Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhaba - Bir şey sormak istiyorum. Şöyle bir şey mümkün mü; Benim ABD'ye turist vizem var, eşim ve çocuğumla ABD'ye giriş yapsam GC sürecini oraya taşısam, oradan mülakat almak mümkün olur mu? Olursa bu süreç hızlı sonuçlanır mı? Daha önce böyle bir tecrübesi olan olmuş mudur acaba?

• @eynar, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@micro-nesia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@MehmetArikan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@micro-nesia ''Yapmanız gereken şey boş soru sormayı bırakıp süreci takip etmek''.

Bu nasıl bir söylem? Kimin boş, kimin dolu soru sorduğunu siz mi belirliyorsunuz? Sonraki sorularımızı önce size yazalım, siz onayladıktan sonra forumda yayınlayalım, uygun mudur? Hangi platformda, ne amaçla bulunduğunuzu tekrar gözden geçirip, tanımadığınız insanlar hakkında saçma sapan yorumlarda bulunmayın lütfen...

Peki bu nasıl bir söylem ? Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da yorumumun saçma sapan olduğuna kanaat getirdiniz ? İtham ettiğiniz hemen herşeyi siz yapmışsınız. Neyin saçma olduğunu neyin olmadığını o zaman biz size soralım ? Okuduğunuz anlayamıyorsanız benim yapacağım bişey yok dönün ne yazmışım ona bakın zira ben ne sizi ne de başka bir üyeyi isim vererek itham etmedim. Okuduğunuzu yine anlamayacaksınız büyük ihtimalle o yüzden söyleyeyim genel anlamda söylediğim şudur, gereksiz, sürece katkısı olmayacak meseleleri, bilgileri vs tartışmanın sizi hem psikolojik hem de mental anlam yormaktan başka bişeye faydası yok. Bunun sürece olumlu bir katkısı da yok.
    -Daha FY'ın bitmesine 8-9 ay var herif dava açalım diyor. Eğer bunun gibi şeylere saçma sapan yorumlarda bulunmayın demediyseniz, benim bunu dile getirmeme de sesinizi çıkaramazsınız. Bu bir.
    -A, B, C, D ülkelerinin G, F, H, J ülkelerine göre daha fazla mülakat vermesini bilseniz ya da bilmeseniz sizin için ne değişecek? Ne işinize yarayacak mesela ? Sadece soruyorum ne yapacaksınız yani ? Tr'deki elçiliğin önüne gidip üüüüüüü bize mülakat veymiyoylay amca mı diceksiniz ?

Hala anlamamış olanlara diyecek bişeyim yok malesef. Değiştiremeyeceğiniz şeyler için endişelenmenizin sizin için bir faydası yok. Bunun üzerine istediğiniz kadar duyar kasabilirsiniz, istediğiniz kadar boş yapabilirsiniz buyrun.

Herkese bol şans.

Hayatımız sadece DV2022'den ibaret değil. Dolayısıyla GC sürecinin gidişatı insanların hayatında vereceği kararlar için belirleyici unsur olabilir. O bilgiler sizin için hiç bir şeyi değiştirmeyebilir ama örneğin bir başkasının başka bir ülkeden aldığı iş teklifini kabul edip etmemesi adına önemli bir veri olabilir.

Öte yandan üslubunuz rahatsız edici. "Sana ne", "herif", "istediğin kadar duyar kas", "istediğin kadar boş yap" bunlar yüz yüze söylediğinizde çoğunlukla muhatabınızın suratınızın ortasına bir buket gül atacağı bir sonla bitebilecek kelimelerken siz anonim olmanın rahatlığıyla insanlara bunları çekinmeden söylemeyi normal görüyorsunuz. Umarım yaşınız ilerledikçe bu yönünüzü törpülersiniz.

Benim üslubum rahatsız edici olabilir o rahatsız olanın sorunu. Ayrıca kimseye hakaret ya da tehdit etmedim. Siz kendi üslubunuzu da bi gözden geçirin bence. Boyunuzdan büyük laflar da etmemenizi tavsiye ederim. Umarım yaşınız ilerledikçe siz de bu yönünüzü törpülersiniz.

bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@koc2022, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba - Bir şey sormak istiyorum. Şöyle bir şey mümkün mü; Benim ABD'ye turist vizem var, eşim ve çocuğumla ABD'ye giriş yapsam GC sürecini oraya taşısam, oradan mülakat almak mümkün olur mu? Olursa bu süreç hızlı sonuçlanır mı? Daha önce böyle bir tecrübesi olan olmuş mudur acaba?

Evet bu şekilde mülakat ve vize alan çok sayıda kişi var. Amerika'da yaşamakta olan kişiler süreçlerini bu şekilde ilerletiyorlar.

Tüm ailenin vizesi olduğunu varsayarak konuşuyorum; güvenlikten geçerken veya mülakat esnasında "Ben buraya AoS yapmak için geldim." demezseniz, Amerika'da bulunmak için haklı sebepleriniz ve yasal izniniz var ise AoS yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için şu başlığı inceleyin:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak

• @Hopes1 Kardeşim dv22 talihlisi değilsen dv 23 yerine yazar mısın ?

• @micro-nesia ''Tr'deki elçiliğin önüne gidip üüüüüüü bize mülakat veymiyoylay amca mı diceksiniz''? Forumu daha fazla meşgul etmeyelim, Özelden görüşelim lütfen.

• @MehmetArikan Bu tarz konuşmalara gerek yok. Lütfen biraz sakin olalım. Ülke herkesi gerdi biraz belli. Yanlışa yanlış ile çözüm bulamazsınız.

• @batuhannulusoyy Ya kardeşim sen dv22 talihlisi bile değilsin bu başlık dv 22 talihlileri için. Biliyorsun dimi.

• Tr dışındaki ülkelerde Mülakat durumu nasıl ? Merak ediyorum açıkçası

Herhangi bir bilginiz var mıdır ?

@smartcells @gucarslan

• @Megatron Ne alakası var? Boş yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya.

• Moderasyona ihtiyaç var sanırım biraz. Hem konudan sapılıyor hem de insanlar birbirine saldırgan bir üslupla mesaj gönderiyor. Haydi moderasyon göreve :)

• @Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Hopes1 Kardeşim dv22 talihlisi değilsen dv 23 yerine yazar mısın ?

Yanlış anlamayın ama ne alaka ? Öyle bir zorunluluk mu var ? Kötü bir laf mı etmişim

• @ouzgngr Çok doğru söylüyorsun.

Bildirim gelince acaba mülakat mı geldi yeni bi haber mi geldi diye bi bakıyorum greencard kazanmayan adam gelmiş yorum yapmış.

Moralim bozuluyor. :)

• Bir kişi diğerini resmen kavgaya çağırır mesaj atıyor. Ben sakinleşmesini söylemek adına yorum yapıyorum. Konudan alakasız bir kişilik burası kazananların yeri buraya mesaj atamazsın diyor resmen. Gerçekten bu kafa yapısı ile çok ileri gidersiniz böyle devam edin. Hayatta başarısı olmayan insanların bir loto sonucu kazanması ile böyle ego kasması biraz garip.

Bu arada bu mesajım genelleme içermemektedir. Üstünüze alınmazsanız sevinirim. İyi forumlar.

• @Hopes1 her bir konuşma için ve de her bir konu için başlık açılmıştır. 8 mayıs 2021 yılında kazananlar 2022 ile başlayan başlıktan son durumları inişleri çıkışları mülakat deneyimlerini yazıp birbirlerine yardımcı olurlar. Mayıs ayında kazanamayanlar ise aklına gelen gelmeyen herşeyi 2023 sohbet odasında yazarlar. Sana karşı direk yapılan bir şey değil hiçbir şekilde kötü bir şey yazmadın ancak kural böyle. Çünkü buradaki kişiler zaten işleyişten dolayı DV2021 beri yürümüyor. Ondan dolayı bilgilerin yazıların çorba olmasını istemiyorlar ondan dolayı diğer başlıklara yazarsan seviniriz

• @batuhannulusoyy çok haklısın ancak yine de kural kuraldır 2023 sohbet odasında devam edilir.

• Bu ileti silindi!

• Bu forum sadece DV talihlilerine özgü bir forum değildir. "Forum kurallarına uyma şartı ile" herkes bu forumdan faydalanabilir. Bu başlığı sadece DV-2022 talihlileri okumuyor emin olun, bizler de önceki senelerin başlıklarını okuduk, okuyoruz. @batuhannulusoyy da bu başlık altında DV-2023 ile ilgili bir soru sormamış, sadece tartışmaya giren iki kişiyi yatıştırmaya çalışmış abartılacak bir durum yok.

• @Megatron Ukrayna'da zaman zaman bir coşku oluyor.

• @Stiff

Avrupada durum nasıl acaba ?

• @Megatron global grupları takip etmiyorum. Zaman zaman Afrika'dan mülakat bilgileri de geliyor. Ama en çok gördüğüm Ukrayna'da mülakat mailleri.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k