Uber ve Lyft Şoförlüğü
-
@caglaror teşekkürler
-
@Mansfield1 büyük geçmiş olsun. @semavi bu videosu tekrar hatırlayalım bence bu olaydan sonra kamera başta olmak üzere
-
@Mansfield1
bu arada aşağıdaki linkten hangi eyalette isen oradaki adrese gidip videoda ki gibi söylersin. -
@ayvalik10 hahahah..Teşekkürler.
-
Ride share uygulamalarini kesinlikle ve kesinlikle dash cam olmadan kullanmamanizi tavsiye ederim. Dash cam ise hem arac icini, hem yolu cekmeli. Her turlu insanla karsilasiliyor. Psikolojik sorunlusundan tutun, uyusturucu kullananina, bilincini kaybedecek kadar sarhosuna... Bu tarz yalan beyanlarda kendinizi korumak icin tek yapabileceginiz dash cam. Yolcu araca bindigi zaman, aracimda camera var ikimizin de guvenligi icin kaydediyor, sizin icin bir sakincasi var mi? diye sormanizi tavsiye ederim. Boylelikle karsi tarafta ayagini denk aldigi icin herhangi bir sorun yasamadan yolculugu tamamlarsiniz. Eger kabul etmezse, uzgunum iptal etmek zorundayim diyebilirsiniz.
-
Merhaba bi sorum olacak Ohio da yaşıyorum ehliyetimi yeni aldım uber Driver olmak için en az bir sene mi istiyor yoksa kaydolabilir miyim)?
-
Herkese merhabalar. New Jersey'a ailem ile birlikte yeni taşındık. NJ'de LYFT'ın US ehliyetin süresi 1 seneden az olan başvurları reddettiğini duydum. Konu hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilirse çok makbule geçecektir. Şimdiden teşekkürler.
-
@OrcunDogancali Aşağıdaki bağlantıda tüm detaylar mevcut:
https://help.lyft.com/hc/e/articles/115012924147-New-Jersey-Driver-Information#driver
-
@Sono- teşekkürkler. Bunu gördüm fakat additional doc. olarak Turk ehliyetini kabul ediyorlar mı ? Asıl sorum buydu. Teşekkürler
*If license was issued less than 1 year ago, please include another document in your photo to show additional driving record. For example, you can include an expired driver’s license. More info from the NJ DMV here."
-
Uber yaparken arac icini de kaydedecek dash cam onerisi olan var mi? Texas sicagi icin super capacitor olanlara bakiyorum.
-
@keysnambır @semavi marka için görüş aldın mı
-
@keysnambır, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Uber yaparken arac icini de kaydedecek dash cam onerisi olan var mi? Texas sicagi icin super capacitor olanlara bakiyorum.
Su basligi da incelemeyi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/184/abd-de-trafik-kazasi-yapmak
-
@keysnambır Arac ici tarafinda gece gorusunun cok iyi olmasina dikkat et. Gunduz hemen hepsi kayit yapsa da hafif karanlikta cogu kamera korlesiyor. Set halinde olanlarda genelde ic kameranin cozunurlugu de dusuk oluyor. FP genelde dogru orantili bu urunlerde. TX da ses kaydi kanuna gore sakincali degil (taraflardan birisi sesin kaydedildigini biliyorsa diye detay var) o yuzden ses kayitli almani da oneririm. Benim one bakan kamera ses kaydi da yapiyor. Ama iceri donuk aldigim 2 kameranin ikisi de alaca karanliktan itibaren gormez oluyor. O nedenle paraya kiyip iyi bir kamera almali. Ice bakan kameranin bagimsiz oldugu modelleri de dusun, farkli konumlandirmak isteyebilirsin. Tek parcada ikisi birden olanlarda bu bir sikinti oluyor.
-
New york için TLC ehliyeti gerekliymis. Bununla ilgili konu başlığı bulamadım o yüzden buraya yazacağım.
Toplamda maliyeti 1000$ yakın. Sizden saglik muayenesi , parmak izi , defansif sürüş sertifikası ( genelde direk para verilerek alınabiliyor ) , 24 saatlik eğitim zorunlu ( 7-8 dilde alabiliyorsunuz ama Türkçe yok ) ve son olarak 80.sorudan oluşan sınav. Size belli soruları veriyorlar ve çalışırsanız rahatça geçiyorsunuz. Ben bos zamanlarımda baktim ve 83 aldım. İngilizcem kötü seviyede :)
Uber den Araba kiralayacagim yada burada bir Türk arkadaş bulursam onunla ortak çalışacağım. Nobetlese
-
@M-Emir bu dediginiz city icin mi gecerli sadece ? Ben Long Island dayim. 30 unda sinava girip ehliyeti alirsam yapmayi dusunuyordum cunku
-
Uber black yapan var mı burada?
-
@wasd1991 5 boroughs için geçerli olması gerek. Onun haricinde olan yerlerde kendi arabanla yapabiliyorsun diye biliyorum
-
Arkadaslar selam bu linkte 170 ride yapan yeni baslayanlar icin mi 2000 usd bonus veriliyor ? Bilginiz varmi ? https://www.lyft.com/driver-bonus
-
@fatih-celep bonus degil o. ilk ay 170 surus sonucu kazandigin para 2000 $ altindaysa 2000 e tamamliyor, ustunde ise extra birsey yok.
-
@sigmoidalmammal Evet haklisiniz ben yanlis anlamisim 😅 tesekkur ederm
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum