Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Selam dostlar,

    Yillardir kullandigim bir methodu sizlerle paylasmak istiyorum. Bu yolu kullanarak aylik odediginiz banka hesap isletim ucretlerinden kurtulabilirsiniz. Her hesap ayni olmayabilir fakat kendim yillardir Chase'de kullaniyorum ve Bank of America'da da denedim calisiyor.

    Oncelikle hesabinizda masraf odememek icin yapmaniz gerekenleri inceleyin. Eger hesabinizda yuklu miktar bulunduruyorsaniz zaten islem ucreti odemeyeksiniz. Diger bir yontem de Direct Deposit denilen maasinizi is vereninizin direk hesabiniza yatirmasi durumu fakat ben calismadigim icin boyle bir durum soz konusu degil ama bu yolu kullnarak isletim ucreti odemeyecegiz ☺

    Yapmaniz gereken Apple Wallet uygulamasi veya CashApp kullanmak her ay duzenli olarak Apple Wallet'a 5-100 arasi bir miktari transfer ediyorum sonra tekrardan yatirdigim parayi geri hesabima geciyorum. Bu arada yapacaginiz transferler tamamen ucretsiz.

    Jan 22, 2021 Cash AppCash Out VISA DIRECT CA **** 01/22 (...***)
    Card $5.00
    Jan 21, 2021 Apple Cash TRANSFER
    ACH credit $50.00

    Bu islemler sonrasinda 2 yildan uzun bir suredir islem ucreti odemiyorum. Bu islemi Robinhood'a para gondererek de yapabilirsiniz.

    Yeri gelmisken CashApp'den soz edeyim. Bitcoin ve Hisse Senedi alip satabileceginiz ve ucretsiz para transferi yapabileceginiz bir platform Paypal'a rakip olarak cikti. Katilmak isteyenler AppStore'lerden indirebilecegi gibi paylastigim linki takip edip $5 odul kazanabilir. Cash App Ref Link

    • Konuyu daha once gormemistim eger onceden acildiysa kusura bakmayin.

  • @YollardakiAdam Bende Paypal ve CashApp kullananlardanim. Paypal'i genelde online alisverislerde kredi karti bilgilerimi vermek istemedigim zamanlarda kullaniyorum. CashApp ise uzerimde nakit para tasimamak icin kullaniyorum. Arkadaslar arasinda para alisverislerinde, ortak hesap odemelerde genelde kullaniyoruz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

36
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum