@BelmaSarvan, içinde söyledi: 1 Milyon Kitap Projesi (Kitapsız ev kalmasın!)
@crazycells Merhaba, benim de katkım olsun isterim.
Elinize saglik! Direkt yukaridaki sitedeki yonlendirmeleri takip ederek katkida bulunabilirsiniz.
Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz.
Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim.
Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu.
İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
Klima Santrali Ustası Aranıyor
Çalışma Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
İş Tanımı
Firmanin Phoenix, AZ’de bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere; klima santralleri (AHU),
havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında deneyimli Klima Santrali Ustası aramaktayız.
Görev ve Sorumluluklar
Başvuru ve İletişim
Başvurularınızı özgeçmişiniz ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgilerine gönderebilirsiniz.
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.gmcair.com
Merhabalar size mail attım.
ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
Selamlar,
Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
Merhaba,
Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum
Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir.
E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım.
Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
Teşekkürler.
@BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
@caglaror, içinde söyledi: Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
Gecen haftalarda mangal tadinda bir toplanti yapildi. Aileler de katildi.
Merhaba bu toplantı grubu ile ilgili bilgi alabilir miyim Austin de yaşıyoruz eşim yazılımcı
Selamlar. Ben Selin. Kensington, Brooklyn’deki merkezi konumdaki odamı 10 Aralık- 25 Şubat tarihleri arasında kiralıyorum. Aylık ücreti tüm faturalar dahil, 1350 dolardır. Oda güvenli, temiz ve sakin bir muhittedir. Aynı zamanda Coney Island Avenue (merkez, ucuz alışveriş), Ditmas Avenue, Cortelyou Avenue (Cafeler, barlar) Ocean Parkway gibi önemli yerlere, Q ve F trenlerine ve otobüslere sadece yürüme mesafesindedir. Single family house içerisinde ferah, geniş, full döşeli bir odadır. Fiyatlar tek kişi üzerindendir. Tarihler esnektir. Kişi sayısı üzerine gerek olursa konuşulacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir. IMG_9918.jpg IMG_9915.jpg IMG_0300.jpg IMG_9936.jpg IMG_0289.jpg
Boston’da E-2 Yatırımcı Vizesine Uygun Satılık Turk Restorani ve Coffee Shop
Herkese merhaba,
Boston’ın gözde ve merkezi bir lokasyonunda, yıllardır başarıyla işletilen bir Turk restoranı ve hemen yanındaki butik kahve & tatlı dükkânımiz satışa sunulmuştur. Sağlıklı, ev yapımı lezzetler ve özgün tatlı-kahve konsepti ile güçlü ve sadik bir müşteri kitlesine sahip bu işletmeler, kârlı ve oturmuş operasyonlarıyla öne çıkmaktadır. Satış, tüm ekipman, marka hakları ve mevcut operasyonla birlikte devredilecektir. İşletmeler, E-2 yatırımcı vizesi başvurusu için gerekli tüm kriterleri karşılamakta olup, geçiş sürecinde satıcı tarafından tam destek sağlanacaktır.
Ilgilenenler bana ulasabilir.
Merhabalar
Haftanin birgunu yaklasik 5-6 saatlik IT destegi verebilecek ( bilgisayar destegi- acil durumlarda uzaktan telefonla destek verilecektir.) takim arkadasi ariyoruz. Ogrenciler, part-time is arayanlar da iletisime gecebilirler.
Saygilar..
Bugün itibariyle ABD'deki her ev, devletin resmi sitesinden 4 adet ücretsiz COVID ev test kitlerinden sipariş edebilir.
Bu da direkt USPS linki: https://special.usps.com/testkits
Ev testleri evde hızlıca yapabileceğiniz antijen testleridir ve yarım saat içerisinde sonuç verir. Bu testler PCR testi olmadığından kiti bir laboratuara götürmenize gerek yoktur. Bu testleri;
ateş, boğaz ağrısı, burun akıntısı, tat veya koku kaybı gibi semptomlar yaşıyorsanız,
COVID-19 pozitif biriyle yakın temasta bulunmanızın üstünden en az 5 gün geçtiyse,
Özellikle aşısız kişilerin bulunduğu kalabalık ortamlarda bulunduysanız,
yapmalısınız...
Eğer testiniz pozitif çıkarsa kendinizi diğer insanlardan tecrit etmelisiniz: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/your-health/quarantine-isolation.html
Size en yakın aşı merkezini bulmak için:
Güncellemeler:
Guncelleme (7 Mart 2022): 2. tur test kitleri siparis verilebilir (hane basina 4 adet)
Guncelleme (16 Mayis 2022): 3. tur test kitleri siparis verilebilir (hane basina 8 adet)
Guncelleme (31 Agustos 2022): 3 tur test kitlerini (4+4+8) henuz almayan kisilerin siparis vermesi icin son 2 gun. Federal odenek bittiginden bu ucretsiz program sona erecek.
Guncelleme (15 Aralik 2022): 4. tur test kitleri siparis verilebilir (hane basina 4 adet)
Guncelleme (25 Eylul 2023): 5. tur test kitleri siparis verilebilir (hane basina 4 adet)
Sayin @crazycells gectigimiz 2 haftalik surecte ailecek Covid gecirdik. Once ben yakalandim, sonra esim ve oglum. Evde test kitleri kullandik ve ayrica ben PCR testi oldum, sonuclar positive idi. Neyse 2 haftalik bir surecte evde hastaligi ve symptomslarini atlattik.
Soru: Hepimiz bunu atlattigimiza gore, onumuzdeki 6-9 ay boyunca "good to go" olduk mu? Yani dogal olarak immunity olusmus olmasi baglaminda soruyorum?
@mysea Kardeşim çok geçmiş olsun. Umarım ailecek herşey yolundadır.
Bugün 4lü setten ben de sipariş verdim. Elimizde bulunsun. Salgın heryerde hızlı ilerliyor. Geçen hafta yakınımızdaki kilisede 20 kişi Covid oldu. Rahip ve ailesi dahil.
Merak ettigim bir konu var. Saklama kodullari nasil olmali ve son kullanma tarihi hakkinda bilgisi olan var midir?
@mara, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
Merak ettigim bir konu var. Saklama kodullari nasil olmali ve son kullanma tarihi hakkinda bilgisi olan var midir?
@mara Steril bir muhafazali test kiti olmasi lazim. Normal oda sicakligi kosulunda saklanir sanirim. Kitlerin tarihleri konusunda emin degilim gelince buradan bildiririm.
Cok tesekurler ayrica gelen mail address proof olarakta kullanilabilir.
@mysea, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
Sayin @crazycells gectigimiz 2 haftalik surecte ailecek Covid gecirdik. Once ben yakalandim, sonra esim ve oglum. Evde test kitleri kullandik ve ayrica ben PCR testi oldum, sonuclar positive idi. Neyse 2 haftalik bir surecte evde hastaligi ve symptomslarini atlattik.
Soru: Hepimiz bunu atlattigimiza gore, onumuzdeki 6-9 ay boyunca "good to go" olduk mu? Yani dogal olarak immunity olusmus olmasi baglaminda soruyorum?
gecmis olsun sayin @MySea, 2. asiyi veya olduysaniz booster asiyi en son ne zaman oldunuz? Semptomlar tamamen gectikten 3 gun sonra artik tamamsiniz... Yani virusu baskalarina bulastirmazsiniz, ama bazi durumlarda bir sure daha testler pozitif cikmaya devam ediyor, bilginize.
Maalesef 6-9 ay iyimser bir tahmin, eger virus mutasyona ugramasaydi orijinal virus icin bu sekilde bir takvim yapabilirdik, ki calismalar en az 6 ay daha antikorlarin bizi koruyabildigini gosteriyordu... Fakat omikron daha az semptom gostererek daha cok yayilacak sekilde evrildi, bu nedenle ayni sekilde etkisi olmayabilir... Genelde bu tur hastaliklarda semptomlari ne kadar agir gecirirseniz vucudunuzun verecegi tepki o kadar guclu oldugundan dogal bagisikligin etkisi de uzun surecektir... Ama simdilik siz bu dogal bagisikligi 3-6 ay gibi dusunun. Bu yeni varyant henuz yeni oldugundan (ustunden 2 ay gecti), 6 ay sonraki koruyuculugu su an net sekilde soylemek zor. Ayrica bu omikron varyantinin orijinal ve delta varyantina gore cok fazla mutasyona ugrasmis oldugunu da unutmayin, yani bu viruse karsi vucudunuzda olusan antikorlar belli bir sure sonra, belli bir seviyenin altina indiginde diger varyantlari taniyamiyor hale gelecek... O nedenle siz yine de tedbiri elden birakmayin ve korunakli gezin.
Fakat asilardan elde ettigimiz sonuclar, viruse karsi bagisikligimiz hakkinda da bilgi veriyor... Viruse bir kez maruz kalmak bagisiklik sistemini egitiyor ama size uzun sure koruyuculuk vermek icin birden fazla kez maruz kalmak gerekiyor. O nedenle iki doz asi oluyoruz tam koruma icin...
Eger 3. doz asiyi henuz olmadiysaniz, semptomlar tamamen bittikten 3 ay sonra booster asinizi olabilirsiniz, bilginize. Ama 3 aya kadar koruyuculuk yeterli olacagindan asi olmaniza gerek olmayacak. Tekrardan size ve ailenize gecmis olsun.
