Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @caganpaker tmmdır.. teşekkürler...


  • merhaba. unganlara götüreceğimiz pcr testini devlet hastanesinde yaptırabilir miyiz acaba?


  • @ezgilera benim de derdim bu ben 2 defa başvurmama rağmen ne telefonlarımı açıyorlar ne maillerime cevap veriyorlar o yüzden red yiyebilirim stres yaptı bende .geçen yılın mayısında başvurmama rağmen hala haber yok.


  • @archer2 Merhaba 🙂 . BritSimon in tespitlerinden ifade edildigi uzere : Current olanlar arasinda dokumanlari hazirlanmis son safhada olanlar mulakata cagrilacaktir.

    DS-260 taki icerige gore surecin uzamasi yani incelemeler derinlesmesi girdiginiz bilgilere baglidir.

    Yani ardisik ayni ulkeden CN olup ayni anda gonderen iki kisi ayni konsolosluga girecek olsa bile 1 aydan fazla da surebilir. Eski normal duzende en fazla 1 aylik oynama olurdu aylik bulten hesabi ama suan o durumda olsak ta dedigim gibi dokumanlarin hazir olmasina bagli.

    Hatta eskiden KCC dekiler bakardi dosya incelemesinde ama bu isi artik malum ilgili konsolosluga sevk ediliyor KCC den . Yani kimse kesinlikle dosyaniza bakan konsolosluk calisanin bireysel performansi onundeki dosyalarin cok mu az mi bircok bilinmezliginden oturu kesin birsey soylenemez.

    Yadirgamamak gerekir 😕 Bizimki de 26K ensonlardayiz ve kisa surede DS-260 formunu gonderecegiz.


  • 4XXX 'inci sıradayım ne mail var ne mulakat tarihi var ne birşey var, kim bunun sorumluları kimle görüşeceğiz ? 27binlerde geziyor mülakatlar 4bin'deyim hala at NVC !


  • Bu ileti silindi!

  • @uğur-aydemir Merhabalar, gecmiste bir ulkede 12 aydan fazla kaldiniz sanirim. Onun icin police certificate mi almaya calisiyorsunuz?


  • @agaslan merhabalar, 6 aydan fazla kalinan ulkelerden police certificate aldiniz sanirim. Bu bahsettiginiz ulkede gecmiste mi kaldiniz yoksa hala orada misiniz? Tesekkurler


  • @burakbas01_ sakin olun. Mülakatlar 27 binlerde değil öncelikle. 2. toplu mülakatta ds i onaylı olanların case no su düşük olanlardan önce çağırılma "ihtimali" konuşuluyor. 27'lerin mülakatından kasıt bu. Şu an Ankara 2. toplu mülakatı dağıtmadan ve durum netleşmeden yapılan konuşmalar varsayımdan öteye gitmiyor. Ayrıca numaranız çok iyi ve muhtemelen ilk toplu mülakatta çağırılacaksınız. Tek şanssızlığınız ds inizi 1 ay geç göndermek. Bu bir kaç saat içinde de olabilir, mayıs ayına da sarkabilir. Sabderin..


  • @datanist evet ama alamıyorum maalesef (Ülke Güney Afrika) beni ciddiye alan yok büyükelçilik bizim işimiz değil bundan sonrası dedi Güney Afrika tarafı cevap vermiyor.Bu arada 2. başvurumun üzerinden bile 5 ay geçti.


  • @ezgilera bana onaylı olduğuna dair bir bildirim gelmedi.mail attım ancak standart cevabı otomatik yazmışlar sanki.
    detay bilgi almak için mail atmak dışında Inquıry Form gibi bir yol mu izlemem gerek ? tşk

  • ⭐⭐⭐

    Mülaklat almamış dosyaların numara bloklarına dağılımı (Bütün Euro bölgesi). Bu sayıların için de sürece devam etmeyecek, DS260 göndermemiş (%20) ve halihazirda dosyası onaylı, işleme gerek duymayan (%25) dosyalar da var. 7700 öncesi hepsi onaylı oldkları için onları dahil etmedim. Bu tablodan sizin dosyaya ulaşmaları ve Ds260 onayı almanız için kaç dosya işlem yapmaları gerektiğini kendiniz kabaca hesaplayabilirsiniz. Günde ortalama 200 Ds260 işliyorlar

    7700-8000 arası 131
    8-9K arası 461
    9-10K arası 465
    10-11K arası 488
    11-12K arası 641
    12-13K arası 648
    13-14K arası 703
    14-15K arası 738
    15-16K arası 749
    16-17K arası 756
    17-18K arası 739
    18-19K arası 764
    19-20K arası 755
    20-21K arası 735
    21-22K arası 636
    22-23K arası 597
    23-24K arası 496
    24-25K arası 490
    25-26K arası 481
    26-27K arası 483


  • @smartcells merhabalar , bilmediğim için soruyorum . 7700 CN öncesinin hepsinin onaylı olduğu görülebilen bir yer mi var yoksa sizin bir şekilde temin ettiğiniz bir bilgi mi?

  • ⭐⭐⭐

    @gulyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells merhabalar , bilmediğim için soruyorum . 7700 CN öncesinin hepsinin onaylı olduğu görülebilen bir yer mi var yoksa sizin bir şekilde temin ettiğiniz bir bilgi mi?

    Sizin görebileceğiniz bir yer yok
    Grubumuzdaki 7700 altı herkes onaylı şu anda.

  • ⭐⭐

    @eliff3, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba. unganlara götüreceğimiz pcr testini devlet hastanesinde yaptırabilir miyiz acaba?

    Evet ancak testin ne kadar zamanda sonuçlandığına dikkat edin.

  • ⭐⭐

    @uğur-aydemir, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @ezgilera benim de derdim bu ben 2 defa başvurmama rağmen ne telefonlarımı açıyorlar ne maillerime cevap veriyorlar o yüzden red yiyebilirim stres yaptı bende .geçen yılın mayısında başvurmama rağmen hala haber yok.

    Bu yüzden red yemezsiniz, eksik evrak dolayısıyla AP'ye kalırsınız. O açıdan telaş yapmayın.

    Bazı ülkelerden police certificate almak mümkün olmadığı için istisna tutulmuş ülkeler var. Sizinki de onlardan biri olabilir mi acaba? Baktınız mı hiç?

  • ⭐⭐

    @gulyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @ezgilera bana onaylı olduğuna dair bir bildirim gelmedi.mail attım ancak standart cevabı otomatik yazmışlar sanki.
    detay bilgi almak için mail atmak dışında Inquıry Form gibi bir yol mu izlemem gerek ? tşk

    Devamında ne yazıyor? Zaten siz mail atmadan size bilgilendirme için mail gelmiyor, normal.


  • @datanist Merhaba geçmişte kalmıştım 5 yıl kadar lisans eğitimim için.


  • @uğur-aydemir, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @datanist evet ama alamıyorum maalesef (Ülke Güney Afrika) beni ciddiye alan yok büyükelçilik bizim işimiz değil bundan sonrası dedi Güney Afrika tarafı cevap vermiyor.Bu arada 2. başvurumun üzerinden bile 5 ay geçti.

    @uğur-aydemir, Amerika büyükelçiliğine durumu izah eden bir mail atın. Biz Türkmenistan için sorduk police certificate almanıza gerek yok, adli sicil kaydı almanız yeterli dediler. Size de belki olumlu bir cevap verirler


  • @agaslan acaba mailde kargo takip ,bankaya yatırdığım paranın belgesini vs göndermem faydalı olur mu. Bu arada listede Güney Afrika alınabilir gösteriyor.
    İlginiz için teşekkür ederim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

93
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum