[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@rhyme-azfendak daha önce bazı arkadaşlar Kıbrıs tan bu belgeyi aldılar bence siz de almalısınız.
Edit: zaten ds260ta belirtmişsiniz o yüzden ordan da belge isterler diye düşünüyorum.
-
@furkanesk, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, ben sonraki mülakat dağıtımlarını bu kadar kısa sürede ds-260 işlemelerine bağlı olarak cn'ye göre gideceğini tahmin ediyorum. Bunu düşünme sebebim ise Ankara'nın Kcc'den ilk onaylı dosya talebinde dosyaları işlemek için sınırlı miktarda süresi olduğu olabilir ve zaten onaylı dosyalar + cn sırasına göre işleyebildiği case'leri göndermiş olabilirler. Yani Nisan ayına verilecek mülakatlarda tahminen mart ayına kadar 12k lara kadar dosya işlerlerse ve Ankara'nın mülakat talebide yine 300-350 civarı olursa Kcc o talebi cn sırasına göre karşılayabilir. Tabiki bir varsayım, bekleyip göreceğiz..
Ben de katılıyorum bu fikre çünkü onaylar çok hızlı ilerliyor ama onay tarihini baz alırlarsa öbür türlü de olabilir.
-
@smartcells bu kadar hızlı gittiğine göre herkese vermek istiyorlar diyebilir miyiz

İnşallah mülakat dağıtımı da olur Nisan için

-
@eliff3 nerede yapıldığının bir önemi yok sanırım.
-
@uğur-aydemir varsa yazışmalarınız onları kanıt olarak götürebilirsiniz. En fazla AP ye kalırsınız, sonrq bir şekilde halledilir inşallah.
-
@ezgilera, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gamefry, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Avrupa için neredeyse all current olmuş. Hayırlısı olsun bakalım.
Zaten neden "neredeyse" onu anlamadım. 300 daha ilerleseler current olacaktı bülten
böyle birkaç kişiyi dışarıda bırakmaları biraz saçma olmuş.Nisan'da All Current demek onları zorlamış

Mayıs için diyecekler büyük ihtimalle.
En azındqn artık bülten takip etme derdimiz kalmadı. Ne olacaksa olacak
-
@rhyme-azfendak, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Daha önce kktc de 3 yıl bulundum TC kimlik ile giriş çıkış yaptım hep. Ds 260 belirttim bunu polis sertifikası gerekir mi bunun için ? Devlet işlerinde Türkiye'ye bağımlılar faturalı hattım e devlette gözüküyordu ordaki mesela aynı durumda tc polis sertifikası yeterli olur diye umuyorum birde buraya yazmak istedim görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden.
16 yaşından sonra 1 yıldan uzun süre kaldığınız yerlerden police certificate almanız gerekiyor. İşlemlere bir an önce başlasanız iyi olur çünkü duydum ki uzun sürüyormuş.
-
@ezgilera çok teşekkür ederim

-
@ayla-can Maalesef yanlış bilgi, DS260 formu acılsa bıle mulakat yerı degıstırılemıyor. Konu hakkında deneyımı olan var mı acaba?
-
@ai123 @Orhan-Cabarov size yer değişikliği ile ilgili olarak yardımcı olabilir
-
@ayvalik10 cok tesekkur ederım. danısıyorum sımdı.
-
Merhaba,
KCC'ye bilgi almak için mail attığınızda ne kadar sürede cevap alınıyor. Bilgisi olan var mı?
Teşekkürler. -
@civilengineer Genelde hafta içi ertesi gün dönüyorlar.
-
@ai123, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ayla-can Maalesef yanlış bilgi, DS260 formu acılsa bıle mulakat yerı degıstırılemıyor. Konu hakkında deneyımı olan var mı acaba?
KCC'ye, dosyanızı taşımak istediğiniz ülkeden oturum iznini ekleyerek, mülakat yeri değişimi talep ettiğinizi belirten mail atacaksınız.
-
@eliff3 yeterli oluyor
-
Atkadaşlar merhaba doctorundan randevu almaya çocuktan başladım ama diğer aile bireylerine randevu almaya kaltığımda randevular dolu gösteriyor ne yapmalıyım?
-
@ezgilera evet attım ve onaylandı. hatta uzerıne check maılı attım dogru dedıler. Ama buna ragmen konsolosluk ıstemezse ne olur? Ki bastan covidi neden gostererek onaylamadı konsolosluk acaba maıl datası tutma gıbı durumları var mı yoksa hatırlamazlar mı?
-
@nihat26 Unganlar'a telefon yolu ile ulaşmayı denediniz mi? Bu sorunun cevabı bu şekilde çokca kez verildi. Telaşınızı anlıyorum ancak aynı soruyu farklı başlıklar altında tekrarlamanız daha kolay ya da hızlı cevap almanızı sağlamayacaktır.

-
@ai123, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ezgilera evet attım ve onaylandı. hatta uzerıne check maılı attım dogru dedıler. Ama buna ragmen konsolosluk ıstemezse ne olur? Ki bastan covidi neden gostererek onaylamadı konsolosluk acaba maıl datası tutma gıbı durumları var mı yoksa hatırlamazlar mı?
Mail datası durumunu bilemem ama mailinize cevap veren kişinin mülakat görüşmesi yapan kişi ile aynı olmadığını düşünüyorum.
KCC dosyanızı taşıdıysa, taşınmıştır artık. Zaten konsolosluğa sormadan direkt kcc ile taşımalıydınız. Eğer konsolosluk mülakat vermezse size özel olacağını sanmıyorum, kimseye mülakat vermeyecektir. Konsolosluğun performansını takip edip ona göre kendinize bir yol çizebilirsiniz.
-
@sfklkn34 Çok teşekkür ederim hocam birde ben ds formunun kilidini açtırıp değişiklik yaptım

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum



Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari


Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.