Birden fazla test var onay alan, dolayisiyla hukumetin hangisini gonderecegine gore bu cevaplar degisecek. Ayrica belirteyim ki, herkes ayni kiti almayabilir. Yani size gelen kitin kutusunun ustunde son kullanma tarihi yazacaktir, ayrica tum bilgileri prospektusunde de bulabileceksiniz...
Kanimca son kullanma tarihleri yaklasik 1 yil olacaktir, ama ilgili materyallerin ve sivilarin bulundugu paketleri sadece kullanmadan hemen once acmalisiniz.
Surada FDA tarafindan onaylanmis bir ev test kitinin prospektusunu bulabilirsiniz: https://cacmap.fda.gov/media/152698/download
(BILGILER POSTAYLA ALACAGINIZ KITE GORE DEGISEBILIR!!!)

Bu ev kiti icin saklama kosullarini 2-30 C olarak belirtmisler, baska bir tanesi 15-30 C olarak gordum... Bu da demek ki kitleri serin ve kuru bir yerde saklamaniz lazim; ama kesinlikle oncesinde prospektusunu okumalisiniz...
Kesinlikle buzluga atmamalisiniz, donmamali... Ama saklama kosulu 2-30 C olan bir kiti buzdolabinda saklayabilirsiniz... Ortalama olarak buzluklar -20 C, buzdolaplari ise +4 C'dir... Buzdolaplarinin kapaklari ise genelde 4-10 C arasindadir...
@redsat2000, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
@mara Steril bir muhafazali test kiti olmasi lazim. Normal oda sicakligi kosulunda saklanir sanirim. Kitlerin tarihleri konusunda emin degilim gelince buradan bildiririm.
Evet, oda sicakligi genel olarak uygundur
ama odanin nerede olduguna gore sicakligi da degisecek 
Kanada'da oda sicakligi 21 C, New York'ta 24 C, Florida'da 28 C, daha tropikal yerlerde ise 30 C 
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
@redsat2000, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
Evet, oda sicakligi genel olarak uygundur
ama odanin nerede olduguna gore sicakligi da degisecek
Kanada'da oda sicakligi 21 C, New York'ta 24 C, Florida'da 28 C, daha tropikal yerlerde ise 30 C
@crazycells Standart uluslararası oda sıcaklığı 27 C derece Ondan dolayı öyle yazmıştım. Kitlerin Kuru saklama dolaplarında ısıtıcı olan bölgelerden uzak bulunmasında fayda var.Yaz ayları kontrollü akıllı buzdolaplarının rafları kullanılabilir .
@mysea Ailecek hastalığa yakalanıp geçirmiş olduğunuz için "geçmiş olsun" diyemiyorum.
Allah, tekrarından ve başka hastalıklardan sizleri korusun.
Omircron varyantımıydı?
Herkese iyi dileklerden dolayi tesekkurler!
Ben asiliyim, esim ve oglum asisizlar. Eve Covidi ben getirdim.
Hastalik ve symptoms bende daha agir oldu, yaklasik 10-12 gun surdu. Esim ve oglum da daha hafifti ve sadece 4-5 gun surdu onlarda.
Artik asi olayindan daha cok suphe etmeye basladim 

4 adet test kiti bugun kargo ile elimize ulasti, herhangi bir ucret odemedik.
Son kullanma tarihi Aralık 2022.

Bakalim bizim paketler ne zaman gelecek ? Vaccinemat lar yakinda yerlestirilmeye baslar . BU bir alistirma donemi olcak sanirim
@mysea, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
Herkese iyi dileklerden dolayi tesekkurler!
Ben asiliyim, esim ve oglum asisizlar. Eve Covidi ben getirdim.
Hastalik ve symptoms bende daha agir oldu, yaklasik 10-12 gun surdu. Esim ve oglum da daha hafifti ve sadece 4-5 gun surdu onlarda.
Artik asi olayindan daha cok suphe etmeye basladim
tekrardan gecmis olsun sayin @MySea , sigara kullaniyor musunuz? veya baska solunum yollariyla ilgili rahatsizliklariniz mevcut mu?
bana da ancak gecen hafta ulasti kitler... mor kare icine aldigim yerden de gorulebilecegi gibi 2-30 C arasinda saklanabilir... Yani evde isi ve isik kaynaklarindan uzak, serin bir kose bu sicakligi saglamak icin yeterli olur...

@crazycells Sigara kullanmiyorum. 10 yil once birakmistim.
@mysea geçmiş olsun abi ben şükür hala covid olmadım