Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 + 4 + 8 + 4 + 4 adet)
-
@mysea Ailecek hastalığa yakalanıp geçirmiş olduğunuz için "geçmiş olsun" diyemiyorum.
Allah, tekrarından ve başka hastalıklardan sizleri korusun.
Omircron varyantımıydı? -
Herkese iyi dileklerden dolayi tesekkurler!
Ben asiliyim, esim ve oglum asisizlar. Eve Covidi ben getirdim. 😀 Hastalik ve symptoms bende daha agir oldu, yaklasik 10-12 gun surdu. Esim ve oglum da daha hafifti ve sadece 4-5 gun surdu onlarda.
Artik asi olayindan daha cok suphe etmeye basladim 😁😁😁
-
4 adet test kiti bugun kargo ile elimize ulasti, herhangi bir ucret odemedik.
Son kullanma tarihi Aralık 2022.

-
Bakalim bizim paketler ne zaman gelecek ? Vaccinemat lar yakinda yerlestirilmeye baslar . BU bir alistirma donemi olcak sanirim
-
@mysea, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
Herkese iyi dileklerden dolayi tesekkurler!
Ben asiliyim, esim ve oglum asisizlar. Eve Covidi ben getirdim. 😀 Hastalik ve symptoms bende daha agir oldu, yaklasik 10-12 gun surdu. Esim ve oglum da daha hafifti ve sadece 4-5 gun surdu onlarda.
Artik asi olayindan daha cok suphe etmeye basladim 😁😁😁
tekrardan gecmis olsun sayin @MySea , sigara kullaniyor musunuz? veya baska solunum yollariyla ilgili rahatsizliklariniz mevcut mu?
-
bana da ancak gecen hafta ulasti kitler... mor kare icine aldigim yerden de gorulebilecegi gibi 2-30 C arasinda saklanabilir... Yani evde isi ve isik kaynaklarindan uzak, serin bir kose bu sicakligi saglamak icin yeterli olur...

-
@crazycells Sigara kullanmiyorum. 10 yil once birakmistim.
-
@mysea geçmiş olsun abi ben şükür hala covid olmadım
-
Tesekkurler, atlattik gecti gitti...
No more mask, no more vaccine, no more social distancing...Back to normal life 🤣
-
Bir ay oldu Halen bana test kiti ulaşmadı. Bakalım inşallah ulaşır
-
@mysea harika bıktık artık bu illletten zaten
-
@redsat2000 gelir abi inşallah
-
@redsat2000 Benimde bir ayı geçti derken bugün test kitleri geldi. Size de umarım en yakın zamanda gelir.
-
Benim test kitlerim de dun geldi. Insallah hickimse kullanmak zorunda kalmaz
-
@erdokhan amin
-
@buay, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
@redsat2000 Benimde bir ayı geçti derken bugün test kitleri geldi. Size de umarım en yakın zamanda gelir.
@buay Cok tesekkurler
-
Önümüzdeki haftadan itibaren, ilk test kitlerini alanlar ikinci bir 4’lü test kiti için sipariş verebilecekler (ucretsiz)
-
İkinci test kitlerimiz de 4’lü olarak ulaştı.
SKT: Ağustos 2022
-
Bize hala birincisi bile ulaşmadı umudu ben kestim
-
Valla banada hiç. Test kiti gelmedi hala
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg