F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
Herkese Merhaba,
2020 yılında tüm belgelerim NVC tarafından onaylandı.Fakat F4 bulteninde ilerleme olmaması sebebiyle ve bu ay itibariyle pasaportumun bitiş süresine 6 ay kaldıgı icin pasaportu yeniledim.Bu durumda NVC ye mail atıp form üzerinde tekrar güncellemek gerekir mi? boyle yaparsam yeni bir belge kontrol süreci baslayacak ki su anda 6 ekim 2021 e bakıyorlar muhmelen randevu verilmeye başlayınca yetismeyecek. Alternatif olarak randevu belirlendikten sonra eski pasaport ile beraber yeni pasaportu alıp işlemlere onun üzerinden devam etsem olur mu? simdiden teşekkurler -
Yine sıfır ilerleme.
-
Her ayin 10undan itibaren günde 4-5 defa bülten bakıyorum. Bülten manyağı olduk resmen
-
@emre-pars, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Her ayin 10undan itibaren günde 4-5 defa bülten bakıyorum. Bülten manyağı olduk resmen
Seekingvisa.com'a kaydolun. Açıklanınca anında mail geliyor.
-
En az hazirana kadar beklememek lazım
-
Merhaba, F4 vizesi için konsolosluk mülakat tarihi vermeye basladimi?
Mart 2020 olan mulakatimiz ertelenmisdi ve hic bir haber almadik halen.
Basladi ise, ne yapmam lazim?
-
@emre-pars, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Herkese Merhaba,
2020 yılında tüm belgelerim NVC tarafından onaylandı.Fakat F4 bulteninde ilerleme olmaması sebebiyle ve bu ay itibariyle pasaportumun bitiş süresine 6 ay kaldıgı icin pasaportu yeniledim.Bu durumda NVC ye mail atıp form üzerinde tekrar güncellemek gerekir mi? boyle yaparsam yeni bir belge kontrol süreci baslayacak ki su anda 6 ekim 2021 e bakıyorlar muhmelen randevu verilmeye başlayınca yetismeyecek. Alternatif olarak randevu belirlendikten sonra eski pasaport ile beraber yeni pasaportu alıp işlemlere onun üzerinden devam etsem olur mu? simdiden teşekkurlerSu an icin hicbir degisiklik yapmaniza gerek yok. Mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra konsolosluga ulasip DS-260 formunuzu actirabilirsiniz. Form acildiktan sonra pasaport bilgilerinizi guncelleyebilirsiniz.
-
@cinguphoney, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Merhaba, F4 vizesi için konsolosluk mülakat tarihi vermeye basladimi?
Mart 2020 olan mulakatimiz ertelenmisdi ve hic bir haber almadik halen.
Basladi ise, ne yapmam lazim?
Evet, mulakat tarihi veriliyor lakin dosyalar cok yavas ilerliyor maalesef. Ankara'nin Aralik ayinda verdigi gocmen vize sayilari soyle:

Fakat bu sayilarin bir kisminin Iran ve Afganistan vatandaslari oldugunu da unutmayin, yani vize alan herkes TC vatandasi degil.
-
Cevap: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
F4 Vize CSPAMerhabalar, F41 vizesi için priority date im 2007 agustos, 2020 yılında ceac tarafından belgelerim onaylandı ve mülakat tarihi bekleme aşamasındayım. Lakin 26 nisan 1998 dogumluyum, CSPA den yararlanabilecek miyim veya bunun hesaplanması nasıl yapılıyor. Mağlum suan mülakat tarihi 2007 martta ve ilerleme yok, en yakın tarihte bu yıl sonuna mülakat çıksa benim için yaş açısından bir problem olur mu ?
-
@ahmet-furkan-karasakal Selamlar. Kardeş kategorisinde yaş sınırı yok diye biliyorum. Ben 42 olmak üzereyim.
-
@crazycells Yeni mulakat tarihini onlarmi bize gonderecek yoksa bizimmi onlara ulasmamiz lazim?
-
@eeken sponsorun yigeniyim, yani principal applicant degil applicant ım hocam.
-
Yine değişiklik yok.
-
@Ahmet-Furkan-Karasakal, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Cevap: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
F4 Vize CSPAMerhabalar, F41 vizesi için priority date im 2007 agustos, 2020 yılında ceac tarafından belgelerim onaylandı ve mülakat tarihi bekleme aşamasındayım. Lakin 26 nisan 1998 dogumluyum, CSPA den yararlanabilecek miyim veya bunun hesaplanması nasıl yapılıyor. Mağlum suan mülakat tarihi 2007 martta ve ilerleme yok, en yakın tarihte bu yıl sonuna mülakat çıksa benim için yaş açısından bir problem olur mu ?
buyuk ihtimal sorun olmayacak, USCIS I-130'u ne zaman onayladi?
pending time'i hesaplamak icin onay tarihini 2007 agustos'tan cikarmamiz gerekecek... -
Bu ay da bir hareket yok. Yedinci ay oldu.
-
@eeken malesef 7 oldu. Kaldı 5 ay. İnşallah eylülden ayından sonra hareket görülür
-
Ben bu işi anlayamıyorum artık. 460 bin randevu bekleyen var yığılma var diyorlar ama bülten ilerlemiyor. Ve her ay belli sayıda vize veriliyor. Garip durum.
-
Biden Ukrayna'dan 100 bin multeci alacağını açıklamış. Umarim bu 100 bin kişi bizim önümüze geçmez. Aksi takdirde bir 5 sene daha beklememiz gerekir.
-
Dün açıklanmış, yine aynı.
-
Merhaba arkadaşlar. Abim amerikan vatandaşı 2011 yılında bana sponsor oldu yani I130 a başvurdu. 2012 de dosya onaylandı. Geçen gün nvcden mail geldi. invoice numberim ama ceace bir türlü giriş yapamıyorum. Bu süreçle ilgili bilgilendirecek biri varsa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum