[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@crazycells bir sorum olacaktı sizlere
Gc son bültende 2019 için Avrupa dan toplamda 30bin kişiye vize vereceğini gösteren bir tablo yayınladı yani ülke ülke kaç vize vereceğini gösteren bir tablo eğer yanlış anlamadıysam ..acaba bu tablonun 2018 yılı için olanına ulaşma imkanımız yok mu ? Çünkü 2017 ağustos bülteninde mevcut değil bu rakamlar .. -
@kevin2018 2017 temmuz bülteninde açıklanmış
-
@kevin2018 30K kişi bence tüm EU'dan seçilen kişi sayısıdır. EU vize kotası eski yıllarla kıyasladığımızda ortalama 20K kişi. (+-1500 kişi payını da göz önünde bulundurmak şartıyla tabi)
-
-
Arkadaşlar 6 agustosda greencard vize görüşmem var evraklarım tam herhangi bi adli durum olayım yok yanlış bilgide vermedim bu ret yiyenler neyden yiyo 2. kez soruşum ama içimi biraz rahatlatmak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
-
@onur Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Arkadaşlar 6 agustosda greencard vize görüşmem var evraklarım tam herhangi bi adli durum olayım yok yanlış bilgide vermedim bu ret yiyenler neyden yiyo 2. kez soruşum ama içimi biraz rahatlatmak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
Mulakatla ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri -
@kevin2018 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells bir sorum olacaktı sizlere
Gc son bültende 2019 için Avrupa dan toplamda 30bin kişiye vize vereceğini gösteren bir tablo yayınladı yani ülke ülke kaç vize vereceğini gösteren bir tablo eğer yanlış anlamadıysam ..acaba bu tablonun 2018 yılı için olanına ulaşma imkanımız yok mu ? Çünkü 2017 ağustos bülteninde mevcut değil bu rakamlar ..beni tag'lemissiniz diye yazayim dedim, diger arkadaslar sagolsunlar cevap vermisler zaten, ben de onlara katiliyorum :)
sayin @aytac59 'un dedigi gibi gecen yil bir onceki bultendeydi veriler, sayin @entelman 'in dedigi gibi o sayi secilen kisi sayisi, vize verilecek kisi sayisi degil. Zaten ulkelere ya da bolgelere verilecek vize sayisiyla ilgili resmi bir aciklama da yapilmiyor. -
Bülten açıklandığından beri birşey yazmaya elim gitmiyordu. Ne diyelim kısmetimiz değilmiş ABD. Gidenlere, gideceklere hayırlı olsun, yolları bahtları açık olsun. Benim gibi hayaller kurup gidemeyenler geçmiş olsun, ucundan kaçıranlara Allah sabır versin.
-
ABV TRUMP.
hayatımla oynadın.
ayagını kaydırcam senin. -
@asilcenk Merhaba; Yeni göçmen yasa teklifi RAISE nin senatodan geçme olasiliği hakkinda bir fikriniz varmıdır? Geçerse Dv2019 kazananlari nasil etkilenir? Bu konuda sorularima cevap verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
-
O yasa 30 Eylül 2018 akşamına kadar geçerse etkiler. 1 Ekim 2018 günü geçerse etkilemez.
-
@kuzeyyuzu Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@asilcenk Merhaba; Yeni göçmen yasa teklifi RAISE nin senatodan geçme olasiliği hakkinda bir fikriniz varmıdır? Geçerse Dv2019 kazananlari nasil etkilenir? Bu konuda sorularima cevap verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Sayin @kuzeyyuzu , su konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/333/cesitlilik-vizesinin-green-card-lotosu-kaldirilmasi-ile-ilgili-yasalar-ve-durumlariForumdaki son gorus, yeni bir gocmenlik yasasinin Kasim secimlerinden once gecmeyecegi yonunde...
-
Tesekkurler
-
2020 green card çekiliş tarihi ne zaman arkadaslar lütfen bir cevap verin? diğer yıllara göre olan zamanıyla
-
@fırat-aydoğmuş Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
2020 green card çekiliş tarihi ne zaman arkadaslar lütfen bir cevap verin? diğer yıllara göre olan zamanıyla
Resmi aciklama Eylul ayinda yapilacaktir, tahmini basvuru sureci Ekim-Kasim aylarinda olacaktir. Ara ara forumu takip etmeniz yeterli, zaten sitenin ustunde duyuru olarak da farkedersiniz...
-
Tesekkur ederim cevabınız icin.
-
sayin @crazycells , bizim yasadigimiz bu secilip cagirilmama durumu (25k uzeri secilenlerin kalmis olmasi) diger amerika visa turlerini (orn, turist ogrenci vb.) etkiler mi. soruyu sormamin sebebi ozellikle Schengen, Canada, Australia... gibi ulkelerin bu aralar TR deki basvurulara daha fazla 'geri ulkeye donme' garantisi istemeleri ve ozellikle de o ulkelere herhangi bir 'gocmenlik' basvurusu yapip da red alanlarin tekrar diger visa turlerinde problem yasamalari.
biz de bu duruma uyuyoruz mu, sonucta bir GC ile bir 'gocmenlik' vizesi icin bir form doldurdum, ama sira gelmedigi icin visa red/kabul olayi yasanmadi. ve simdi de amer'kaya F1 visasi icin basvurmak istiyorum? -
evet etkiler. tescilli birer göçmen adayıyız. yani şu demek oluyor " ben fırsatını bulduğumda amerikada yaşamak istiyorum" burda tutacak güçlü nedenler olması lazım .
-
Arkadadlar 2018 Dv 2018 kazanan numaralar kaclarda kaldi?? Ve bu numaralar kesin mi yoksa diger numaralarin hada sansi var mi?
-
@md_md Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
sayin @crazycells , bizim yasadigimiz bu secilip cagirilmama durumu (25k uzeri secilenlerin kalmis olmasi) diger amerika visa turlerini (orn, turist ogrenci vb.) etkiler mi. soruyu sormamin sebebi ozellikle Schengen, Canada, Australia... gibi ulkelerin bu aralar TR deki basvurulara daha fazla 'geri ulkeye donme' garantisi istemeleri ve ozellikle de o ulkelere herhangi bir 'gocmenlik' basvurusu yapip da red alanlarin tekrar diger visa turlerinde problem yasamalari.
biz de bu duruma uyuyoruz mu, sonucta bir GC ile bir 'gocmenlik' vizesi icin bir form doldurdum, ama sira gelmedigi icin visa red/kabul olayi yasanmadi. ve simdi de amer'kaya F1 visasi icin basvurmak istiyorum?Green Card lotosundan secildiginizi ve DS260 formunu doldurdugunuzu her zaman bilecekler. Gocmenlik isteginiz artik sayin @metert 'in dedigi gibi tescilli :) Ama bu cok buyuk bir dert degil, zaten butun basvuranlara ayni sekilde yaklasiyorlardi, vize alabilmek icin ulkeye geri doneceginizi gostermeniz lazim.
Sizin sansiniz F1 vizesi, eger master veya doktora yapacaksaniz vermeleri olasi, dil okulu ise sansiniz dusuk olabilir, yani vizeyi alabilmek icin Turkiye'ye geri doneceginize dair pek cok nedeniniz olmali ve onlari ikna etmelisiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum