Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri
-
@orhan-cabarov limitli kredi karti gibi dusunun, harcamalarinizi yapın ve zamanında odeyin. Eski yazılarda bir harcama ornekleri olacak, bu isi benden daha iyi anlatan insanlar var Allah'tan grupta
. Yeni hayatınızda basarilar. -
Chase'den sapphire banking account açmaya çalışsam açabilir miyim sizce? Ayda en az 1-2 wire transfer geliyor hesabıma ama bu hesapta incoming wire transfer fee yokmuş. Bofada şimdiden wire transfer için $63 (3 international 1 domestic-imsi) harcadım o yüzden canımı yakıyor bu durum. Hesap aidatı $25 ama sırf bu zaten büyük ölçüde aidatı öder.
-
@cnpist Teşekkür ederim hocam.
-
@isik 75000 dolar ya da üzeri mevduat varsa, veya her ay 25 dolar ödemeyi göze alıyorsanız bence açmamaları icin bir sebep yok. Yalnızca Chase’de hesap açarken Green Card üzerindeki bir bilgiyi kullanmışlardı. Hesap açmaya giderken kartınızı yanınızda bulundurmanızda fayda var.
-
@orhan-cabarov Hayırlı olsun. Verdikleri kart da kredi kartı. Türkçe ismi “Nakit Blokeli Kredi Kartı”. Bloke edilen tutar kadar limitin vardır, kredi puanınız olmadığı icin eger ki borcunuzun tamamını ödemezsen banka direkt bloke ettiği meblağdan borcunu tahsil eder. Böylelikle kredi kartında batma söz konusu olmaz.
- Ayda Fico oluştuktan sonra bankayı arayıp blokeyi bozmalarını talep edebilirsin.
-
Bu ileti silindi! -
@uaa491 6 adet ileti yukarıya çıkarsanız orada 2 gün önce giden kişinin iletisini okuyabilirsiniz.
-
@ayvalik10 evet gördüm o iletiyi, benim sorumun cevabını karşılamadığı için ek olarak sordum. Benimkisi aslında biraz daha farklı bir soruydu. Adresten ziyade, SSN daha gelmeden hesap açılıp açılamadığını merak ediyorum.
-
@uaa491 BofA açıyor, bankaya bağlı.
-
@uaa491 şubeden subeye değişiyor. Ben BofA’da hesap açarken SSN ve Proof of Address mutlaka istediler.
-
-
@sono Çok teşekkür ederim Mustafa.

-
North bergende boa için randevu alıp gittim ve bana hesap çeşitleerini göstwrdiler bende cheking hesabı istedim 4 günde debit kart elime geçti hesap açarken sadece pasaport adres tel ve e mail istedi kredi kartı da istedim 3 ay sonra verebiliriz dedi
Ardından 4 mayıs a randevu oluşturdu anladığım kadarııyla her şubede işler ayrı yürüyor -
Arkadaslar ,hangi kredi kartini kullaniyorsunuz? Herhangi bir avantajini goruyormusunuz? American expressed basvurmayi planliyorum ama senelik cok yuksek ucret odemek istemiyorum.
-
@HockeyUmpire2 Ben BOFA kullanıyorum. Kredi skoru artması için kullanıyorum ama 6 ay sonra skor oluşuyor. Hesabımda para olduğu için ücret almıyorlar benden.
-
@HockeyUmpire2 BOFA travel ve Chase freedom unlimited. BOFA ilkmkart ve Amerika dısında kullanımında ucret farkı yansıtmıyor ama Chase kullanırsan yurtdısı kullanım ucreti aliyor. Esimde Chase sapphire var, senel 90 dolar ucreti var ama o yurtdısı kullanımda ucret odemiyor. Her ikisinde de cash back var. Chase i bu sene aldim, iyi bir banka oldugu icin. Sanırım iki kartla idare edecegim, fazlasına gerek yok artık. Her iki krtta bu sene limit artisi otomatik kendisi yaptı, benim talebim dahi olmadı. Hatta Chase 6 ay olmadan arttırdı.
-
BOFA Cash Reward kullanıyorum, memnunum...ancak kredi kartlarının usturuplu kullanılması halinde tüm bankaların bu hizmetlerinin yeterli olacağını da düşünüyorum.
-
Usada banka hesabı açmak ve kredi kartı almak için. Şartlar nedir ben 2 ay oldu geleli buraya henüz ssn numaram yok
-
@emirgenco amerikaya girdikten 21 gün içinde gelmezse ssn ofisine gidip talep açman gerekiyor sen nasıl gözden kaçırdın hemen pazartesi günü gitmelisin.
-
@ayvalik10 abi gözden kaçırmadımda evlenmeden ssn alınırsa. Green card evraklarını gönderirken yeniden veriliyormuş o yüzden almadım bende green carda başvururken yaparım diye düşünmüştüm
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum