[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@mahmut-martin Tebrik ederim. Amerika'daki hayatınızda başarılar dilerim.
-
@mahmut-martin hocam tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
elçilik instagram
elçilik twitter
elçilik facebookŞu bir türlü ilerlemeyen süreç için :
Yorum+Etiket atar mısınız ?
Sesimizi duyurmamız lazım.
-
Bu ileti silindi! -
@mahmut-martin Hocam ne de güzel haber verdiniz, çok tebrik ederim! Darısı hepimizin başına!
Bu arada son baktığımda askerlik belgesi yazmıyordu evraklarda, o bilgiyi paylaştığınız da çok iyi oldu.
Yeni hayatınızda da bol şans dilerim! -
@mahmut-martin yolunuz açık olsun...neye göre kime göre çağıracaklar bizleri de sorsaydınız keşke:)) espri yapıyorum.. ama harika haber.. yolunuz şansınız açık olsun
-
Mülakata gittiğinde konsoloslukta ds260 formunda düzeltme yaptıran oldumu hiç. Annemin soyadına kizlik soyadını yazacağıma evlilik soyadini yazdığımdan ds 260 formunu açtırmak yerine konsoloslukta düzeltirmem önerildi. Bu işlemi yapan varmi hiç konsoloslukta ds 260 formunu guncelleten
-
@the-inception Konsoloslukta düzeltebilirsiniz. Formunuzu açtırmayın bunun için.
-
@the-inception Ben mulakat tarihim geldikten sonra konsolosluğa mail atarak eşim adına form açmak için formumun düzenlemeye açılmasını talep etmiştim mülakatımdan 1 saat önce açıldı ve bilgileri ekledim. Benim için çok stresli oldu 1 saat öncesinde eklemeler yapmak. Sizin yerinizde olsam mülakat tarihim geldikten sonra mail atarak düzenlemeye açılmasını isterdim. Geri dönüş alamasanız bile mülakatta durumu düzeltmek için iletişime geçmeyi denediğinizi gösteren mail çıktısını gösterebilirsiniz en azından .
-
@the-inception aynı soruyu 4 farklı başlıkta sormuşsunuz.
lütfen ilgili sorunuzu sadece ilgili başlıkta sorun ve cevap bekleyin.
merak etmeyin, sorunuz cevapsız kalmaz. -
@myym numaranız çok küçük olsa da DS260 gönderme zamanından dolayı bekleniyor olabilirsiniz. Çünkü DS260 formu gönderme zamanı açıklandıktan 2-3 gün sonra açılıyor.
-
@ayvalik10 01.10.2021 de evraklarımı tamamlayıp gönderdim. o kadar sıkıntılı dönemde ki; ben evliyken başvurmuştum.2 de çocuğum var, 23 eylül 2021 de boşanma; boşanma karar kesinleşme zamanı 24.11.2021 ve yeminli çeviri için gittiğimde mahkeme kararında yanlış olduğu fark edildi, onu düzeltmek ayrı bir gayret, çaba ve zaman oldu. İstediğim zaman dilimin de gönderemedim. Tüm evraklarımı doğru şekilde 01.10,2021 de gönderebildim. Var olan restoranımı devrettim, ama böyle çalışmadan da beklemek zor, hayırlısı beklemeye devam:)
-
sağlık muayenesi için önemli duyuru
24 ocak itibariyle, sağlık muayenesi için aşı şartından sonra PCR testi zorunluluğu da getirildi.
sağlık muayenesi için plan yapan / yapacak arkadaşlarımızın dikkatine..COVID-19 PCR Testi
24 Ocak 2022 tarihi itibariyle, ABD Büyükelçiliği ile istişare halinde ve CDC rehberliğine dayanarak, iki yaş ve üstü tüm bireylerin muayenelerinden 2 gün öncesine kadar COVID-19 PCR testi yaptırmaları gerekmektedir. Randevunuza geçerli bir COVID-19 PCR testi olmadan gelmeniz durumunda test için laboratuvara yönlendirileceksiniz. Testinizin sonucunu aldıktan sonra, genellikle ertesi gün muayenenize başlayabiliriz.
-
Diğer başlıkta konusu geçince ceac verilerine baktım ve şöyle bir sonuç çıkardım 18-21 Ocak 2022 arası, EU olarak Ankara'da mülakata girenlerden:
2 bekar talihli Refused,
1 Dört kişilik aile, 1 iki kişilik aile, 1 de bekar AP'ye kalmış.
Veriyi hatalı okuduysam düzeltin lütfen. -
@not_born_yesterday 4 kişilik ailenin ve bekar arkadaşımızın mülakatları geçen haftaydı. Vizeleri mülakatta onaylandı fakat pasaportlara basılana kadar AP görünecekler.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün itibari ile randevu saatimiz ve günümüz belli olmuştur. Aşağıdaki mail ile status durumumuz değişmiştir. Mülakata İngiltere'de 4 Martta gireceğiz. Fakat kafamda bir ton soru işareti var Allah yardımcımız olsun.
Gelen mail.
You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing. -
@fuat-ari Hayırlı olsun. Şimdiden bol şanslar dilerim.
-
@fuat-ari tebrik ederim
-
@fuat-ari gözünüz aydın, tebrik ederim.
sabırla beklemenin mükafatını aldınız, sonrası için de bol şans. -
@FUAT-ARI Hocam, gözünüz aydın, gerisi gelir artık...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum