@diana, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Selam, ben amerikali esimle ailemin rizasi olmadan en yakin arkadasimin katilimiyla kucuk bir nikah toreniyle evlendim. O beni yasadigim ulkede ziyaret ediyor , bana beni ilk ziyaretinde evlilik teklifi yapti ve kabule tdim, ikinci ziyaretinde evlendik, yalniz otellerde ve airbnblerde bulusuypruz gizlice ve ailemden hala sakliyoruz bu evliligi,sorum su ki biz beraber yasamak istiyoruz vebenim icin vize bas vurusu yapacak, boyle bir iliskimizi konsolosluga anlatirsak sorun yasar miyiz? Bir birimzi cok seviyoruz sadece benim ailem asiri muselman ve onunla evlenmeme hep karsiydi . Biz de boyle evlendik (yazi hatalarim oldugu icin aff edin ben turk degilim)
Tebrikler, mulakatta sorulmadigi surece bu kadar ayrintili bilgi vermenize gerek yok bence.
Ailenizin onaylamiyor olmasi, iliskinizin gercek oldugunu degistirmiyor. Eger fotograflardan kalabalik bir dugun olmadigini farkederlerse bu durumda aciklayabilirsiniz. Ama genel olarak ikiniz arasindaki konusmalar ve bulusmalara dair kanitlar yeterli olacaktir diye dusunuyorum, bol sanslar.