Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bir Türk Olarak Neden Yurt Dışına Taşınmalısın-Serkan İnci Videosu Usa Hakkında.

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
7 5 1.9k 1

Benzer Başlıklar

• Neden millet olarak böyleyiz ?

8
    2 Oy
    8 İleti
    584 Bakış
    damladavD
    Bir arkadaşım su an escinsel olduğu icin iltica aşamasında. Turist vizesiyle geldi ve başvurdu. Sanıyorum san fransiscoda ısının çok ehli bir Türk avukat varmış. Ücret tahmini 6000$ civarı ve o da fiziksel siddet kanıtlarıyla başvurdu, kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü Türkiye aşırı riskli ülkeler listesindeymiş. Sadece mahkeme gününü bekliyor. O da biraz uzun sürebiliyor ancak ssn i 120gunde geldiği için mahkemesini beklerken çalışmaya başlayabilecek.
  • Tek başına gidip sıfırdan başlamak hakkında fikirleriniz nelerdir?

Göçmenlik Sohbetleri
    30
    5 Oy
    30 İleti
    4k Bakış
    hakisalapakiH
    yaşınız genç ve yalnız iseniz her işi yapabilirsiniz. saat limitiniz olmaz,gerektiğnde 14-15 saat çalışır para biriktirebilirsiniz,kalacağınız yerde oda kiralayıp kira yıda bölüşebilirsiniz.
  • Serkan Altuniğne - Berlin

Göçmenlik Sohbetleri
    1
    4 Oy
    1 İleti
    163 Bakış
    saulgoodmanS
    Karikatürist Serkan Altuniğne 2016'da Berlin'e göç etmiş meğer... Yaşadıklarını anlatmış, biz de "Göçmenlik Sohbetleri" başlığımız altına ekleyelim: https://t24.com.tr/yazarlar/ayse-acar/berlin-de-kimsenin-umurunda-degilsiniz-ve-bu-harika-bir-ozgurluk,24140
  • 🇺🇸🇺🇸🇺🇸IDRIS USTA USA 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

9
    2 Oy
    9 İleti
    3k Bakış
    S
    7 yıldır izlerim İdris ustayı onun sayesinde Amerikayı yeniden keşfettim diyebilirim.evet çekilişi kazandım kartı alabilirsem Amerikan rüyasını yaşamaya başlayacağım.Teşekkürler İdris usta.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k