[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@smartcells dilekcenin örnek modeli var mı? Nasıl bir dilekçe yazmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
-
Konu başlığına cn yazın ve bu şekilde yazın.
-
@sfklkn34 👍 teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar, Ben ilk ds260 formu doldurdugum zaman TR'de ikamet ediyordum ama daha sonra Londra'ya taşındım. Bu nedenle mulakatı buraya almak ıstedım. Once London konsolosluga maıl atıım, eskı yıllarda covıd donemı olsa bıle degısım maıl taleplerını kabul ettıklerı kısıler var ama benımkını covıdı bahane ederek kabul etmedıler. Daha sonra Ankara'ya maıl attım ve onlarda tasıyacagınız konsolosluk veya kcc sorumludur dedıler. En son kcc maıl ılettım ve ıstedıklerı oturum ve calımsa ıznımı sunmam sonrası londra'ya mulakatımı tasıdıklarını ılettıler. Current olduktan sonra tekrar kcc check kontrol ıcın maıl attım ve londra gozukuyor planlama ıcın dedıler. DS260 ve kontrol sayfasında hala Ankara gozukuyor. Sanıyorum bu dogal kcc sordugumda olabılır dedıler. Asıl sorum londra konsoloslugu kcc atasa bıle bır sebep bahane gosterrek benı ılk maılde ılettıklerı gıbı ısleme almama sansları var mı? sımdı ne yapmam lazım sadece maıl gelmesını mı bekleyecegım? evrak talebı kaldırıldı ve numaram current oldu.
-
@ai123 KCC ye ds260 formunu da güncellemek istediğinizi belirten mail atsaydınız. Orayı da Londra yapardınız.
Daha sonra da dosyanızın onaylı olmasını beklersiniz. Eğer onaylanıp mülakata hazır hale gelirse Londra mutlaka sizi de alır görüşmeye diye düşünüyorum. -
@rhyme-azfendak daha önce bazı arkadaşlar Kıbrıs tan bu belgeyi aldılar bence siz de almalısınız.
Edit: zaten ds260ta belirtmişsiniz o yüzden ordan da belge isterler diye düşünüyorum.
-
@furkanesk, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, ben sonraki mülakat dağıtımlarını bu kadar kısa sürede ds-260 işlemelerine bağlı olarak cn'ye göre gideceğini tahmin ediyorum. Bunu düşünme sebebim ise Ankara'nın Kcc'den ilk onaylı dosya talebinde dosyaları işlemek için sınırlı miktarda süresi olduğu olabilir ve zaten onaylı dosyalar + cn sırasına göre işleyebildiği case'leri göndermiş olabilirler. Yani Nisan ayına verilecek mülakatlarda tahminen mart ayına kadar 12k lara kadar dosya işlerlerse ve Ankara'nın mülakat talebide yine 300-350 civarı olursa Kcc o talebi cn sırasına göre karşılayabilir. Tabiki bir varsayım, bekleyip göreceğiz..
Ben de katılıyorum bu fikre çünkü onaylar çok hızlı ilerliyor ama onay tarihini baz alırlarsa öbür türlü de olabilir.
-
@smartcells bu kadar hızlı gittiğine göre herkese vermek istiyorlar diyebilir miyiz😀
İnşallah mülakat dağıtımı da olur Nisan için🤞
-
@eliff3 nerede yapıldığının bir önemi yok sanırım.
-
@uğur-aydemir varsa yazışmalarınız onları kanıt olarak götürebilirsiniz. En fazla AP ye kalırsınız, sonrq bir şekilde halledilir inşallah.
-
@ezgilera, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gamefry, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Avrupa için neredeyse all current olmuş. Hayırlısı olsun bakalım.
Zaten neden "neredeyse" onu anlamadım. 300 daha ilerleseler current olacaktı bülten 🤔 böyle birkaç kişiyi dışarıda bırakmaları biraz saçma olmuş.
Nisan'da All Current demek onları zorlamış😄
Mayıs için diyecekler büyük ihtimalle.
En azındqn artık bülten takip etme derdimiz kalmadı. Ne olacaksa olacak🧐 -
@rhyme-azfendak, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Daha önce kktc de 3 yıl bulundum TC kimlik ile giriş çıkış yaptım hep. Ds 260 belirttim bunu polis sertifikası gerekir mi bunun için ? Devlet işlerinde Türkiye'ye bağımlılar faturalı hattım e devlette gözüküyordu ordaki mesela aynı durumda tc polis sertifikası yeterli olur diye umuyorum birde buraya yazmak istedim görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden.
16 yaşından sonra 1 yıldan uzun süre kaldığınız yerlerden police certificate almanız gerekiyor. İşlemlere bir an önce başlasanız iyi olur çünkü duydum ki uzun sürüyormuş.
-
@ezgilera çok teşekkür ederim 🤲
-
@ayla-can Maalesef yanlış bilgi, DS260 formu acılsa bıle mulakat yerı degıstırılemıyor. Konu hakkında deneyımı olan var mı acaba?
-
@ai123 @Orhan-Cabarov size yer değişikliği ile ilgili olarak yardımcı olabilir
-
@ayvalik10 cok tesekkur ederım. danısıyorum sımdı.
-
Merhaba,
KCC'ye bilgi almak için mail attığınızda ne kadar sürede cevap alınıyor. Bilgisi olan var mı?
Teşekkürler. -
@civilengineer Genelde hafta içi ertesi gün dönüyorlar.
-
@ai123, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ayla-can Maalesef yanlış bilgi, DS260 formu acılsa bıle mulakat yerı degıstırılemıyor. Konu hakkında deneyımı olan var mı acaba?
KCC'ye, dosyanızı taşımak istediğiniz ülkeden oturum iznini ekleyerek, mülakat yeri değişimi talep ettiğinizi belirten mail atacaksınız.
-
@eliff3 yeterli oluyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum