bahsediyorsunuz sanırım. Doğru mudur?
-
sonuçların açıklanacağı güne kalan süre azaldıkça ben de "cıkmayacagı" hissi daha agır basmaya başladı. hayrolsun :)
-
@datanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan Irlanda'dan bahsediyorsunuz sanırım. Doğru mudur?
Evet.
-
herkese selamlar ben konu ile alakasız birşey soracam bilen kişilerden bilgi istiyorum rica edersem. turist vizesi görüşmesine katılacam yakında ancak pasaportum mülakat tarihimden 5 ay sonra bitiyor. uzatma fırsatı bulamadım acaba pasaportun süresi sorun olurmu?*
-
@uzaysan Irlanda'da oturum ve çalışma iznin var ise Schengen alman çok zor değil. Gerekli evrakları verdiğin sürece red alma ihtimalin çok düşük. İrlanda'da çalışmaya başladıktan 6 ay sonra başvurmanızi öneririm. Öncesinde basvurmakda mümkün ancak, İrlanda'ya geri döneceğinizi kanıtlamak açısından 6 ay gibi bir süre beklemek faydalı olur.
-
- eşim filipin uyruklu. filipinler ve türkiye vatandaşı.filipinler kotasından basvuru yapamıyor. filipinler dolu. ikimizde türkiye kotasından basvuru yaptık.eşim çift vatandaş. buna karşı ekstre bir belge isteniyor mu
eşim doğum belgesini filipinlerden mi alması gerekli. - alınan belgelerde apostil şartmı ?
3.8 mayısda sonuç açıklanıyor. eğer çıkarsa ds260 formu kacgün sonra aktif hale geliyor. - toplam 4 kişilik bir aileyiz. dc260 formunda cocuklara ait pasaport bilgileri girilmesi sartmı ?
- green card cıkarsa sadece basvuran mı green card alıyor.yoksa tüm bireylere green card geliyor mu
- eşime cıksa benim ve eşimin calısma izni oluyor mu. yoksa sadece green card çıkanınmı oluyor.
- ikimizde çalışacağız orada. çocuklar için tam gün okul varmı ?
- benim pasaport tarihim 23 mayısda bitiyor.8 mayısda cekiliş var.çıkarsa yeni pasaport alıcam. ds260 formuna yeni pasaport bilgilerini yapıcam. bu bir problemmi.
teşekkür ederim :)
- eşim filipin uyruklu. filipinler ve türkiye vatandaşı.filipinler kotasından basvuru yapamıyor. filipinler dolu. ikimizde türkiye kotasından basvuru yaptık.eşim çift vatandaş. buna karşı ekstre bir belge isteniyor mu
-
aklımda deli sorular.
Unganlar GC kazanırsa sağlık kontrolünü nerede yapacaklar?
sağlık kontrolü için para ödeyecekler mi?
daha da önemlisi randevu alacaklar mı?:) :)
-
@Rüştü-Gürbüz teşekkürler
-
@december 1 yıl tr de kalmasını istiyorum. once gidip orada bi düzen kurmak mantıklı. ama anladığım kadar ile direk götüremiyorum. vize işlemleri gerekiyor. oda çok uğraştırır. beraber götürmek mantıklı oldu
-
@datanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan Irlanda'da oturum ve çalışma iznin var ise Schengen alman çok zor değil. Gerekli evrakları verdiğin sürece red alma ihtimalin çok düşük. İrlanda'da çalışmaya başladıktan 6 ay sonra başvurmanızi öneririm. Öncesinde basvurmakda mümkün ancak, İrlanda'ya geri döneceğinizi kanıtlamak açısından 6 ay gibi bir süre beklemek faydalı olur.
Teşekkür ederim.
-
@SUAT-GUNAY onlar zaten Usa vatandaşıdır abi
-
Arkadaslar merhabalar konudan alakasiz olarak bir sey sormak istiyorum.2 ay once evlendim esim amerikan vatandasi.Avukat ile islemlere baslamamiz icin sponsora ihtiyacimiz var bu konu hakkinda bilgisi olan ya da yardimci olabilecek varsa bilgilendirirse sevinirim
-
@mhklmaz sorununuzu https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik başlığı altında sormanız daha uygun olur. Burada çekilişi kazanmak isteyen başvuru sahiplerine bilgilendirme yapılıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum