Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
992 103 271.4k 10

Benzer Başlıklar

  • Gitmek istiyoruz ama nasıl?

    Göçmenlik Sohbetleri
    5
    2 Oy
    5 İleti
    476 Bakış
    E
    Hemen tıklayıp inceliyorum Serap Hanım. Hem tavsiyeniz hem de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • Amerika'da dövme sanatçılığı yapan grup üyeleri var mı?

    Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    mustafaavciM
    Herkese merhabalar, Forum üyelerimiz arasında Amerika'da yaşayıp dövme sanatçılığı yapan veya bu tarz Türk dövme sanatçılarını tanıyan arkadaşlarımız var mı?
  • Kaybedenler Kulübü (Geleneksel isyan konusu açmasam olmazdı)

    Göçmenlik Sohbetleri
    32
    14 Oy
    32 İleti
    887 Bakış
    E
    Arkadaşlar bana da çıkmadı ancak şunu anladım ki çekilişe katılırken çok hayal kurmasam da Türkiye' deki bazı şartlar bilinç altımda bu çekilişi kazanmamı istemiş , çıkmadığı için benim de canım sıkkın . 1-2 gündür benim de moralim bozuk ancak hayat devam ediyor - ne yapalım , mücadeleye - çalışmaya devam etmeliyiz *** 50 yaşında green card çıkan gördüm *** 19 senedir katılıp da çıkmayan gördüm *** ilk başvurusunda çıkan gördüm *** turist vizesiyle Amerika'ya gidip orada green card kazanan gördüm *** Green card kazanıp da yanlış bilgiden dolayı evrak aşamasında elenen de gördüm . Green Card bekleyip de ömrümüzden zaman harcamamalıyız , bunun yerine bir çok yasal olarak vizeden nasıl faydalanırız onu kollamalıyız . Ben bu sene ilk defa başvurdum ancak keşke daha önceki yıllar başvursaydım belki çıkardı ama geçmiş senelerde de Türkiye bu kadar Liyakata dikkat etmeyen bir ülke değildi böylece hiç gitmeyi düşünmemiştim . Hakkımızda hayırlısı olan olsun artık ne diyelim Bize düşen çalışmaya ve mücadele etmeye devam etmek inşallah bir gün bize de çıkar .
  • Amerika'da tutunamayıp geri dönenler var mı?

    Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    599
    2 Oy
    599 İleti
    85k Bakış
    M
    Birinin uyandırdığı iyi oldu buraları.. güzel anılar dinledim bir kaç bir şey öğrendim. Öğrenecek şey çok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum