Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 + 4 + 8 + 4 + 4 adet)
-
Tesekkurler, atlattik gecti gitti...
No more mask, no more vaccine, no more social distancing...Back to normal life 🤣
-
Bir ay oldu Halen bana test kiti ulaşmadı. Bakalım inşallah ulaşır
-
@mysea harika bıktık artık bu illletten zaten
-
@redsat2000 gelir abi inşallah
-
@redsat2000 Benimde bir ayı geçti derken bugün test kitleri geldi. Size de umarım en yakın zamanda gelir.
-
Benim test kitlerim de dun geldi. Insallah hickimse kullanmak zorunda kalmaz
-
@erdokhan amin
-
@buay, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 adet)
@redsat2000 Benimde bir ayı geçti derken bugün test kitleri geldi. Size de umarım en yakın zamanda gelir.
@buay Cok tesekkurler
-
Önümüzdeki haftadan itibaren, ilk test kitlerini alanlar ikinci bir 4’lü test kiti için sipariş verebilecekler (ucretsiz)
-
İkinci test kitlerimiz de 4’lü olarak ulaştı.
SKT: Ağustos 2022
-
Bize hala birincisi bile ulaşmadı umudu ben kestim
-
Valla banada hiç. Test kiti gelmedi hala
-
@redsat2000 Türke bir şey olmaz mantığı amerika da geçerli galiba. Biz böyleyiz.
-
@ayvalik10 Ben tahin pekmez ile cozumu buldum. Daha koruyucu yontem bir de D3 vitamini de aldin mi tamamdir.
-
Sonunda benim Test kitlerimde geldi . 04/2023 kadar exp date
-
Degerli arkadaslar, 3. tur test gonderimi de dun itibariyle acildi... Bu sefer toplam 8 test isteyebiliyorsunuz.
Su adresten ucretsiz siparis verebilirsiniz:
-
@crazycells Hocam artik Covid falan kalmadi! 🧐 Ne yapcaz test kitlerini? Zaten kullanamadan sureleri expire olurlar gibine geliyor...😌
-
@MySea, içinde söyledi: Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 + 4 + 8 adet)
@crazycells Hocam artik Covid falan kalmadi! 🧐 Ne yapcaz test kitlerini? Zaten kullanamadan sureleri expire olurlar gibine geliyor...😌
hala COVID'den olen insanlar var sayin @MySea Dolayisiyla herkes kendi saglik durumuna ve alabilecegi risklere gore karar vermeli :thumbs_up: birilerinin ihtiyaci olabilir. Ozellikle bagisik sistemi zayif birini ziyaret etmeden once oldukca kullanislilar bence...
-
2 Eylül'den sonra ücretsiz test sipariş edilemeyecek. İsteyenler için son günler.
"Ordering through this program will be suspended on Friday, September 2 because Congress hasn’t provided additional funding to replenish the nation’s stockpile of tests."
https://www.covid.gov/tests -
@crazycells Hocam artik grip veya nezle diyorlar ayni belirtileri gosterenlere. Nasil olduysa, aniden Covid gitti, grip ve nezle hayatimiza geri geldi :P
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg