(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@denizci10 hala Ankarada nisan 2023, Istanbulda temmuz agustos 2023 tarihli randevular acilip kapaniyor. bir hareketlilik var.
-
@bengisu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 hala Ankarada nisan 2023, Istanbulda temmuz agustos 2023 tarihli randevular acilip kapaniyor. bir hareketlilik var.
Bence herkes en kısa zamanda randevusunu alsın. Anladığım kadarıyla İstanbul konsolosluğu tam kapasite ile görüşmelere başlıyor. Şimdi nereden biliyorsunuz, kaynağınız ne gibi sorular olacak. Şöyle söylemek istiyorum Mart 2022 deki randevuyu 2 ay öne almanın başka açıklaması olmaz. Bence Ağustos 2023 randevuları en geç bu sene sonuna kadar görüşmeye çağırılır gibime geliyor. Ben Mayıs 2021 de randevu aldığımda Haziran 2022 ye vermişlerdi. O zaman yuh falan diyordu herkes ama gelin görün ki 28 gün sonra görüşmem var. Ayrıca randevuyu 3 kez de Kasım 2021 ve Aralık 2021 e taşıma imkanım varken kullanmadım. Ondan randevu tarihi ne olursa olsun herkes bi an önce randevusunu aşsın ve beklesin. Dün baktım benim Mart 2022 randevum boş gözükmüyor. Yani sanırım artık öne çekmek olmayacak. Konsolosluk kendisi randevu verecek. Herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim.
-
arkadaşlar haftaya İstanbul'da b tipi turist vizesi mülakatım var. ds-160 durumumu kontrol et diye bakınca NO STATUS yazıyor normal mi? Geçen şubatta tamamlayıp çıktı almıştım. acaba süresi mi geçti ??? yardım ???
-
Konsolosluk işleme aldığında değişir merak etmeyin
-
Herkese merhabalar. Annemin ocakta Turist vize görüşmesi var. Kendisi henüz covid aşısı olmadı. Konsoloslukta yakın tarihte görüşmesi olan arkadaşlara aşı kartı filan soruldumu acaba? Amerikaya girişte aşı kartı sorulduğunu biliyorum ama vize için böyle bir ibare duymadım. Bilgi sahibi olan arkadaşlar aydinlatirlarsa çok sevinirim.
-
@Emre-Koşar hes koduna bile gerek yok
-
Bu ileti silindi! -
@lfcali rica etsem beni de telegram grubuna alabilir misiniz?
-
@Poll Çok teşekkürler. Bu arada Eminsiniz demi.:)
-
@Emre-Koşar hes, aşı kartı hiçbirine gerek yok.
-
@Adem1984 Merhaba 19 kasım daki görüşmeniz nasıl geçti vizenizi alabildinizmi ?
-
-
@ibrahimasar Ibrahim bey bu nispeten erken tarihli randevular gunun hangi saatlerinde acildi, biliyor musunuz?
-
@lfcali telegram grubuna ekleyebilir misiniz? +19294549190
-
@bengisu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ibrahimasar Ibrahim bey bu nispeten erken tarihli randevular gunun hangi saatlerinde acildi, biliyor musunuz?
Sabah 10 dan sonra açılabiliyor.
-
Merhaba, ben vizemi geçen ay aldım fakat okulumun yoğunluğu sebebiyle ds formunda belirttiğim tarihte Amerika’ya gidemeyeceğim. Önümüzdeki yıl gitmeyi düşünüyorum. Fakat az önce vizeyi aldıktan sonra 6 ay içinde Amerika’ya gidilmediğinde vizenin iptal olacağını söyleyen birine denk geldim. Bu durum çok olası gelmedi bana açıkçası, sizin bu konuda bir bilginiz var mı acaba? @crazycells
-
Telegram grubu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? Erken tarihli randevu açıldığında haberleşebileceğimiz bir grup varsa çok makbule geçer
-
@Sammy-Mike-Joseph ben vizemi ekim 2019da aldim ve ilk girisimi temmuz 2020de yaptim. size soylenen sey gercekci degil.
-
@bengisu Bana da hiçbir şekilde mantıklı gelmedi fakat emin olmak istedim yine de. Çok teşekkür ederim cevabınız için :>
-
Selam. Umarim herkes iyidir
-
Ankara ne zaman acilacak? Bilen var mi? Nisan'da acilmasini umuyorum
-
"if .. visa category remains unchanged, you may not be required to have an in-person interview" burda vize kategorisi derken
non immigranti kastediyor olabilir mi?
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum