Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐⭐⭐

mülakat alan bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim.
    umuyorum ki bundan sonraki aylarda da devamı gelecektir.

Peki şimdi ne yapmalıyım?

1- ilk olarak sağlık muayeneniz için aşağıdaki siteden sağlık muayenesi için randevu alın.
    muayene tarihiniz mülakatınızdan max 15 gün öncesinde olmasına dikkat edin. yoğunluk durumu sebebiyle uygun randevu olmayabilir. ve unutmayın, vizenizin geçerliliği sağlık muayenesi olduğunuz gün başlar ve 6 ay geçerlidir.
    https://www.doctorun.com/tr/ana-sayfa

2- eksik covid aşınız varsa kesinlikle tamamlayın!
    https://www.doctorun.com/tr/covid-19

3- mülakata götüreceğiniz belgeler için ilgili iletiyi inceleyin lütfen.
    ki zaten ilgili konu için ankara'dan mail alacaksınız, mülakatınızdan önce.

4- eğer yurtdışındaysanız ülkeye giriş koşullarını kesinlikle öğrenin.
    karantina kısıtlamaları vb. konuları kesinlikle dikkat edin.

• datanistD datanist bu başlıktan bahsetti

• @gucarslan Hocam merhaba, takıldığımız bir noktayı sormak istiyorum. Mülakat tarihi belli olduktan sonra DS260 formunu açtırıp güncellemek bir aksaklığa yada soruna sebebiyet verir mi ? Eş ve çocuk pasaport bilgileri(DS260 a Diğer dokümanlar demiştim) ve adres(güncellemek için) için açtırmam gerekir mi ? Teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@burak42, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@gucarslan Hocam merhaba, takıldığımız bir noktayı sormak istiyorum. Mülakat tarihi belli olduktan sonra DS260 formunu açtırıp güncellemek bir aksaklığa yada soruna sebebiyet verir mi ? Eş ve çocuk pasaport bilgileri(DS260 a Diğer dokümanlar demiştim) ve adres(güncellemek için) için açtırmam gerekir mi ? Teşekkür ederim.

Bence açtırıp işinizi şansa bırakmayın. Değişiklikleri konsoloslukta yaparsınız.

• @burak42 kesinlikle açtırmayın, mülakatta bilgi verirseniz.
    sadece pasaport ve adres bilgisi için formu açtırmaya gerek yok.

• Merhabalar sn @gucarslan, size bir sorum olacak.
    Biz 260 formunda adresi sonradan ekletmek için boş bırakmış ve turquoise horizon firmasından adres temini için fiyat almıştık. Unganlardan randevu alabilmek için de bu bilgiye ihtiyacımız olduğunu öğrendik. Bundan sonraki adımlardan emin olmak için size danışmak istedim.
    Sırasıyla öncelikle turquoise horizon'dan adres temin edecek, ardından muayene tarihini ayarlayarak ve son olarak da konsolosluğa randevu günü adresi bildireceğim. Bu şekilde yapmam doğru mudur? Ekstra başka bir aksiyon almama gerek var mı?

• @levent-akay tam olarak bu şekilde yapacaksınız. başka bi' şey yapmanıza gerek yok..

• @gucarslan çok teşekkür ederim.

• @gucarslan Teşekkür ederim Gürcan bey. Yani adres ve pasaport bilgilerinin verilmesi gereken yerlerde; muayene rendevusu ,PTT vs yeni adres ve pasaport bilgilerini kullanacağız ve bu yeni adres ve pasaport u mülakatta güncelleyebiliriz deği mi ?

• Merhaba Arkadaşlar

Türkiye'de GC için sağlık muayenesi masrafları ortalama kişi başı ne kadar acaba? Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yazabilirler mi?

Selamlar,

• Merhabalar, mülakat için bir adet sorum olacaktı.
    1 - Görüşmeye eski pasaportumuzu da götürmemiz şart mı? Bu konuda bir sorun çıkıyor mu? Örneğin süresi dolmuş eski pasaportumuzu bulamazsak eğer ne yapmamız gerekir?
    2 - Kendi hesabımda para olması şart mı? Aileme ait tapu vs gösterdikten sonra bu şart mı ?

• ⭐⭐

@suleymanhvz, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar, mülakat için bir adet sorum olacaktı.
    1 - Görüşmeye eski pasaportumuzu da götürmemiz şart mı? Bu konuda bir sorun çıkıyor mu? Örneğin süresi dolmuş eski pasaportumuzu bulamazsak eğer ne yapmamız gerekir?
    2 - Kendi hesabımda para olması şart mı? Aileme ait tapu vs gösterdikten sonra bu şart mı ?

Merhaba,

Evet başvurduğunuz pasaportunuzun süresi geçmişse yeni çıkarttığınız pasaportla birlikte konsolosluğa gitmeniz gerekmektedir.

Hesabinizda bir miktar para göstermeniz gerekmektedir.

• ⭐⭐⭐

@fuat-ari Deneyim paylaşım konularında sorduğunuz bilgiler tüm detaylariyla yazıyor Fuat bey. Onları inceleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba, dün Turquoise Horizon firmasından adres almak için konuştum fakat sizlere konuyla ilgili başka bir sorum olacak.
    Ben eşimle gideceğim ve asıl talihli benim. Sadece kendi adıma bir adres almam yeterli midir? Nihayetinde evliyiz ve birçok prosedür asıl talihlinin üzerinden yürüyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@suleymanhvz süleyman eski pasaportu neden götürmelisin. Çünkü sen ilk başvuru yaparken pasaport numarası yazdın dimi. Peki pasaport numarasını sen kafadan mı attın yoksa gerçekten de aktif olan (başvuru zamanında) elinde pasaport varmı işte bu ayrımı öğrenmek için eski pasaportu da götürmen gerekiyor eğer götüremezsen hiç başlama masraflara çünkü direk RET alacaksın. Bunun başka yolu yok. Eski pasaport yoksa unut green kartı

Maddiyat olarak senin adına olmayan ruhsat yada tapu geçerli olmaz. Çünkü asıl talihli sen olduğun için banka hesabı da olsun tapu - ruhsat olsun herşey senin adına olması gerekiyor.

• @ayvalik10 Eski pasaport dediği bu şekildeyse tamamdır. Ben Greencard dışında eski süresi dolan pasaportlarımız sanmıştım. Teşekkürler.

• Merhaba, USCIS fee nedir ve nereye ödemesi yapılır ?

• @ebaris86 amerikaya gidince sana green kart posta ile gelecek işte bu kartın basılması için ödeyeceğin para

• Mülakat tarihimiz geldi nihayet, gelmeyenlere bol şanslar

• ⭐⭐

@makin, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Mülakat tarihimiz geldi nihayet, gelmeyenlere bol şanslar

Hayırlı olsun, Bol şans, Mülakat sürecinde de yaşadıklarınızı bizimle paylaşırsanız çok seviniriz 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@makin, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Mülakat tarihimiz geldi nihayet, gelmeyenlere bol şanslar

Hayırlı olsun.
    CN numaranız, DS260 gönderme tarihiniz ve mülakat gününüz bilgilerini imzanıza taşıyabilir misiniz?
    Nasıl yapacağınıza dair bilgiler aşağıdaki linkte
    LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • 20 Oy
    3k İleti
    327k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k